Announcement

Collapse
No announcement yet.

Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Re: Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?

[quote author=B.V.J.T. link=topic=1184.msg140714#msg140714 date=1276806719]
    Hvala svima na odgovorima %QWT&W
    Mislim da smo zajedno dosli do odgovora da se Nadal ne dopinguje. Za Federera i Djokovica a i ostale tenisere, ne bih mogao isto da tvrdim. I za teniserke.
    Oko popularnosti. Mislim da je daleko najpopularniji Federer, pa za njim Nadal. Djokovica ne bih svrstavao u popularne. Njega vole samo ovde u Srbiji. Za mene je netacna tvrdnja da moras da navijas za igraca iz svoje zemlje. A ima takvih koji tako misle.
    [/quote]

Jagodice, drago mi je %QWT&W
    A sta mislis ti kao ocigledni navijac Djokovica o ovoj mojoj konstataciji (podebljani deo teksta) %QWT&W

Comment

is this some kind of competition?
      il' treba na španskom da napišem? ^*#(-

tvoj favorit je popularniji od mog i širom sveta i u Srbiji..
      zadovoljan?
      Originally posted by gokara
      Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

Hvala Jagodice %QWT&W
        Ne radi se o zadovoljavanju i takmicenju. Samo sam hteo da cujem tvoje misljenje %QWT&W

Comment

Navijam za Djokovica.
          Najvishe fanova ima Fedex definitivno,pa Rafa,pa npr. Rodik s obzirom da potiche iz zemlje sa mnogo stanovnika.Mislim da Novak jeste popularan i simpatichan i ostalima,ali ne toliko i na taj nachin kao Rafa i Fedex...Takoreci niko u vrhu nije toliko popularan k'o njih dvojica... $%&5qw7
          “If it be now, ‘tis not to come; if it be not to come, it will be now; if it be not now, yet it will come. The readiness is all.”
          Tennis belongs to the individualistic past - a hero, or at most a pair of friends or lovers, against the world~Jacques Barzun

Comment

[quote author=Nyman link=topic=1184.msg140997#msg140997 date=1276889997]
            Navijam za Djokovica.
            Najvishe fanova ima Fedex definitivno,pa Rafa,pa npr. Rodik s obzirom da potiche iz zemlje sa mnogo stanovnika.Mislim da Novak jeste popularan i simpatichan i ostalima,ali ne toliko i na taj nachin kao Rafa i Fedex...Takoreci niko u vrhu nije toliko popularan k'o njih dvojica... $%&5qw7
            [/quote]

Slazem se sa tobom. Federer je najpopularniji. Tolike titule, zasluzeno moram priznati. Nadal moze marketinski da ga prati ali da budemo realni nikada nece biti popularan kao Federer %QWT&W
            Nemam problema da to priznam %QWT&W

Comment

za djokovica naravno %QWT&W..a vi sto navijate za nadala i federera-sta mislite koliko novak ima navijaca u spaniji i svicarskoj? #%d*..think about it (%fsd%&j...

Comment

[quote author=TeKKe link=topic=1184.msg141788#msg141788 date=1277141580]
                a vi sto navijate za nadala i federera-sta mislite koliko novak ima navijaca u spaniji i svicarskoj? #%d*..think about it (%fsd%&j...
                [/quote]

zaista mislis da je nacionalnost tu presudna? h5g6k8

Comment

[quote author=TeKKe link=topic=1184.msg141788#msg141788 date=1277141580]
                  za djokovica naravno %QWT&W..a vi sto navijate za nadala i federera-sta mislite koliko novak ima navijaca u spaniji i svicarskoj? #%d*..think about it (%fsd%&j...
                  [/quote]
                  E nek' si nam rek'o. #$&+|r
                  Oznoji se Tata sav,
                  bekendi ga strasno muce,
                  borio se kao lav!
                  al' mu ipak g.za puce!

Comment

nacionalnost? pa teniseri najvise imaju navijaca iz zemlje iz koje dolaze...da ne povjerujes al' je tako #%d* $JS}|

Comment

[quote author=TeKKe link=topic=1184.msg141799#msg141799 date=1277142869]
                      nacionalnost? pa teniseri najvise imaju navijaca iz zemlje iz koje dolaze...da ne povjerujes al' je tako #%d* $JS}|
                      [/quote]

da, ali da li je to "najvise" dovoljno da budu najpopularniji?

Comment

pa tu je i igra, naravno @(*6sd$%..a da li je 3. igrac sveta dovoljan argument da budes miljenik svoga naroda?..cini se da ne 7&@%q

Comment

Ne racunajuci Novaka, u vrhu omiljenih su mi Nalbandijan, Delpo, Gonzales i Soderling ..

Comment

Novak je moj najdraži teniser a od ostalih tu su Blake, Tsonga i Gulbis $#^%RT
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Dobar izbor ^%@7f
                              Samo si trebao umjesto Tsonge da stavis Delpa,ali dobro niko nije savrsen $#^%RT
                              sigpic

Comment

[quote author=Vladan link=topic=1184.msg152160#msg152160 date=1280871845]
                                Dobar izbor ^%@7f
                                Samo si trebao umjesto Tsonge da stavis Delpa,ali dobro niko nije savrsen $#^%RT
                                [/quote]
                                Iskreno, strasno mi je žao Del Potra +-*^%* Finale US Opena je odigrao maestralno, i lepo ga je gledati $#^%RT Nadam se da će se brzo vratiti
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X