Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Danas se necemo nagledati tenisa ali za utjehu je da se prognozira slodino vrijeme do kraj turnira.
    http://www.weather.com/weather/hourb...xtbeginIndex=6

Comment

• Originally posted by BockoBG View Post
      Robredo.
      Pitanje je vremena je kad ce Monfa da počne da ćopa. A kako Robredo nije Simon...
      Robredo da dobije Monfilsa na RG-u , ne sali se brate s takvim stvarima
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Kiše zasad nema, padaće čim Novak završi, negde pred Rafaelovov meč ;)
        sigpic

Comment

• NI 2007. je mogao do finala Wa, kisa ga je maltene sprijecila u tome. Vrijeme je da ga malo i sreca pogleda.
          sigpic

Comment

• Vladane,

Nije meni zao sto je Novak srecno prosao kisni period.

I u pravu si da je vrijeme da ima malo srece. Ipak mislim da on 2007. nije mogao proci Rafu u Uimbldonu.

Comment

• Ma znam, svaki Novakov navijac je zadovoljan danasnjim danom.

Dok je bio svjez itekako mu je parirao u tom mecu. Mislim da ne bi bilo teorije da dobije Federera, ali sa Nadalom bi bila velika borba, moguce i u svih pet setova.
              sigpic

Comment

• Ne smijem ni zamisliti kakva bi atmosfera bila da je Novak u Rafinoj poziciji

A prizivanje kise je skroz bezveze za nekoga ko voli ovaj sport...pogotovo jer ovaj dan nece imati nikakve direktne veze sa zavrsnicom turnira...

Stan na par gemova od pobjede, valjda ce to sutra lagani zavrsiti

Comment

• I prekidanje finala kada se moglo igrati je isto skroz bezveze
                  Nadal nista ne gubi, sjutra ce igrati dva sata i preksjutra isto, ali ce bas malo ispizdjeti. I to je nesto.
                  sigpic

Comment

• Ma malo se zezemo

Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Ma igrati se nije moglo...putite vise tu pricu...da se moglo igrati Novak ne bi izasao s terena...a prije no sto je mec prekinut se klizao ko na ledu...

A to veze nikakve nema jedno s drugim...ok je prizivati kisu ako je tvoj igrac u losoj poziciji u nekom mecu...a prizivati je onako, da bi se drugima zivot zagorcao...bezveze;)

Comment

• Novak je bio kolegijalan, izasao u susret kolegi koji se nije pitao vise nego sto bi ja da sam stajao Novaku preko puta. NI je prosle godine rekao vratice se dobrota Novaku. Nadajmo se da je pocelo.
                        sigpic

Comment

• A jel se secate kako je Novak bio zbunjen kada su mu rekli da ide u donju svlacionicu (on se uputio ka onoj pored stepenica).
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Ma nema to veze sa kolegijalnoscu...uslovi su bili preteski za igru...trebalo je biti prekinuto i prije no sto jeste ;)

Comment

• ne mogu da verujem da mi je novac zarobljen do sutra zbog kise... odigrah uzivo na Sharapovu da uzima 8. gem 2. seta i posle 2 minuta prekinu mec
                              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                                Ma nema to veze sa kolegijalnoscu...uslovi su bili preteski za igru...trebalo je biti prekinuto i prije no sto jeste ;)
                                Da ne pricamo da je kisa stala i da su mogli nastaviti taj dan, ali je bilo previse vlazno za spinera, samim tim nemoguce je bilo igrati.
                                Sto se mene tice neka sledeceg petka odigra i mec osmine, cetvrtfinala i polufinala, nemam nikakvo postovanje prema njemu kao sportisti.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X