Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hoce li ko reci komentatoru na ES da je sudija Cedric Murijer a ne Cedric Piolin

Comment

• Originally posted by notorious View Post
      Šljaka dozvoljava Ferreru da napada BH dijagonalama, ne prima se spin ni blizu kao u petak, to je i slijepcu jasno. Svejedno on nije sposoban da to iskoristi.
      I slijepcu!

A ako nekome treba dokaz neka samo uporedi Rafinu igru toplim i kisnim danima na ovom RG-u. Moze da uzme i tokom citave karijere.

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
        A ja bas okrenuh da slusam Vujcina...biser..kako rece onomad , sada bih prevrnuo Paskala Mariju sve sa ovom stolicom
        Hahah..Nisam gledala, ali i on je nekada bio komentator na ES.
        Similis simili gaudet

Comment

• Mene mama učila "sve se vraća, sve se plaća" al mama, nisi ti nešto dobro razumela il ne mož dočekati
          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
            Hahah..Nisam gledala, ali i on je nekada bio komentator na ES.
            Ma ne bre Vujcin, Banjac je to odvalio..ceo treci set je lupao gluposti..
            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Dešavaju se ipak interesantne stvari.. ništa moram da se uključim i to sa sve Banjcem
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ovaj banjac ako je stvoren za komentatora i ja sam za astronauta,ugusi covjek kao da komentarise pogreb :S

Comment

• uh, kakva borba

Comment

• Auuu kakva igra,uzivam

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Dešavaju se ipak interesantne stvari.. ništa moram da se uključim i to sa sve Banjcem
                      Sa rezultatske strane nema ništa interesantno, sa strane ciganisanja uvijek ima

Comment

• Auuu, eto Svevisnji se odlucio da polije teren..Vujcin pominje proslu godinu
                        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                          Sa rezultatske strane nema ništa interesantno, sa strane ciganisanja uvijek ima
                          A šta? A šta?
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Dobro naterali ste me da pročitam unazad čak 3 strane .. i vita jela tanak bor sve reče, ne znam šta hoćete više.

Ma neću da gledam ovo i tačka. Jedino ako Banjac opusti dizgine.
                            sigpic

Comment

• Čitaj prethodne stranice.

Zašto se meč ne prekida? Tu su i kabanice, baš ih je jablan malo prije pominjao.

Comment

• Ma ko će ovo da gleda bre, odo ja vratite ljudima novac, sramota

Comment

Working...
                                X