Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Navras View Post
    Da

Rutinski u drugom, ocekivano. Imao je Grisa svoju sansu da dodje do seta, ne znam da li ce u skorije vreme imati bolju. Ipak, one 4 duple se ne vidjaju svakog dana i bar ce imati cega da se seca iz meca u kome nista drugo nije vredno pomena.
    Ocekujem detaljnu analizu eksperta (NI)kako je to Grisa imao sansu za set a sta se sve tu izdesavalo u glavi Grise ,bice zanimljivo citati taj naucni opus

Comment

• Ja mislim isto da je Milan u pitanju. Jeste malo retardirano reci to ali sve nas zagrizene sportiste tesko pogadja ispadanje omiljenog kluba...
      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• ne kazem da je nefer igrac...ne predaje meceve ko janko..govorim isto sto i maja..ne kazem cak da i nije imao problema sa ozljedama ili lecama..al meni nije fer toliko na to ukazivati govorom tijela,samo kada gubis mec..gubio je i federer i nadal,pa se nisu ponasali tako,niti su komentirali protivnikove poteze...te stvari novak prevazilazi kako je sazrio kao igrac..ali ih ne treba negirati,da se nikad nisu dogadjale..isto kao da se kaze da janko nikad nije predao mec..i
        osim toga svi svi se novakovi navijaci slazu da marej kad gubi,hvata se za ledja,zglobove kukove,ili ne znam ni ja sta,i to nije fer jer omalovazava protivnikovu dobru igru..a sve je to u manjoj mjeri znao i nole radit..samo to

Comment

• Originally posted by juventus View Post
          Ocekujem detaljnu analizu eksperta (NI)kako je to Grisa imao sansu za set a sta se sve tu izdesavalo u glavi Grise ,bice zanimljivo citati taj naucni opus
          Oladi sa sarkazmom. Ako se iko razumeo u tenis to je NI. I svaki njegov post zlata vredi i uvek kaze onako kako jeste.
          sigpic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Comment

• Nadam se da Djokovic nije bas toliko puk'o koliko mu pripisujete. Mislim na povezivanje s porazom Milana.

Comment

• Originally posted by luka View Post
              ne kazem da je nefer igrac...ne predaje meceve ko janko..govorim isto sto i maja..ne kazem cak da i nije imao problema sa ozljedama ili lecama..al meni nije fer toliko na to ukazivati govorom tijela,samo kada gubis mec..gubio je i federer i nadal,pa se nisu ponasali tako,niti su komentirali protivnikove poteze...te stvari novak prevazilazi kako je sazrio kao igrac..ali ih ne treba negirati,da se nikad nisu dogadjale..isto kao da se kaze da janko nikad nije predao mec..i
              osim toga svi svi se novakovi navijaci slazu da marej kad gubi,hvata se za ledja,zglobove kukove,ili ne znam ni ja sta,i to nije fer jer omalovazava protivnikovu dobru igru..a sve je to u manjoj mjeri znao i nole radit..samo to
              E ovako idi pogledaj opet mec Nadal Novak sa RG-a prosle godine i videces kako se Nadal ponasao pa ces videti koliko je ovaj tvoj post ustvari netacan. Novak jeste ponekad imao te grimase kad gubi ali ono sto je Nadal uradio je nesportski i blago receno prljavo.
              sigpic

Comment

• Radvanska.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  Radvanska.
                  Nume digra kad je ES ne prenosi

Carli razbija, bas predobro igra!
                  Last edited by shminka; 12-03-13, 23:45.

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
                    Jesi li ikad imao problema sa disanjem?
                    jesam,ali nevezano jeli gubim ili vodim...zasto se svi hvatate tako,ne provociram nikoga..

Comment

• Berlok rastura .
                      sigpic

Comment

gubio je i federer i nadal,pa se nisu ponasali tako,niti su komentirali protivnikove poteze...
                        U pravu si, ponasali su se gore Ili smo mozda zaboravili Nadalove MTO-ove, placipickovanje u finalu Pariza da se mec prekine kada je Novak krenuo da ga rastavlja na proste cinioce i slicne stvari ili Federerovo psovanje protivnika, provociranje i gestikuliranje u trenucima kada je gubio... Cini mi se da imas prilicno selektivno pamcenje
                        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

ne kazem da je nefer igrac...ne predaje meceve ko janko..govorim isto sto i maja..ne kazem cak da i nije imao problema sa ozljedama ili lecama..al meni nije fer toliko na to ukazivati govorom tijela,samo kada gubis mec..gubio je i federer i nadal,pa se nisu ponasali tako,niti su komentirali protivnikove poteze...te stvari novak prevazilazi kako je sazrio kao igrac..ali ih ne treba negirati,da se nikad nisu dogadjale..isto kao da se kaze da janko nikad nije predao mec..i
                          Samo mi reci kada?

Drugo, kada si mlad, neiskusan, bez snage i šlifa, a sve se to uči i nadograđuje, kao i znanje i fizička sprema, mogu se tolerisati neke stvari... u 25 godina nikome ništa.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nevjerovatno dobro igra Carli

Comment

• Idemoooooooooooooo

sigpic

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                                U pravu si, ponasali su se gore Ili smo mozda zaboravili Nadalove MTO-ove, placipickovanje u finalu Pariza da se mec prekine kada je Novak krenuo da ga rastavlja na proste cinioce i slicne stvari ili Federerovo psovanje protivnika, provociranje i gestikuliranje u trenucima kada je gubio... Cini mi se da imas prilicno selektivno pamcenje
                                Kad si vec kod "placipickovanja" da se mec prekine, radio je to i Djokovic prosle godine, ako se ne varam, zbog vjetra, iako su neki prije njega igrali po istom takvom vjetru... Tako da ni ti nisi realan. Daleko od toga da je Nadal veci sportista od Djokovica, kod njega su te igrice najizrazenije... Ali svi to rade kad im ne ide, kako to do sad niste shvatili. I niko to nikad za svog igraca nece priznati. Ali zato kod igraca koje ne volimo to vidimo 3x vise nego sto treba.

Comment

Working...
                                X