Originally posted by bratunga
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Преноси 2013/2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
-
Danas sam cuo, i to veoma pouzdano, da postoje odredjeni pritisci da se
emitovanje utakmica Partizana i Zvezde u Evroligi ustupi TV stanicama sa
tzv. nacionalnom frekvencijom, po modelu "hleba i igara".
Jbt, kad moras narodni mir kupovati sportskim prenosima.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostDanas sam cuo, i to veoma pouzdano, da postoje odredjeni pritisci da se
emitovanje utakmica Partizana i Zvezde u Evroligi ustupi TV stanicama sa
tzv. nacionalnom frekvencijom, po modelu "hleba i igara".
Jbt, kad moras narodni mir kupovati sportskim prenosima.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Koliko sam razumeo za prenose Zvezde je zagrizla Prva, koja bi pojedine,
manje interesantne utakmice, prebacila svojoj sestrinskoj B92.
Cak je bilo u planu da rade neki svoj poseban sportski kanal, ali su za sada,
kako saznajem, odustali od svoje namere, i te planove ostavili za narednu
godinu.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostKoliko sam razumeo za prenose Zvezde je zagrizla Prva, koja bi pojedine,
manje interesantne utakmice, prebacila svojoj sestrinskoj B92.
Cak je bilo u planu da rade neki svoj poseban sportski kanal, ali su za sada,
kako saznajem, odustali od svoje namere, i te planove ostavili za narednu
godinu.
Comment
-
-
Pa eno reklama na SK, a rekao sam da ce tako biti 100 puta. I to ne pricam jer imam neke insajderske informacije koje ne mogu biti 100%, vec direktno dolazi od glavnog covjeka SKa, ako on kaze samo na SK, onda ce ici samo na SK.
Ja znam koje su TV kuce htjele da otkupe EL od SK ali SK ne zeli da proda, ako se sta u medjuvremenu promijeni bice ovdje.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPa sto ne ostavi video
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Pa, mislim, nisu ludi da nekom daju prava prenosa kad sad imaju jedinstvenu priliku
da se jos bolje pozicioniraju na TV trzistu, a da ne spominjem prihode od marketinga.
Ali da pritisaka ima - ima. Svako ko tvrdi drugacije nece da izadje u javnost sa tacnim
informacijama. Pre par dana sam saznao i punu sliku kako je SK bio nasankan oko
prenosa EP-a u kosarci ove godine, iako se obavezao da prenosi mladje kategorije,
i jos dosta toga...It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
vidim u programskoj shemi za petak 11.10. da nema utakmice engleska-crna gora na nijednom SK kanalu...jel to SK više nema prava na domaće utakmice engleske reprezentacije ili je ovaj meč samo iznimka?Last edited by three lions; 08-10-13, 13:59.
Comment
Comment