Announcement

Collapse
No announcement yet.

Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?

[quote author=oops link=topic=1184.msg47880#msg47880 date=1233249046]
    Ma da,samo prvu cetvoricu.
    [/quote] Ako gledamo i zelimo da gledamo najbolji tenis naravno prvu cetvorku,a koi mi je "FAVORIT" mogu samo da kazem vidi profil i pusti nek OCI GOVORE! fghj48d +*@WT*48* POZZ SA MAKEDONIE.
    DOBAR!

Comment

Zna se za kogo "NOLETA" pozz sa Makedonie (*#^R^
      DOBAR!

Comment

Navijao sam za Santoroa, a sad za Ljodru, Stepaneka, Ljubicica, Mulera i Maua

Comment

Moze se reci da navijas za autsajdere i da ne simpatises one najbolje,izuzimajuci tu Ljubu,ali je on sad veteran h5g6k8

sigpic

Comment

odličan izbor!!

Originally posted by gokara
            Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

Ne navijam za autsajdere, vec a one koje igraju dobro ne mrezi, igraju 1-rucni bekend.

Comment

A Federer je izuzetak h5g6k8
                sigpic
                http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Navijam i za Federera, ali jedino kad igra protiv boljih igraca (osim Djokovica).

Comment

Za Del Potra %QWT&W
                    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Ivane pozdrav i dobrodosao na forum,nadam se da ce ti biti prijatno ovdje %QWT&W
                      Koliko samo Delpo ima navijaca +*@WT*48*
                      sigpic

Comment

[quote author=Vladan link=topic=1184.msg251612#msg251612 date=1298155387]
                        Ivane pozdrav i dobrodosao na forum,nadam se da ce ti biti prijatno ovdje %QWT&W
                        Koliko samo Delpo ima navijaca +*@WT*48*
                        [/quote]

Dobrodosao, Ivane. '65slif
                        Meni je stvarno cudno koliko ima Del Potrovih navijaca. #$&+|r Ja kad nekom kazem da navijam za njega (ne daj Boze da kazem da ustajem u 4, 5 ili kad god da gledam njegove meceve), svi me pogledaju kao da nisam normalna... &*(@W6

Comment

[quote author=majabl link=topic=1184.msg251733#msg251733 date=1298161083]

Dobrodosao, Ivane. '65slif
                          Meni je stvarno cudno koliko ima Del Potrovih navijaca. #$&+|r Ja kad nekom kazem da navijam za njega (ne daj Boze da kazem da ustajem u 4, 5 ili kad god da gledam njegove meceve), svi me pogledaju kao da nisam normalna... &*(@W6
                          [/quote]
                          Daaaa, a ja sam mislio da sam jedini koji navija za njega h5g6k8
                          Dobro je, drago mi je sto ga mnogi na forumu vole %QWT&W
                          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by moniq16
                            Ovo je bilo duhovito.
                            Salim se. Ne, nisam Novakov fan. Bas me briga sto je nas.
                            Samo u Srbiji...Naci Djokovicevog/Nadalovog fana kod Svajcarca ili Federerovog kod Spanaca je nemoguce.A u Srbiji gomila navijaca protiv svojih.....To je nas mentalitet zato je zemlja ovakva kakva je.

Comment

• Originally posted by marko91 View Post
                              Samo u Srbiji...Naci Djokovicevog/Nadalovog fana kod Svajcarca ili Federerovog kod Spanaca je nemoguce.A u Srbiji gomila navijaca protiv svojih.....To je nas mentalitet zato je zemlja ovakva kakva je.
                              Covece,ostavi devojku na miru!

Ima pravo da navija za koga hoce.Zasto bi morala da navija za Noleta samo jer je Srbin...
                              Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Originally posted by marko91 View Post
                                Zao mi je Marko. Ja za Federera navijam jos od 2002 godine, kad se Novak ''igrao u pesku''. Ja postujem Novaka i njegovu igru, ali mi se vise dopada Federer i njegov stil. Uostalom posto tenis gledam prvenstveno kao individualni sport, mislim da imam slobodu da navijam za koga hocu i ne moram da navijam za Novaka samo zato sto je iz Srbije. Jer on na prvom mestu predstavlja sebe i svoju igru, koja se meni ne dopada.

Comment

Working...
                                X