Announcement

Collapse
No announcement yet.

Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Igor Josifoski View Post
    Ocekivano, Nole najvise glasova...... al samo jedan je RAFA... VAMOS !
    Isto tako se moze reci: Nole najvise glasova, i samo je jedan NOVAK.
    Inace ni ovde nisam glasao.

Comment

Originally posted by Panchev9 View Post
      Isto tako se moze reci: Nole najvise glasova, i samo je jedan NOVAK.
      Inace ni ovde nisam glasao.
      Sad nek neko napise i samo je jedan Roger, pa da upotpunimo sliku.

Comment

• Originally posted by majabl View Post
        Sad nek neko napise i samo je jedan Roger, pa da upotpunimo sliku.
        To mogu Bojana BG ili Adin.. Hehehe ;)

Comment

• Mi znamo ko je najbolji, ne moramo to na svakom koraku da naglasavamo, to rade samo fanovi koji nisu 100% sigurni u svog pulena
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Mi znamo ko je najbolji, ne moramo to na svakom koraku da naglasavamo, to rade samo fanovi koji nisu 100% sigurni u svog pulena
            Tako je Bojana.

Comment

VAMOS TAMOS

Comment

• Originally posted by Fedex ba View Post
                Tako je Bojana.

Ne palite sad vatru kad je pitanje ankete: KOJI VAM JE OMILJENI TENISER, a ne NAJBOLJI.

Slažem se potpuno da je Feki NAJBOLJI teniser u istoriji ovog sporta po dostignućima, eleganciji igre, džentlmenskom ponašanju (ja mu samo nisam voleo taj nadmeni stav, ali takav je mentalitet 90% ljudi u okruženju u kojem je rastao)

Sad je red da se malo ustupi pozicija nekom mlađem:

FEDERER ČITA:

NIKADA NISAM BIO OVAKO UZBUĐEN

DRAGI MOJI (drhtavim glasom),

BIĆU KRATAK I JASAN KAO ŠTO SAM UVEK I BIO,
                BOGU HVALA, DECENIJU VLADAH.....
                SVE ŠTO SAM STEKAO OSTAVLJAM NOLETU DA ME PRETEKNE.....

NADAL BURNO SKAČE SA STOLICE: KOME BRE OSTAVLJA ??????!!!!!!

MAREJ REAGUJE:

AKO SI G... NISI GLUV ??????????!!!!!!!!!!!!

Last edited by Torima; 18-05-11, 11:51.

Comment

• Originally posted by Torima View Post
                  Ne palite sad vatru kad je pitanje ankete: KOJI VAM JE OMILJENI TENISER, a ne NAJBOLJI.
                  To je bila sala, mislila sam da je onaj smajli sasvim dovoljan da se to shvati...

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

To je bila sala, mislila sam da je onaj smajli sasvim dovoljan da se to shvati...
                    Ma znaš moj stav o RF, i ja sam malo postavio šaljiv post koji nije sa nekog drugog sajta (pih). Čisto da razbijemo malo monotoniju do petka.

Srećan put u Paris

Comment

jos kad bih znala zbog cega, mozda bi i video to izvinjenje
                      Pa sto si mi rekla da imam dvostruke arsine... A jos sam prvom porukom pokazao da to nije slucaj.

Jel moze sad?

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                        Pa sto si mi rekla da imam dvostruke arsine... A jos sam prvom porukom pokazao da to nije slucaj.

Jel moze sad?
                        Ja ne vidim da sam nesto pogresila i da to zasluzuje izvinjenje, ali ako ti znaci, izvini.

sigpic

with experience.

Comment

Ja ne vidim da sam nesto pogresila i da to zasluzuje izvinjenje, ali ako ti znaci, izvini.
                          Meni je to ipak uvreda, jer imati dvostruke standarde je losa, nesportska i nepostena osobina, zato sam trazio.

Hvala, znaci mi, malo se ljudi danas izvinjava, svi misle da su najpametniji i da nikad ne grese, a istina je daleko od toga...
                          Last edited by Vanja #66; 19-05-11, 11:26. Reason: smajli

Comment

• ...................................MARIO ANČIĆ............................................. .....
                            CROATIAN TENNIS IS THE BEST

Comment

• Originally posted by David21 View Post
                              ...................................MARIO ANČIĆ............................................. .....

Koliko ja znam,Ancic se povukao i sad radi kao pravnik

A iskreno nikad mi nije ni bio nesto,nema nijednu veliku titulu,jedino taj dejvis kup sto je uzeo...Tako da bolje njemu sto je otisao u advokate

Comment

• Mario Ančić možda nije osvojio ništa u karijeri,al je imo talenat,i skupljao je iskustvo..on je izgubio 8 finala,uzo 3 turnira tek,al to sve u tako kratkoj karijeri..medalja na olimpijadi u parovima s Ljubom,Davis Cup je uzo,što mu je bio najveći cilj...Polufinale Wimbledona u ono vrijeme...to je vrijedno 5-6 ATP titula,četvrtfinale Roland Garrosa..još 2 puta četvrtfinalist Wimbledona,uvijek u Federerovom žrijebu..nije mogo dalje,iskreno...US open nije imao jedan pošteni,u Australiji je uvijek bilo svega također.....u 3 godine karijere,Mario je napravio čuda,bio broj 7,godinama je bio jedini koji je dobio Federera na travi,dobio je i vašeg Đokovića jednom...ugl..dobio je sve bitnije igrače osim Roddicka..208 pobjeda...slušajte..Gilles Simon je npr na 207 pobjeda tek...a kolko on igra,kolko Ančić.. Ančić je skupljao iskustvo koje bi mu danas donosilo titule,al on nije imao sreće,zaustavile su ga sve moguće ozljede..nema veze...napravio je u tako kratkoj karijeri kao da mu je karijera trajala barem desetljeće
                                CROATIAN TENNIS IS THE BEST

Comment

Working...
                                X