Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Standardno saltanje tamo-vamo...sad smo vamo

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Standardno saltanje tamo-vamo...sad smo vamo
      Sta kazes 7 gemova?

Goffin odigrao najpreciznije tacno kako sam i mislio, to je ta uzasna forma

Comment

• Protiv recimo Souse u Estorilu nije mogao mrezu da prebaci

svaka mu cast, nisam ocekivao veci otpor...a ne bih znao suditi o igri, jer ih nisam gledao

Comment

• Pa dobro, kazem ti drugo je Estoril, drugo je ovo, vec 2 godine igra predobro ovdje - sto se tice igre za one koji nisu gledali, vrlo inteligentna igra i napadacki je stajao, hvatao Djokovica u raskoraku i projektilima ga resetao sa osnovne linije, u prvom setu na 5:5 u TB pravi duplu servis gresku i gubi set iako je strasno igrao, i u ostala 2 je bio prisutan, al' nije mogao do seta.

Dodig prokock'o svasta protiv Pelle, koji prolazi nakon 12:10 u petom setu, tako da nema sta traziti protiv Djokovica, a ocekujem strasan mec protiv Dimitrova u 3. kolu;)

Comment

• Interensatan dan , dosta uslovnih favorita/nadolazecih je poispadalo. Tomic prvi , iskusni Hanesku dosao do druge runde, lepo rekoh jos na pocetku sezone u raspravi sa Clayom cini mi se da od Tomica nista nece biti , Dolgopolov se pre par sedmica provukao protiv Tursunova , 2-0 je slavio , oba puta u TB , danas nije , pocistio ga je Tursunov.

Za mene je iznenadjenje dana napravio Jack Sock. On i GGL su pre par dana igrali na celendzeru nekom i Sock je skupljao gemove , danas je GGL bio taj koji je skupljao , nzm o cemu se radilo ali nisam ocekivao da Sock ovo moze dobiti a kamoli u 3 da dobije. Majer i Boleli su isto ispali iako su trebali dobiti svoje meceve , obojica predali.

Dosta zanimljivih imena u 2-om kolu : Delbonis,Sock,Puile,Lu,Pela, bice 2-kolo sareno.
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ma shminka tako navodi neke nebitne rezultate nekih izmisljenih turnira tako isto je popalio masu sa nekim Hajekom, olajavao Brandsa

Form is temporary, class is permanent my dear shminka
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Bravo za djokovica !

Comment

• Ma nije drugo Estoril, a drugo RG...mlad je igrac i trebao bi biljeziti dobre rezultate na ostalim turnirima...a on to ne radi...djaba mu ova igra od danas, kad rezultat nije dobar ;)

Comment

• Jel ima nekih klipova, hot shotova, hajlajtova, dajte neki kanal na jutjubu gde da gledam, jel ima na eurosport sajtu nesto?
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• http://uk.eurosport.yahoo.com/video/...173056015.html

mec dana

Comment

• Sto je ovaj forum naopak vako, kad sam off dole mi postovi, zadnja strana mi prva, kad sam logovan obrnuto

Sutra najveci koji je krocio igra 3. mec na Susanu protiv nejakog Devvermana, ulazi se polahko u ritam za vaznije meceve, do finala Tsonga je jedina prepreka.

Comment

• Dobar test, znalo se da ce biti ako se Goffin ne raspadne. Momak ocigledno voli veliku pozornicu, inspirisu ga jaki protivnici, voli da igra na centralnom terenu, pokazao je to i prosle godine i nije bilo razloga da ne izadje i odigra dobro i danas.
                          I zaista je igrao dobro, pa i vise od toga. Sjajan shotmaker, rekao bi covjek nema ni 170 cm ali je sto rekose britanski komentatori viscoji nego sto izgleda, s' tim da je gradjom sitan. Pa je onda pravo cudo odakle mu tolika snaga u udarcima. Servis ne previse jak ali izuzetno precizan, odlicno je spremio mec takticki, servis je veoma vazan protiv Novaka i on je eksploatisao Novakove slabosti na riternu. Znamo da ih ima, pricali smo toliko puta o tome, Bernard i Dolgo su najbolje servirali protiv Novaka, Delpo na RGu isto 2011. ali je sjajan bio i Belgijanac danas. Novak ne da moze, on mora bolje od ovoga ali ne treba biti nezadovoljan nivoom, s' tim sto je David bio bolji u prvom setu. Drugi set je sto se kvaliteta tice bio najgori, dosta gresaka, dosta padova u igri ali su u trecem opet nasli zadovoljavajuci nivo. Prilicno kvalitetan mec, da David nije imao velike psiholoske padove kad se lomilo vrlo vjerovatno bi otkinuo jedan set. Sve vazne poene u mecu je Novak uzeo, sve vazne mini bitke je dobio i zato je rezultat ubjedljiv na papiru, ali na terenu nije tako bilo.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by EdinTM87 View Post
                            Sto je ovaj forum naopak vako, kad sam off dole mi postovi, zadnja strana mi prva, kad sam logovan obrnuto

Sutra najveci koji je krocio igra 3. mec na Susanu protiv nejakog Devvermana, ulazi se polahko u ritam za vaznije meceve, do finala Tsonga je jedina prepreka.

Comment

Sto je ovaj forum naopak vako, kad sam off dole mi postovi, zadnja strana mi prva, kad sam logovan obrnuto

I nepremostiva
                              Originally posted by Casiraghi
                              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Nisam primetio Borga u žrebu, da mi nije nešto promaklo dok nisam bio ovde

Comment

Working...
                                X