Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A

Originally posted by shminka View Post
    Brands zijanio od Hajeka 6-0 6-1 neki dan...s takvom igrom nece ni do gema
    eto vidis, nisam pratio. Ma verujem ja u njega i dalje. Hajek je ozbiljna njuska, nada tenisa. Zijanio je i ferid od rafe pre par dana pa je uspeo da pobedi bustu
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Preiskusno mi se laptop pokvario u pravom trenutku i na popravci je te se sutra radim from home
      3 bambija za njega

Comment

• Znamo ko nece biti u polufinalu, baksuzni Berdo

Nije ni cudno, jer ga je prskaj tamo stavio

Comment

• Nece ni Brands ni Dutra, kakav dan
          sigpic

Comment

• prskaj je za sad sve omasio, samo neka tako bude do kraja

a Vlajko ti si me razocarao, Berlok izgubio, a ti mislis na Dutru i Brandsa nisi ni spomenuo Carlija
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Kad igra Berdih prekosutra ???
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Pogledajte ko mi prvi ispada na turniru <3

Comment

• To si vec "pogodio"...ovaj tvoj ce ispasti treci

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
                    Kad igra Berdih prekosutra ???
                    Drugi mec po redu sa Jocom od Monaka
                    sigpic

Comment

• Prskaju u jednoj anketi Berdych ispada prvi, a u drugoj ide do polufinala, a po njegovim rijecima i do finala, ludilo

Carli takticki, Stuttgart je vazniji
                      sigpic

Comment

• kad me tera da citiram

Originally posted by prskaj View Post
                        E da posto vas vec zanima sta ce biti, evo: Ni Noki ni Rafa nece imati problema do SF, ni jedan ni drugi nece izgubiti set, Nole dobija Rafu posle velike borbe. Sa druge strane nema ko da se suprotstavi Feridu do SF, tu ga ceka Berdych i trese ga lagano. u finalu Berdych skida gace, Noki osvaja, Bojana place, shminkica se napokon konvertuje 100% u Novaktarda, Olja obara forum zbog previse uploadovanih slika, Vlajko nestaje na 6 meseci a ja se naravno,hvala bogu opijam
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                          Prskaju u jednoj anketi Berdych ispada prvi, a u drugoj ide do polufinala, a po njegovim rijecima i do finala, ludilo

Zbunjujem bogove da ni oni vise na znaju sta ocu btw vrh je danas Nadal odigrao 100% osvaja titulu

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Prskaju u jednoj anketi Berdych ispada prvi, a u drugoj ide do polufinala, a po njegovim rijecima i do finala, ludilo

Novak mu ispada prvi

Comment

• Evo sad vidim, e dobro to je takticki vec, ali je ovdje rekao da Novak osvaja, tamo da ispada prvi, nece Nole preko Grigora bojim se
                              sigpic

Comment

• Sve su prilike da nece imati sanse...jedina sansa mu je Falla

Comment

Working...
                                X