Evo i moj apsolutno prvi izbor je Roger. Prvenstveno zbog stila igre. Njegov svaki mec mi deluje kao da traje 15 min, dok ostali se muce. Pa i danas kada vlada Novak, nema tu one lakoce, poteza van udzbenika. Da nije nas za Novaka ne bih navijao. Da se ne lazemo, ne znamo mi ko je kakav ni u svom okruzenju, a ne preko toga ko se kako pretstavlja u medijima. Federerove izjave se godinama u Srbiji izvlace iz konteksta i cesto netacno prevode. Nisam planirao da pominjem ko je moj omiljeni igrac, ali vidim da vecina pominje . Mozda je neko i primetio da sam podrzavao Noleta. RF je promenio ovaj sport, podigao na visi nivo i mnogo ga popularizovao. Sad sto vise nije u prime time-u, vrlo vazno. Cini mi se da zbog pritiska medija i potenciranja godina cesto poklekne u bitnim trenucima, a da igra odlican tenis.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?
Collapse
X
-
Originally posted by Nenad View PostEvo i moj apsolutno prvi izbor je Roger. Prvenstveno zbog stila igre. Njegov svaki mec mi deluje kao da traje 15 min, dok ostali se muce. Pa i danas kada vlada Novak, nema tu one lakoce, poteza van udzbenika. Da nije nas za Novaka ne bih navijao. Da se ne lazemo, ne znamo mi ko je kakav ni u svom okruzenju, a ne preko toga ko se kako pretstavlja u medijima. Federerove izjave se godinama u Srbiji izvlace iz konteksta i cesto netacno prevode. Nisam planirao da pominjem ko je moj omiljeni igrac, ali vidim da vecina pominje . Mozda je neko i primetio da sam podrzavao Noleta. RF je promenio ovaj sport, podigao na visi nivo i mnogo ga popularizovao. Sad sto vise nije u prime time-u, vrlo vazno. Cini mi se da zbog pritiska medija i potenciranja godina cesto poklekne u bitnim trenucima, a da igra odlican tenis.
Comment
-
Originally posted by Nenad View PostEvo i moj apsolutno prvi izbor je Roger. Prvenstveno zbog stila igre. Njegov svaki mec mi deluje kao da traje 15 min, dok ostali se muce. Pa i danas kada vlada Novak, nema tu one lakoce, poteza van udzbenika. Da nije nas za Novaka ne bih navijao. Da se ne lazemo, ne znamo mi ko je kakav ni u svom okruzenju, a ne preko toga ko se kako pretstavlja u medijima. Federerove izjave se godinama u Srbiji izvlace iz konteksta i cesto netacno prevode. Nisam planirao da pominjem ko je moj omiljeni igrac, ali vidim da vecina pominje . Mozda je neko i primetio da sam podrzavao Noleta. RF je promenio ovaj sport, podigao na visi nivo i mnogo ga popularizovao. Sad sto vise nije u prime time-u, vrlo vazno. Cini mi se da zbog pritiska medija i potenciranja godina cesto poklekne u bitnim trenucima, a da igra odlican tenis.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostA kako zoves to sto je Djokovic prijavljen u Monte Carlu?
Federer je prijavljen u svojoj drzavi, tamo placa porez, osnovao je fondaciju jos 2003. godine, kad niko nije znao da ce on biti tako uspesan, tako da razmisli malo pre nego sto posaljes ovakav post.
O tome koliko je dobrotvor ne vredi pricati jer to krije i mi mozemo samo da nagadjamo ali deca sa Kosova itekako znaju koliko im je pomogao.
Moja jedina zamerka na lik i delo NDj je "koketiranje" sa politicarima ali to je u ovoj zemlji nemoguce izbeci."But Pascal what are you saying?"
Comment
-
1.Novak- o tome ne treba posebno raspravljati.....ne zato sto je nas nego mi se svidja i njegov stil i licnost
2.Delpo
3.Kohlsreiber- covek kada hoce igra neverovatan tenis
4.Gasquet
5.Dolgopolov
6.Raonic
i naravno svi ostali nasi teniseri....
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Sve to vazi za RF, ali ne za 2011g.
U ovoj godini je izgubljen.
