Originally posted by BLBL
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by BLBL View PostI sta ce Rafa s titulom i istorijom? Gdje ce s tim?
Comment
-
E crni Role, od koga si ti izgubiohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by SnakeEyes View PostZar i po svaku cenu? I po cenu sedanja na mesto koje je namenjeno tvom protivniku i pomeranja njegovih peskira?Cuj prvi maj
Comment
-
-
Originally posted by Zile90 View PostA sta ce Novak sa tim sto je dobar covek ?Gde ce on sa tim ? Ljudi moji niste vi ni svesni kakvu je priliku propustio i sta bi postigao da je osvojio ovo.Nadal je 6 puta veci sampion od njega,pa valjda je Djokovicu potrebnija titula nego Nadalu.Kakav bre moral i fer plej,idite malo na net pa procitajte da li neko gleda sto je Novak fer igrac.Nek on i dalje bude fer,ali ce Nadal nastavljati da osvaja najvece titule i samo da uvecava br GS u odnosu na Novaka.Sada ih ima vec duplo vise.
Comment
-
Ovogodišnja finala slobodno mogu i da se ne odigraju..
Ne mogu da zamislim ni hipotetičku situaciju u kojoj bi Serena i Rafa izgubili..
ali, ipak su ljudi platili papreno karte..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by BLBL View PostOpet se vracamo na isto...Sta ima Nadal od tih titula? Besmisleno slovo na papiru...
Comment
-
Неколико речи о мечу...
Новак је у првом сету заслужено изгубио јер није радио бекхенд, други добија јер му је порасло самопоузадање и прорадио бекхенд.
Онда се наравно десио преломни тренутак у мечу и грешка судије, не знам да ли је надал намерно позвао судију (можда је видео траг да је добра лопта а ипак хтео да судија провери) или није али то је сигурно кључни тренутак. Због те судијске грешке новак губи сет.
Четврти сет тесан, надал није успео узме сервис кад је сервирао за меч и новак прави брејк, у тајбрејку бољи и заслужено га осваја.
Е сад пети сет, овде је по мени новак прокоцкао МНОГО ПРИЛИКА (и због тога ћу рећи да је сам крив иако су две кључне судијеке одлуке биле против њега, имао је шансу али је није искористио).
Прво није успео да сачува свој сервис кад је имао брејк предности, 3-1 чини ми се да је водио. Касније кад је надал вратио брејк имао је доста грешака, смечеви у мрежу, слаби ритерни, доста неизнуђених грешака и на крају шпанац уз помоћ судије и новака добија меч.
Да ли ће ово бити ментални ударац за новака ? Можда, у то нисам сигуран, то ћемо најбоље видети на вимблдону, ту има прилику да са трофејем исправи неке ствари и да добије инекцију самопоуздања. После би наравно постојала опција за освајање 3/4 слема у години и тиме би ова година била прави успех (ето изостао би РГ, али ту је следећа, ма колко ти глупо звучало, али мора се једноставно тако размишљати).
Све честитке новаку на приказаној игри на РГ, дао је свој максимум и ја то поштујем, он је највећи спортиста наше државе и треба му дићи споменик у сваком већем граду у земљи. Не мора он да има више слемова од надала, зашто их поредите не разумем, једноставно му желим што бољу каријеру и доста слемова, али поређење са надалом, федерером не разумем јер ће увек доћи неко бољи кад тад...
Честитам такође надалу, ово је велики успех, заиста освојити 8 титула на рг је за сваки респект(ако освији, а вероватно хоће), најбољи на овој врсти подлоге, дефинитивно.
- Хвала.
Comment
Comment