Announcement

Collapse
No announcement yet.

Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Ovo je zabranjena tema!100 puta je receno da svako ima pravo da navija za koga god zeli i da ovdje ne dolaze samo ljudi iz Srbije!Tenis je individualni sport i igrao se i prije Djokovica,neki su i tada imali svoje favorite!Postujte neistomisljenike!
    A bre svako neka navija za koga hoće samo konstatujemo...
    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by marko91 View Post
      Toga ima samo u Srbiji nazalost...I to ne samo da neki ovde ne navijaju za njega nego ga mrze i svaki mec mu zele neuspeh...sramota
      Toga nema samo u Srbiji!Bojana je bila u Madrid-u prosle godine i u sred Madrid-a su ljudi navijali za Roger-a, pritom Spanci,a ne za Rafu.
      Ova prica je zavrsena!
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        100 puta je receno da svako ima pravo da navija za koga god zeli i da ovdje ne dolaze samo ljudi iz Srbije!Tenis je individualni sport i igrao se i prije Djokovica,neki su i tada imali svoje favorite!Postujte neistomisljenike!
        Ajde, molim te.

Bas sam hteo da kazem kako nemaju prava da navijaju za koga zele

Nek navijaju, niko im ne brani, niti moze da im zabrani. Mada na ovom forumu ljudi odaju utisak kao da navijaju protiv Noleta, a ne za svoga favorita.

Opet ni to niko ne moze da im zabrani, ali onda je skroz normalno sto ce biti isprovociranih koji ce im na svaku mrznju odgovoriti suptilnim napusavanjem.
        Last edited by Big Nole; 16-05-11, 14:55.

Comment

• Originally posted by Krle View Post
          A bre svako neka navija za koga hoće samo konstatujemo...
          Ne konstatujete, nego nas osudjujete ,zalite, ne mozete da verujete, krstite se itd.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Ne konstatujete, nego nas osudjujete ,zalite, ne mozete da verujete, krstite se itd.
            Iskreno samo pod rednim brojem 3.
            Osudjivati: nema razloga.
            Zaliti: puj, puj to samo za one teske stvari.
            Krstiti: samo kad se pobedi.
            I pod 3.( ne mogu da verujem) iz razloga sto Novak reprezuntuje tvoju zemlju( ako Srbiju smatras tvojom ili si mozda pacifista sto je isto Ok).
            I ako zelis da mi odgovoris kada igraju Federer i Novak, za koga navijas?
            Federer je svetsko cudo zbog svega sto je uradio, ali moram priznati da mi je malo zao sto u zadnje vreme vaznije meceve mnogo vise gubi i nekako se gubi onaj stari sjaj. Voleo bi da gresim i da osvoji jos GS ako zasluzi.
            Ponavljam, postujem tvoje afinitete i za to svaka cast.
            Isto tako navijam za Tipsarevica(ne svidja mi se van terena), Troickog( "podigao"nos) i Zimonjica( sve pohvale) jer su nasi teniseri al ii prevashodno zbog toga. Da kojim slucajem nisu, tesko bi pogledao neki njivov mec zbog nemanja konstantnosti u igri. Medjutim ipak su svi oni zajedno sa Novakom svetski sampioni i na tome im neizmerno hvala.
            Pozz

Comment

• Panchev, evo ti post:

Originally posted by Big Nole View Post
              Meni malo zao one koji prate tenis, pri tom zive u eri kada njihov zemljak pravi legendarne rezultate, a opet ne navijaju za svog zemljaka no za likove koji gube od njega.
              i jos par ljudi dodje i slozi se sa tim postom, dakle zalite nas

I svi znaju da ja iskljucivo navijam za Federera i da ne postoji ni situacija ni protivnik kad ja ne bih svim srcem navijala za njega.
              I da, Srbiju smatram svojom zemljom, drugu nemam, ali jednostavno kod mene izmedju navijanja za Djokovica i ljubavi prema Srbiji ne stoji znak jednakosti.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Za koga navijas u ostalim mecevima kao naprimer Federer-Novak i za koga bi navijala kad bi se u Davis kupu opet nasli Spanija-Srbija(sve mi se cini da bi tu zbog Nadala opet navijala...)A i kako mozes da tvrdis pre meca da je Nadal favorit kad Novak igra mnogo bolje sto je naravno jos jednom pokazao...Kao sto sam i rekao onda jedino je umor od meca sa Marijem mogao da poremeti Noleta.

Edit:Znaci navijas za Federera i Nadala stalno protiv Novaka...Da ti je bar jedan omiljeni ali obojica ispred Novaka.Sigurno i za Mareja navijas pre Noleta tj za svakoga protiv njega
                Last edited by marko91; 16-05-11, 15:29.

