Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ostade zal za parovima, dve titule bi bila mera.

Spoiler
    Brajanovici, Ziki, Nestor, Mirni, Paes, Stepanek, Lindsted i sl. bratija zasad mogu da odahnu
    sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Ako to uradi, onda je lud
      On treba da se skoncentrise na 3 preostala velika turnira, ako osvoji 2 od 3, ima savrsene uslove da sledece godine krene na no.1, samo je potrebno da bude strpljiv.
      Najgluplji potez bi bio da sada odigra kao ludak, svaki turnir do kraja godine i za Pariz, a posebno London bude skroz mrtav.

Upravo tako,bio bi lud ako ide u Moskvu i Bazel da juri poene,to ne radi sampion takvog kalibra.Sangaj,Pariz,London,nek uzme 2 od 3 i to je odlicna podloga za sledecu sezonu+ da usput pobedi Nadala u finalu jednog od tih turnira i bice odlicno.Koliko god nekima delovalo da je ovo nebitan mec,grese.
      Naravno da nije najbitniji,ali ovako se dize samopouzanje i ova pobeda je odlicno legla Novaku,ja se iskreno nadam da ce se sresti jos jednom do kraja godine.

Ali slazem se sa jednim,Novak treba da dise sa vratom Nadalu i da mu odma pokaze da ovaj ne sme da se opusta ni sekund.

Danas odlicna igra,titula koja mu je trebala,i najbolja moguca cestitka Nadalu za prvo mesto-pobediti ga u tom trenutku

Novak sa treba da odigra ova 3 velika turnira i da se maksimalno spremi za sledecu sezonu,koja ce zaista verujem,biti njegova.

Comment

• Novak treba da igra Moscow i Valenciju, to mu garantuje 750 bodova uz minimum truda.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Novak treba da igra Moscow i Valenciju, to mu garantuje 750 bodova uz minimum truda.
          E ovo si pametno reko,zasto igrati Bazel pored Valencije

Comment

• A u finalu Valensije dobije Granaloresa. Ne valja preterivati, neka lepo izgura ovo sto je prijavio i DC
            Similis simili gaudet

Comment

• @Gari

1.
              Sto mislis o tome da igra samo Moskvu a sto samo Bazel?

2.
              Kako moze dahtati Nadalu za vratom i prisljavati ga da igra finala ako nema kakvu, takvu prijetnju da ce biti broj jedan.

@Vladane

Moskva i Valensija je na izgled odlican izbor. Postoje dva problema. Prvo, u Valensiji ce da bude vrlo lose primljen. Bojim se provokacija. Drugo, u Bazelu ima dupli efekt jer sprecava Rafu da osvoji bodove a pritom i sam osvaja bodove.

Konacnu odluku ce Novak donijeti tek poslije Sangaja. Ako ne osvoji Sangaj, onda sva prica nema smisla. Bitno je i kako ce se fizicki osjecati a i sto ce Rafa napraviti. Hoce li izbjeci finale u Shangaju ili ne.

@Bojana a i svi ostali

Zamislimo hipotetsku situaciju:

Novak osvoji i Bazel i DC. Koji poeni bi mu se uracunavali? Dubai, MC, Bejing, Bazel i DC, ili samo 4 od tih 5?

Comment

• Granollers najveci test
                Kad Nadal moze da igra miki maus turnire radi bodova, sto ne bi i on. A da, on je to da bi vratio formu
                sigpic

Comment

• Ako ima snage a ima,
                  ako zeli, a zeli
                  ako moze, a moze
                  zasto da ne zaigra jos nesto od vec najavljenog. Price o pripremama za sledecu sezonu su na dugom stapu i do tada ima sasvim dovoljno vremena.
                  Odmah nakon USO-a su krenule izjave da se tron nece olako predati. Znaci da plan postoji. Odbrana trona ili cinjenje da se konkurent na istom sto nelagodnije oseca cini zalet za sledecu sezonu sto boljim.
                  sigpic

Comment

• Nadal ce se mnogo vise oznojiti svakako u Baselu, a to igra jer nakon Basela dolaze dva turnira koja nose 2500 bodova. Previse je da Basel ima tri zvijezde, ne mogu oni to platiti. Novak pjeske osvaja Valenciju.
                    sigpic

