Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Somi90 View Post

Bruka i sramota, i jos je digao ruku da je aut u trecem setu kada nije bio... E Rafa, sve se vraca sve se placa, nikad od tebe covek.
    Nikad covek ali zato jos jedan RG je njegov .... Njemu to zvuci kao vrlo fer podela
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Cinjenica je i da je Rafa odigrao fenomenalan mec, bekend mu je bio izuzetno siguran, duboke i ostre su to lopte bile, iz riterna nije prosipao a Novak je puno snage morao da trosi da napada posle tih dubokih balona iz riterna. Ono sto je Novaku danas falilo je sigurnost na riternu (po meni ubedljivo najbitniji momenat u Novakovoj igri od kojeg u najvecoj meri zavisi njegovo samopouzdanje) i sigurnost kod bekend paralele. Previse je prosipao iz tog udarca i tacno se videlo posle dosta promasaja da se boji da potegne onako ostro i duboko kako on to vec ume. Naravno tu ulogu igra i Rafino kretanje, stvara frustraciju protivniku kada zna da udarac mora da bude izuzetno precizan i dubok kako bi ga otvorio.

Comment

• Nadal je najaci psihicki,uvek igra najbolje kad je najteze,i primetio sam da igra vrlo agresivno kad su vazni poeni.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
          MOmak dovoljno sam odrastao za tebe veruj mi,a te price o ljudima i sudijama govore da razmisljas plitko i kao dete.Titula je titula i istorija je istorija,a ko je kakav covek to idi gledaj farmu i VB.
          Upravo o ovome govorim... Ajde bolje nas jos jednom prosvetli koliko ono Novak para od TSS-a trazi da bi igrao za Dejvis Kup reprezentaciju? Kako ti je onomad bese rekao decko iz kafica? Aj sad trk do da nam preneses jos koju insajdersku informaciju o Novaku.
          Last edited by SnakeEyes; 07-06-13, 17:21.

Comment

• Komentator ESa je bas brutalno objasnio danas, svaka mu cast. Ono sto je Nadal uradio danas je tako jadno da nemam rijeci. Taman covjek pomisli ne moze nize da padne i zajebe se.
            Prstic je drugo, tu se vide svi njegovo kompleksi, ali ono pocetkom treceg seta je na silu, na pritisak, kad je nemocan da ukrade malo poena. Cilj opravdava sredstvo dobija jednu sasvim novu dimenziju kad se radi o njemu.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Somi90 View Post
              Druže sudija, pipnuo je mrežu, pipnuo je mrežu!!!
              bože mili, kakav čovek..

i onda će on prestići Rogera i biti GOAT..
              Originally posted by gokara
              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Posle ovog poraza ja jednostavno nemam snage da gledam Ferera i Congu ...
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Krecu kvalifikacije brzo, okrenuti se odma Halleu i Queensu
                  sigpic

Comment

• NOvak je do 3-3 u prvom setu igrao sjajno,ali posle sledi gem u kojem pravi nenormalne greske iz bekenda i opet je bacio jedan set u vodu,a pitanje sta bi bilo da taj gem nije toliko unistio.Nadalu kapa dole,nikada se nece pojaviti tako dominantan igrac kao on.

Comment

• Da cestitam nit imam kome nit mi pada napamet
                      sigpic

Comment

• Second that!
                        Ali smo svi ludi sto mislimo da se dobro dobrim vraca.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by SnakeEyes View Post
                          Upravo o ovome govorim... Ajde bolje nas jos jednom prosvetli koliko ono Novak para od TSS-a trazi da bi igrao za Dejvis Kup reprezentaciju? Kako ti je onomad bese rekao decko iz kafica?
                          Decko iz kafica kaze da Nadal ima 8 RG,a ti idi i moralisi ko je kakav covek

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                            Decko iz kafica kaze da Nadal ima 8 RG,a ti idi i moralisi ko je kakav covek
                            Imas veoma zanimljivo poimanje sporta i sportskog duha (potpuno pogresno po mojim moralnim nacelima ali nwm)... Kao sto rekoh trk kod da nas razveselis jos kojom insajderskom informacijom koju Novaka predstavlja u losem svetlu.
                            Last edited by SnakeEyes; 07-06-13, 17:28.

Comment

• Jest sefe, pojma ja o tenisu nemam..

Poen na pocetku seta, za koju se Novak nije ni bunio, a prije toga imao medical time out.. Nije bilo nesto uredu..

Reci da je taj poen promjenio mec je suludo iz cistog razloga da se mec igrao pet setova, a tada Novak uopste nije ni igrao, te je izgubio taj set, a onda je okrenuo mec
                              on je imao sve u svojim rukama, brejk viska u petom setu.. Taj poen je totalno irelevantan kada se gleda cijeli mec u potpunosti.

Poen koji okrece mec je onaj poen nakon kojeg jednom teniseru krene, a drugom stane i mec postane jednosmjeran, ovdje to slucaj nije bio..
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Nadalovci cestitke. Sve u svemu zasluzena pobjeda Rafe!

Comment

Working...
                                X