Comment

• Originally posted by marko91 View Post
                  Za koga navijas u ostalim mecevima kao naprimer Federer-Novak i za koga bi navijala kad bi se u Davis kupu opet nasli Spanija-Srbija(sve mi se cini da bi tu zbog Nadala opet navijala...)A i kako mozes da tvrdis pre meca da je Nadal favorit kad Novak igra mnogo bolje sto je naravno jos jednom pokazao...Kao sto sam i rekao onda jedino je umor od meca sa Marijem mogao da poremeti Noleta.

Edit:Znaci navijas za Federera i Nadala stalno protiv Novaka...Da ti je bar jedan omiljeni ali obojica ispred Novaka.Sigurno i za Mareja navijas pre Noleta tj za svakoga protiv njega
                  Odakle ti ideja da ja navijam za Nadala?
                  I ako igraju SPanija i Srbija, normalno da bih navijala za Srbiju...

sigpic

with experience.

Comment

A da igraju Svajcarska Srbija finale Devis Cup_a Roger protiv Novaka ,za koga bi navijala(ne mora da je finale)????
                    http://www.youtube.com/watch?v=gNJPWuJdVTQ http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3602351_n.jpg http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13714580_n.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32341258_n.jpg

Comment

Zato sto si navijala za njega protiv Novaka barem se to moglo zakljuciti po svim onim komentarima..

Comment

Panchev, evo ti post:

i jos par ljudi dodje i slozi se sa tim postom, dakle zalite nas

I svi znaju da ja iskljucivo navijam za Federera i da ne postoji ni situacija ni protivnik kad ja ne bih svim srcem navijala za njega.
                        I da, Srbiju smatram svojom zemljom, drugu nemam, ali jednostavno kod mene izmedju navijanja za Djokovica i ljubavi prema Srbiji ne stoji znak jednakosti.
                        Molim vas da se ne prepucavate oko toga da-li-neko-ko-je-sa-ovih-prostora-treba-da-navija-znamo-za-koga, jer to ne vodi ničemu. Posebno se čudim da Mod jednog foruma "pada u vatru" zbog toga.
                        Svako navija za nekoga u određenom trenutku, ja lično UVEK navijam za igrača sa ovih prostora (bivša SFRJ) kada igra protiv nekog stranca, ali isto tako imam i lične favorite u svakom meču u kome ne igraju Nole, Tipsa, Čilić, Ljubičić, Ana, Jelena... (red je nasumičan)

Comment

• ovo postaje dosadno,predlažem da u pravilima foruma navedete da je zabranjeno Bojanu i ostale pitati zasto ne navijaju za Noleta!!!!
                          Originally posted by gokara
                          Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by MiljanVR View Post
                            A da igraju Svajcarska Srbija finale Devis Cup_a Roger protiv Novaka ,za koga bi navijala(ne mora da je finale)????
                            Za Federera uvek navijam, vec sam rekla nebitna je situacija

Originally posted by marko91 View Post
                            Zato sto si navijala za njega protiv Novaka barem se to moglo zakljuciti po svim onim komentarima..
                            Pa ne zakljucujes bas dobro, ne volim ni jednog ni drugog podjednako, tako da u tom mecu ne navijam.

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by jagodica
                              a što ste napali devojku?
                              za nju će Rafa uvek biti najbolji..
                              dobrodošla Emila
                              i ne brini,ima ovde još dosta Rafinih fanova..
                              Hvala lepo na dobrodoslici.naravno da ima rafinih fanova ...ja se ne osvrcem na zlurade komentare...obozavam tennis i Rafu Nadala

Comment

• Originally posted by Torima View Post
                                Molim vas da se ne prepucavate oko toga da-li-neko-ko-je-sa-ovih-prostora-treba-da-navija-znamo-za-koga, jer to ne vodi ničemu. Posebno se čudim da Mod jednog foruma "pada u vatru" zbog toga.
                                Svako navija za nekoga u određenom trenutku, ja lično UVEK navijam za igrača sa ovih prostora (bivša SFRJ) kada igra protiv nekog stranca, ali isto tako imam i lične favorite u svakom meču u kome ne igraju Nole, Tipsa, Čilić, Ljubičić, Ana, Jelena... (red je nasumičan)
                                Ne padam ja u vatru, to je davno proslo vreme kad sam se nervirala oko ovoga.
                                Nego ce ova tema uskoro u istoriju, tj. vise nece biti sticky i red je i da sa novim clanovima prodjem kroz isto (sa starim sam kroz to prosla, vise puta ), objasnjavanje zasto navijam za Federer i da postoje ljudi koji ne navijaju za Djokovica, a odavde su.

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X