Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by majabl View Post
    Moram i ja jos jednom, nisam bila tu kad ste pricali.
    Prvo, ja razumijem da se navijaci razocaraju i da su smoreni kad im tim ili igrac izgube, normalno je to. Ali da to moze da te izbaci iz takta i da 7 dana ne mozes da dodjes sebi (a Vladan je naveo takav primjer), to ne razumijem. Ne da ne razumijem, vec tvrdim da nije moguce, pogotovo ne kod uspjesnih ljudi, a niko ne sumnja u to da je Djokovic uspjesan covjek. Bojana je fino rekla da sebi ne moze da dozvoli da ne funkcionise, ne moze niko ko ima iole ozbiljan posao i zivot, a ne neko ko je prvi na svijetu. Jednostavno to malo ko moze sebi da priusti. Njemu niko ne bi urucio radnu knjizicu, ali da je takav kao sto pisete, nikad ne bi bio, ne samo 1. reket svijeta nego ni blizu toga.
    Ne znam samo kako mozes nesto kategoricno da tvrdis, a da nisi najbolje upucena u materiju. Ajd sto ne razumes, to je ok, ali ti tvrdis da to ne moze ljude da izbaci iz takta. Moze itekako, pri cemu ovde ne mislim na Novaka vec na sasvim obicne ljude(posto si i njih ubacila u pricu) kojima su navijanje i ljubav prema odredjenom klubu ili pojedincu, nebitno, deo zivota. I ne traje to samo sedam dana, ponekad traje i mnogo duze. Mogao bih ti navesti i primere iz svog okruzenja kao sto je Vladan to ucinio, ali verujem da ti to nista ne bi znacilo i da bi i dalje terala po svome. Ja ne znam samo zasto se uplices u pricu o kojoj jako malo znas, a navijanje i strast koja iz toga proizlazi je dosta siroka tema o kojoj se mogu ispisati stranice i stranice. Razliciti ljudi na razlicite nacine dozivljavaju i prozivljavaju uspehe i neuspehe, uspone i padove, pobede i poraze voljenog kluba. To nije obicno navijanje vec je taj odnos mnogo kompleksniji i ukljucuje u sebe najistancanija ljudska osecanja. Odrazi se to i na privatni zivot, kod nekoga vise kod nekoga manje, ali sigurno da ostavi bar kratkorocne posledice. Ti ocigledno to ne razumes i ja te ne osudjujem zbog toga, ne mozemo svi znati sve i biti upuceni u bas svaku oblast ljudskog zivota, meni je jasno da je to za tebe jedan potpuno dalek svet, ali bas iz tog razloga trebalo bi da izbegavas olako donosenje zakljucaka.

Sto se tice Novaka, moje licno misljenje je da to na njega nije uticalo u znatnoj meri vec jednostavno taj dan nije bio narocito raspolozen za igru, a poraz Milana je to samo pojacao. I da je Milan kojim slucajem prosao ne verujem da bi gledali znatno bolje izdanje.
    Last edited by Navras 16950; 14-03-13, 23:51.
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• I Azarenka se povukla:
      BNP Paribas Open ‏@BNPPARIBASOPEN
      Victoria Azarenka has withdrawn from #BNPPO13 due to a right ankle injury. Caroline Wozniacki advances to SF.
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Jos samo da se i Federer i Nadal u isto vrijeme povuku...pa da Berdo odmah u finale ode

A Novak ima odlicnu opremu za ove nocne meceve
        Last edited by shminka; 14-03-13, 21:30.

Comment

• Ester je digla noge ...
          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Mašo, (koja god ) osvajaj ovo molim te!

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Jos samo da se i Federer i Nadal u isto vrijeme povuku...pa da Berdo odmah u finale ode

A Novak ima odlicnu opremu za ove nocne meceve
              Pidzama se iskljucivo nocu nosi.
              Nego, nesto Zekinovci posustali bez razloga. Par blokada, i ima da trci kao sa 30
              sigpic

Comment

• Po meni Fed nema sanse nocas, juce je prosao samo zato sto je igrao protiv nesposobnog Vavrinke, koji uvek nadje nacin da izgubi.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ma kako nema sanse, Rafi je i ovo puna kapa i prezadovoljan je. Niko ne moze da predvidi sta ce biti ali pobeda Federera nikoga ne moze da iznenadi, meni je i realnija
                  Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Nece proci ukoliko bude igrao kao protiv Stana...ali ja veceras ocekujem drugog Rogera na terenu
                    sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• CW ne znam da li si gledao Feda nocas, ali je prosao samo zato sto je igrao protiv Vavrinke, koji se po obicaju raspao.
                      Ja ne vidim kako ce da se izbori sa Nadalom koji ce da mu terorise bh i koji ce tako da ga unisti...

sigpic

with experience.

Comment

• Kladionicari pare kroz prozor ne bacaju.. Sve mi se cini da ce se zadrzati brojka koja oznacaxa punolestvo
                        sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Ako Novaka ili bilo kojeg profesionalnog tenisera rezultat Milana, ili bilo kojeg drugog tima ili bilo kakva slicna trivijalnost, moze dekoncetrisati na pocetku meca onda sigurno ne moze doci do prvog mjesta ili zadrzati prvo mjesto. Naravno, ovdje ne govorim o ozbiljnim porodicnim problemima ili nedao Bog smrti u familiji.
                          Ne vidim razliku između trivijalnosti bilo koje vrste koja je u stanju da nekog izbaci iz koloseka ili one u vidu nepotrebne rasprave sa sudijom, zbog pogrešne procene ili osećaja nepravde, lošeg kretanja po terenu, koje takođe mogu i te kako da izbace iz ravnoteže....ALI i na kraju da posao privede baš onako kako treba, bez obzira na sve njih. Uostalom sam si rekao na početku meča, rezultat na kraju nije trpeo. Pa u čemu je problem? U čemu je razlika?
                          Šef mu neće zbog toga uputiti ni kritiku, niti dati radnu knjižicu, jer njegov šef (ATP lista) govori da on posao odrađuje baš kako treba.
                          A očekivati da No.1 nema slabosti, ili ih ne pokazuje, da je van svih trivijalnih dešavanja, ne samo da se ne slažem sa tim već mogu slobodno da kažem da je to čisto nerazumevanje. Mnogi najbolji su imali i slabosti koje im nisu dozvoljavale da ih ometaju u radu ili odvedu sa pravog puta, naravo one male sitne ljudske slabosti.To što ih pokazuje utoliko je samo veći i bolji čovek, ma kako one trivijalne bile.
                          Uostalom, da je iko ikada od vas video kako trči za loptom i sa kakvim žarom i strašću igra fudbal, verovatno bi mu mnoge stvari bile jasnije. Ili bar da to isto volite da radite.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bazel prosao u cetvrtfinale Lige Evrope, svi su gotovi

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Bazel prosao u cetvrtfinale Lige Evrope, svi su gotovi
                              Ouu kako ce da poludi veceras
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ma obojica su 2 povredjena penzionera, svasta je moguce.

Comment

Working...
                                X