Announcement

Collapse
No announcement yet.

Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sve je to lepo,alii sam si rekao da nista znacajnije u karijeri nije osvojio sem tog dejvis kupa,a to je ipak osvojio zajedno sa ostalima...

Nema nijednu jedinu veliku titulu,masters o slemu da i ne govorimo,cak nema nijedno finale velikog turnira.Previse mrsavo da bi ostao upamcen u istoriji tenisa

Pobedio je jedanput Federera i Djokovica,ali obojicu kad su bili klinci bas...A uostalom koliko imas igraca koji su pobedili njih dvojicu,pa nikom nista..

Povrede ga jesu omele,ali i bez toga ne bi bio veliki igrac

Ne razumem o kakvom cudu ti pricas da je Ancic napravio?Nemam nista protiv coveka,bio je solidan teniser.Ali sta je on to uradio da bi se nazvalo cudom?

Comment

• Pa dobro, ovo je tema "Koji vam je omiljeni igrac" i svako ima pravo da napise koji mu je omiljeni igrac i zasto. Omiljeni igrac ne mora da bude najbolji igrac...

Sto se tice Maria, on je bio odlican teniser i meni jedan od omiljenijih na turu... Steta sto se stalno mucio sa povrjedama...

P.S. Dobrodosao, Davide. ;)

Comment

• Mario Ancic je sam po sebi cudo.
        Nevidjeni talenat a toliko problema sa povredama, problemi kakve niko nije imao nit ce vjerujem imati.
        Cudo je to sto je jedini imao pobjedu protiv Federera u 6 godina na Wimbledonu, nije osvojio Slem niti Masters, ali je igrac koji je imao neku posebnu auru oko sebe i meni zauzima posebno mjestu u mom vidjenju teniskog svijeta.
        Toliko puta je pokusao da se vrati, ali ledja su ga izdala, jedan od igraca koji je sigurno zasluzio vise u karijeri, ali takva je sudbina.
        Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Ma naravno da svako ima pravo Majo da navija za koga hoce,ja sam napisao da Ancic vise nije aktivan,a usput sam i dao svoje misljenje o njemu

Skontao sam ja da je on drag ljudima,mnogima je simpatican i to je ok,ali ako govorimo o njegovom tenisu,nije ostavio dubog trag,imao je neke dobre meceve i to je to.

Da je mogao vise,mogao je,ali opet nije on ta klasa ta bi pisao tenisku istoriju,cak i da nije imao sve te povrede,samo sam to hteo reci...A ovako simpatican momak

Comment

• Originally posted by David21 View Post
            Mario Ančić možda nije osvojio ništa u karijeri,al je imo talenat,i skupljao je iskustvo..on je izgubio 8 finala,uzo 3 turnira tek,al to sve u tako kratkoj karijeri..medalja na olimpijadi u parovima s Ljubom,Davis Cup je uzo,što mu je bio najveći cilj...Polufinale Wimbledona u ono vrijeme...to je vrijedno 5-6 ATP titula,četvrtfinale Roland Garrosa..još 2 puta četvrtfinalist Wimbledona,uvijek u Federerovom žrijebu..nije mogo dalje,iskreno...US open nije imao jedan pošteni,u Australiji je uvijek bilo svega također.....u 3 godine karijere,Mario je napravio čuda,bio broj 7,godinama je bio jedini koji je dobio Federera na travi,dobio je i vašeg Đokovića jednom...ugl..dobio je sve bitnije igrače osim Roddicka..208 pobjeda...slušajte..Gilles Simon je npr na 207 pobjeda tek...a kolko on igra,kolko Ančić.. Ančić je skupljao iskustvo koje bi mu danas donosilo titule,al on nije imao sreće,zaustavile su ga sve moguće ozljede..nema veze...napravio je u tako kratkoj karijeri kao da mu je karijera trajala barem desetljeće
            hamiltoncheater ti si?
            "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Originally posted by thrillseeker View Post
              hamiltoncheater ti si?
              si senor..nešto ne valja?
              CROATIAN TENNIS IS THE BEST

Comment

• Pratim te na YT, baš si fin momak, uopšte nisi hejter i šovinista... Predviđam ti ovde svetlu i blistavu budućnost.
                "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Originally posted by thrillseeker View Post
                  Pratim te na YT, baš si fin momak, uopšte nisi hejter i šovinista... Predviđam ti ovde svetlu i blistavu budućnost.
                  super onda XD....znam na što misliš,al eto,jedan prijatelj me vamo pozvo,pa eto,pridružio sam se...btw...zbilja se svaki dan sve više iznenađujem kolko "fanova" imam...
                  CROATIAN TENNIS IS THE BEST

Comment

• Originally posted by retro View Post
                    Mario Ancic je sam po sebi cudo.
                    Nevidjeni talenat a toliko problema sa povredama, problemi kakve niko nije imao nit ce vjerujem imati.
                    Cudo je to sto je jedini imao pobjedu protiv Federera u 6 godina na Wimbledonu, nije osvojio Slem niti Masters, ali je igrac koji je imao neku posebnu auru oko sebe i meni zauzima posebno mjestu u mom vidjenju teniskog svijeta.
                    Toliko puta je pokusao da se vrati, ali ledja su ga izdala, jedan od igraca koji je sigurno zasluzio vise u karijeri, ali takva je sudbina.
                    To je jedan od mojih deržih teniser i cjelokupno ja sam mislio da će on veoma daleko dogurati pa nije drugačije ni nagovještavo ali te povrede i mnoštvo drugih stvari je uticalo na to da se on povuce ,meni je jako žao ali stvarno ga poštujem i uvažavam .
                    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                    Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Originally posted by Gari NS View Post
                      Ma naravno da svako ima pravo Majo da navija za koga hoce,ja sam napisao da Ancic vise nije aktivan,a usput sam i dao svoje misljenje o njemu

Skontao sam ja da je on drag ljudima,mnogima je simpatican i to je ok,ali ako govorimo o njegovom tenisu,nije ostavio dubog trag,imao je neke dobre meceve i to je to.

Da je mogao vise,mogao je,ali opet nije on ta klasa ta bi pisao tenisku istoriju,cak i da nije imao sve te povrede,samo sam to hteo reci...A ovako simpatican momak
                      Jedan teniser ne mora biti poznat samo po svojim rezultatima,šta bi onda Ana Kornikova diljem svijeta poznata teniserka trebala ona nije ostvarila značanije rezultate ali je bil poznatija od mnogih teniserki koje su igrale i bolje od nje,Ančić je bio nešto posebno nešto što će se teško ponoviti u Hrvatskoj nažalost.
                      http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                      Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• right1.jpg
                        Ispisuje istoriju srpskog tenisa zlatnim slovima.

Comment

• Oooooo napokon Noletov fan

Dobro nam došao/la!
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• JUAN MARTIN DEL POTRO

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                              Oooooo napokon Noletov fan

Dobro nam došao/la!
                              hvala, bolje Vas nasla
                              ne mogu da docekam sutra
                              Ispisuje istoriju srpskog tenisa zlatnim slovima.

Comment

• Nadal je najbolji
                                FORZA MILAN!!

Comment

Working...