Nadamo se da ce se "probuditi", jer je to dobro za tenis.
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostDruskane, za koju godinu Ti pricas?
Sve to vazi za RF, ali ne za 2011g.
U ovoj godini je izgubljen.
Nadamo se da ce se "probuditi", jer je to dobro za tenis.
Navijam za RF i nadam se da ce da bude bolji, a ako ne ona navijam jos vise. Uzivam u poznim godinama blistave karijere.
Comment
-
Originally posted by Nenad View PostOve godine on ne igra dobro sa Noletom i Rafom, sa ostalima igra poprilicno dobro( ne kazem da ga mozda ne bi dobili, vec jednostavno ima mentalnih problema protiv pomenutih i prikazuje dosta losije partije). Imao je odlicnih partija. Uvek je Rog imao nekih tezih meceva u pocetnim fazama turnira, sada lako izlazi na kraj sa njima ali pada kada je nekada dizao formu. Melzer je igrao brutalno, a Gasquet stvarno fenomenalno igrao bitne trenutke(uz los Rogerov ritern) Mada od Simona(AO) deluje slabije.
Navijam za RF i nadam se da ce da bude bolji, a ako ne ona navijam jos vise. Uzivam u poznim godinama blistave karijere..
Federer je od 2004-2007g. bio 'bolesno"dominantan. Trebalo je "plakati" za njegove protivnike. U isto vreme uzivas u onome sto Federer pruza, a u drugu ruku(npr. levu), gledas one nemocne tenisere koji su dobrog kvaliteta a izgledaju kao dechica.
Meni Novak po toj dominantosti sada lici, jer je stvara igrom( jos jedan visi nivo i bice kao RF).
Jedva cekam kraj "cigle"jer ce biti vremena za njihove duele.
Uzdravlje
Comment
-
Novak Đoković bez razmišljanja. Čovjek je najbolji ambasador naše države, radi njega kada spomeneš Srbiju u svijetu 80% ljudi pomisli na dobro, a ne na ratove i sl. sranja. Njemu je koliko se sjećam Švajcarska ponudila da igra za njih (nisam 100% siguran), ali ih je odbio i igra za Srbiju koja mu ništa nije dala. Zahvaljujući njemu, Ani, Jeleni, Viktoru, Janku, Nenadu i ostalima teniserima i sportistima uopšte za Srbiju se ZNA. A zašto ja koji živim u Bosni (Republici Srpskoj), a koji sam rođen u Užicu u toku sranja koje se dešavalo početkom 90-ih navijam za Srbiju, e radi ovoga:
P.S. Ponekad mi se stavrno čini da mi odavde više volimo Srbiju nego vi sami koji živiti u njoj..
Comment
-
Originally posted by deki94 View PostNovak Đoković bez razmišljanja. Čovjek je najbolji ambasador naše države, radi njega kada spomeneš Srbiju u svijetu 80% ljudi pomisli na dobro, a ne na ratove i sl. sranja. Njemu je koliko se sjećam Švajcarska ponudila da igra za njih (nisam 100% siguran), ali ih je odbio i igra za Srbiju koja mu ništa nije dala. Zahvaljujući njemu, Ani, Jeleni, Viktoru, Janku, Nenadu i ostalima teniserima i sportistima uopšte za Srbiju se ZNA. A zašto ja koji živim u Bosni (Republici Srpskoj), a koji sam rođen u Užicu u toku sranja koje se dešavalo početkom 90-ih navijam za Srbiju, e radi ovoga:
P.S. Ponekad mi se stavrno čini da mi odavde više volimo Srbiju nego vi sami koji živiti u njoj..
Novaku je drzavljanstvo nudio teniski savez V.Britanije( ili kako se vec zove). I to vrlo ozbiljno.
Comment
-
1. Nole - Naš je, ima privlačnu pozitivnu energiju, skromnost, kao da je jedan od nas samo eto, on dobro igra tenis.
2. Roger Federer - Čovek je usavršio tehnike koje je on osmislio kako bi mogao da igra najelegantniiji tenis svih vremena, i njegov stav je uvek nepromenjiv.
3. Gasquet - Prosto mi simpa, veliki talenat, ima on još dosta toga da pokaže.
4. Nadal - Stidljiv prvak
Comment
Comment