Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gulbis rekao kako su top 4 dosadni:
    Matt Cronin ‏@TennisReporters
    Gulbis to L’Equipe: 'I respect Roger, Rafa, Novak and Murray but for me all 4 of them are boring players. Their interviews are boring'
    Fed nije mogao bolje da mu odgovori
    @letstalktennis1
    Federer: "I know what Gulbis means. But it's not always our fault. We have to do so many press conf., he does less"
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Kako volim kad vidim ovo, steta sto se ovakve stvari mogu nabrojati na prste jedne ruke u toku sezone, koliko bi tenis bio zanimljiviji kad bi svake ili svake druge nedelje imali ova peckanja
      sigpic

Comment

• Nevjerovatno kako Federer i u 32-oj godini nista ne posustaje. Jednamo lakomcom razbija protivnike.

Sta mislite hoce li se Cilic "usrati" (izvinite na izrazu) vec protiv Troickog ili ce to napraviti protiv Tsonge, ili mozda tek protiv Federera? Jel poznajuci njega on uvijek chokne, pitanje je samo u kojem kolu.

Comment

• Od Troickog sigurno nece izgubiti.
          sigpic

Comment

• Upravo tako, a ne da mi ovde na 20 strana pogadjamo i prepiremo se dal je Nadal slucajno mozda mislio da eventualno isprovocira Djokovica tako sto ga je pogledao na sekund malo cudnije. Kazi bre lepo u intervjuu "ima da ga unakazim nije mi ni do kolena" ...moze i na terenu malo koskanje nije na odmet. Ovo danas sve sisice.

Al svaka cast Feridu na odgovoru,odusevio me
            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Role je uvek znao dobro da odgovori, mutav nije

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• I sjutra samo jedan atraktivni mec u najavi, ne pamtim ovako losa dva kola na nekom Slamu, bukvalno ima jedan u najavi derbi po danu
                sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  I sjutra samo jedan atraktivni mec u najavi, ne pamtim ovako losa dva kola na nekom Slamu, bukvalno ima jedan u najavi derbi po danu
                  Pelja-Noki?

sigpic

with experience.

Comment

• Koji je to derbi Vladane numem da ga nadjem

Comment

• Kako ga je Federer poklopio da ima dva grama mozga ne bi se vise javljao i kenjao jer koliko vidim jedino mu to i ide od ruke. Potreba da se bude u centru paznje po svaku cenu, nikada to nisam razumeo. Umesto da se fokusirao na turnir i isprasio onog francuskog klovna on smislja doskocice i posalice
                      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Tipsarevic - Verdasco je ipak neki derbi koliko se god oni raspadali trenutno, a kad znamo kakve su meceve igrali u proslosti
                        sigpic

Comment

• Dobro je, potrefili smo ipak na isti mec

Ne sluti na zanimljiv dan, ali GS je u pitanju...tako da sigurno nece biti dosadno

Iz nekog razloga ocekujem jako zanimljiv Wimbledon...mislim da ce tamo konkurencija biti dosta veca nego na RGu ;)

Comment

• Sutra jako dosadan dan na RG-u , Kolsrajber bi morao u 3 dobiti Lu-a , Dimitrov isto ne bi trebao previse da se muci sa Puiljeom , Tursunov po meni favorit blagi protiv Haneskua , vrlo lako u 5 setova moze da ode. Nisikori bi trebao isto lagano protiv Zemlje.

Djokovic,Nadal,Gaske i Vavrinka bi takodje morali da zavrse a da se ne oznoje.

Davidenko ce verovatno proci Istomina. Izner-Harison bi mogao biti dobar mec , po meni ce Izner dobiti u 4 , odgovara mu RG. Paire bi isto morao da dobije Kubota kao i Haas Soka.

Tipsarevic-Verdasko mozda i najzanimljiviji mec dana , ni jedan ni drugi nisu u nekoj formi mada ko ovo dobije ce verovatno dobiti i Juznog u 3-em kolu. Tipsi blaga prednost. Juzni igra protiv Delbonisa , morao bi proci. Janovic ako dobije Hasea imace pravi ispit protiv Stana a za mene najiscekivaniji mec je onaj Rosola i Fonjinija jer bi zelio da gledam duel Rosola i Nadala
                            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ako dodje do meca Rosol-Nadal, Rafa ce ga unistiti

sigpic

with experience.

Comment

• Ne sumnjam da ce dobiti bar jedan krompir al' opet volio bih da vidim Rafu protiv Rosola , verujem da bi bio izuzetno motivisan da ga pocisti.
                                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                                X