Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    CW ne znam da li si gledao Feda nocas, ali je prosao samo zato sto je igrao protiv Vavrinke, koji se po obicaju raspao.
    Ja ne vidim kako ce da se izbori sa Nadalom koji ce da mu terorise bh i koji ce tako da ga unisti...
    Izdrzao sam do pocetka taj brejka i onako sanjiv rekao sebi da mi to stvarno ne treba

Voleo bih da si u pravu, odavno sam prezalio bodove i iz pustinje i iz Majamija a sada bi jedne mogao da odbrani
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Nudi se Kevin u ovom gemu, valjda ce Berdih to iskoristiti.
      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
        Izdrzao sam do pocetka taj brejka i onako sanjiv rekao sebi da mi to stvarno ne treba

Voleo bih da si u pravu, odavno sam prezalio bodove i iz pustinje i iz Majamija a sada bi jedne mogao da odbrani
        Pa sasvim si dovoljno video, mislis da sa onakvom igrom Fed moze da dobije Nadala?

Sta je sa ovim teniserima i duplim na set loptu
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Raspored za sutra:
          Neil Harman ‏@NeilHarmanTimes
          Tomorrow at IW - not before 1pm local Djoker v. JWT and not before 3.30: Murray v. Delpo
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Pa sasvim si dovoljno video, mislis da sa onakvom igrom Fed moze da dobije Nadala?

Sta je sa ovim teniserima i duplim na set loptu
            Bojana ono juce je sve bilo samo ne mec za gledanje..ali veceras nece biti takav, videces.
            Ma onakvog kakav je bio sinoc bi ga i Mirka dobila...a Stan u Fedu vidi idola...
            A tek Fedeks na set loptu u Tb, dupla
            Last edited by MarRF; 14-03-13, 22:41.
            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Strasni Tomas, nezaustavljivo jurisa ka finalu Da vidimo ko ce od ove dvojice stisnuti petlju da mu izadje na megdan
              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post

Mnogi su ga otpisali a on ce ocigledno vec posle Majamija preci Ferera...
                Last edited by Bonomo; 14-03-13, 23:17.
                sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Kriminal, stavise Novaka da igra po najvecoj zegi

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                    Strasni Tomas, nezaustavljivo jurisa ka finalu Da vidimo ko ce od ove dvojice stisnuti petlju da mu izadje na megdan
                    Ama nas je zaduzio..a moramo i Sardu da testiramo ,za koga ce da navija
                    sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Kriminal, stavise Novaka da igra po najvecoj zegi
                      Mozda najbolje da on pichi kod tebe u dvoranu
                      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                        Mozda najbolje da on pichi kod tebe u dvoranu
                        Nemoj, pregladno mu je...ne radi nam grijanje, smrzavamo se samo tako
                        Pogotovo danas kad je upekao minus

Comment

• [QUOTE=shminka;977321]Kriminal, stavise Novaka da igra po najvecoj zegi[/QUOTE
                          Sta radi Lars Graf uopste??

Comment

• Poshto ce 75 % vas ,navijacha i Feda i Rafe do 3 zaspat,brojeve ostavite na pm da vas razbudim !
                            P.S. Vazi samo za pripadnice ljepsheg pola,mushkarci neka spavaju slobodno ...

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Nemoj, pregladno mu je...ne radi nam grijanje, smrzavamo se samo tako
                              Pogotovo danas kad je upekao minus
                              Neka ga malo,voli snijeg

Comment

• Dobro bi mu bilo ovdje sigurno, mogao bi i na skijanje

Comment

Working...
                                X