Comment

• Ova magalomanija koju predlazete Mislim da ce i Nadal otkazati nesto od prijavljenog, jer mislim da je taj raspored bio deo ukupne slike kako da dodje do mesta br 1, a i vec ima naznaka da su kolena u laksem problemu
                      Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                        Znaci da plan postoji. Odbrana trona ili cinjenje da se konkurent na istom sto nelagodnije oseca cini zalet za sledecu sezonu sto boljim.
                        Plan postoji:

http://www.atpworldtour.com/News/Ten...vic-Nadal.aspx

Naslov je Djokovic je adutnuo Nadala, sto je po prvi put lagano zezanje Nadala. Slicno je i na tennis.comu

A Novak kaze:

"I needed this win today," said Djokovic. "I really wanted to get my hands on the trophy and win against Nadal, who has been the best player so far in 2013. It's very important for my confidence. It's very important mentally and emotionally for me."

Psiholoski rat u punom zamahu.

Originally posted by Vladan View Post
                        Nadal ce se mnogo vise oznojiti svakako u Baselu, a to igra jer nakon Basela dolaze dva turnira koja nose 2500 bodova. Previse je da Basel ima tri zvijezde, ne mogu oni to platiti. Novak pjeske osvaja Valenciju.
                        Novaka mozda (?) mogu dobiti u pola cijene. Tih 200 poena koje bi novak sprijecio Nadala da osvoji mogu biti beznacajni ali i presudni. Sve zavisi. Prerano je da se crtaju sve kombinacije.
                        Last edited by NI; 06-10-13, 18:38.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          @Bojana a i svi ostali

Zamislimo hipotetsku situaciju:

Novak osvoji i Bazel i DC. Koji poeni bi mu se uracunavali? Dubai, MC, Bejing, Bazel i DC, ili samo 4 od tih 5?
                          Koliko ja znam, svih 5 turnira bi mu se racunali.
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• NI uslovi u Baselu ce biti gori za Nadala nego ovi u Beijingu. Em ce podloga biti brza, em ce odskok biti manji, on u tim uslovima nije ni blizu dobar kao u sporim sa visokim odskokom.
                            A pored njega prijavljeni su i Federer, Del Potro, Berdych, Raonic, Wawrinka. Moze biti zaustavljen vrlo lako.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Koliko ja znam, svih 5 turnira bi mu se racunali.
                              Hvala.

To je super. Dakle Nadal zna da je prijetnja realna, iako ima malo sansi da uspije.

Jos jedno pitanje. Koliko bi se Novaku racunala prva single pobjeda u finalu DC-a a koliko druga ako Srbija povede sa 3:0?

Originally posted by Vladan View Post
                              NI uslovi u Baselu ce biti gori za Nadala nego ovi u Beijingu. Em ce podloga biti brza, em ce odskok biti manji, on u tim uslovima nije ni blizu dobar kao u sporim sa visokim odskokom.
                              A pored njega prijavljeni su i Federer, Del Potro, Berdych, Raonic, Wawrinka. Moze biti zaustavljen vrlo lako.
                              Sve stoji, ali ako je Novak ozbiljan u svojim prijetanjama tih 200 moze da pravi veliku razliku.
                              Last edited by NI; 06-10-13, 18:45.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Plan postoji:

http://www.atpworldtour.com/News/Ten...vic-Nadal.aspx

Naslov je Djokovic je adutnuo Nadala, sto je po prvi put lagano zezanje Nadala. Slicno je i na tennis.comu

A Novak kaze:

"I needed this win today," said Djokovic. "I really wanted to get my hands on the trophy and win against Nadal, who has been the best player so far in 2013. It's very important for my confidence. It's very important mentally and emotionally for me."

Psiholoski rat u punom zamahu.

Novaka mozda (?) mogu dobiti u pola cijene. Tih 200 poena koje bi novak sprijecio Nadala da osvoji mogu biti beznacajni ali i presudni. Sve zavisi. Prerano je da se crtaju sve kombinacije.
                                Slede turniri na brzim podlogama u zatvorenom koji nikada nisu odgovarali Rafaelu. Sklon sam poverovati da ce zasigurno otlazati neki od najavljenih. Ponestaje snage,a u prilog tome su i danasnja kasnjenja na lopticu u nekoliko situacija. Jos mi je u pameti izjava direktora turnira u Bazelu da Novaka i Rafaela uvek lako kontaktira. Bazel mi se cini najrealnija opcija.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X