Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2013. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Djokovic nece doci tek tako u Bazel, trazice pare da bi dosao, a onaj direktor turnira cele godine prica o tome kako im Fed puno trazi i kako oni ne mogu da to plate.
Na kraju Fed igra bez ugovora, tj dobice samo ono sto zaradi na turniru, Nadal je dobio svoj milion i bas me zanima da li ce i Djokovic da dobije svoj.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostSlede turniri na brzim podlogama u zatvorenom koji nikada nisu odgovarali Rafaelu. Sklon sam poverovati da ce zasigurno otlazati neki od najavljenih. Ponestaje snage,a u prilog tome su i danasnja kasnjenja na lopticu u nekoliko situacija. Jos mi je u pameti izjava direktora turnira u Bazelu da Novaka i Rafaela uvek lako kontaktira. Bazel mi se cini najrealnija opcija.
Originally posted by bojanaBG View PostDruga se onda ne racuna, samo zivi mecevi se racunaju.
A koliko poena za prvu 60, 70 ili 80?
Sto se Bazela tice, ako do toga dodje, financijski dio problem ce biti rijesen. Mozemo imati strasno uzbudljivu zavrsnicu. Osim toga zasto bi Valensija dala vise od Bazela?Last edited by NI; 06-10-13, 19:11.
Comment
-
Zdravo svima, ja sam izgleda najmladji gforumas ovde, posto je ovo moj prvi post, citao sam zadnjih 20-tak strana na temi i vidim da ima dosta ljudi koji barataju prilicno dobro tenisom, a uvek ostaje dilema ko je GOAT, ko je najbolji itd itd. Mozda je malo off ali bih zamolio nejkog od iskusnijih forumasa da napravi neku tablicu o tome koliko vrede GS - movi, 1000-rke 500, 250,Olimpijske medalje. Davis kup H2H i slicno, nedelje na prvom mestu i sl.kako bi mogli sami da napravimo neku svoju analizu o tome ko je najveci, znam da je to izuzetno tesko ali svaka titula ima svoju tezinu i ja ne verujem da postoje bitne i nebitne titule, ako moze to u procentima da se izrazi bilo bi najbolje, Unapred hvala , pozdrav svima
Comment
-
Originally posted by gorstak View PostZdravo svima, ja sam izgleda najmladji gforumas ovde, posto je ovo moj prvi post, citao sam zadnjih 20-tak strana na temi i vidim da ima dosta ljudi koji barataju prilicno dobro tenisom, a uvek ostaje dilema ko je GOAT, ko je najbolji itd itd. Mozda je malo off ali bih zamolio nejkog od iskusnijih forumasa da napravi neku tablicu o tome koliko vrede GS - movi, 1000-rke 500, 250,Olimpijske medalje. Davis kup H2H i slicno, nedelje na prvom mestu i sl.kako bi mogli sami da napravimo neku svoju analizu o tome ko je najveci, znam da je to izuzetno tesko ali svaka titula ima svoju tezinu i ja ne verujem da postoje bitne i nebitne titule, ako moze to u procentima da se izrazi bilo bi najbolje, Unapred hvala , pozdrav svima
Valjda me Novakova pobeda ponese pa sam se razlupao po tastaturi kao sumanut
Nazalost, sumnjam da na tvoj upit moze biti valjanog odgovora bar u ovom PDF-u. Podvojenost navijacka prvo ce dovesti do sukoba oko metodologije izrade tablice i time sva prica oko toga prestaje. Bez metodologije i usaglasenih principa bicemo svedoci disonantnih tonova sa svake strane a konacan rezultat nistavan i neobjektivan.sigpic
Comment
-
Neko je to vec pokusao da uradi, a kako je ispalo sami pogledajte
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=186049sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNeko je to vec pokusao da uradi, a kako je ispalo sami pogledajte
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=186049
to je neto slicno kada neki kazu da Mesi nikada ne moze da se svrsta medju najboljima na svetu svih vremena (mada po svim individualnim i kolektivnim nagrdama je daleko najbolji) dok ne osvoji svetsko prvenstvo i sl.
Comment
-
E da, zaboravih nesto da napomenem. Nadal zivi za finala, to su mecevi gde on najvise grize, tu je najstabilniji, tu najvise pokazuje koliki je gladijator.
Tako da neke price o plasenju, samopouzdanju, kolenu, umoru, 50% , 74.23%, sve to pada u vodu. I jedan i drugi su odigrali najbolje kako znaju i umeju, danasIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
To je i meni upalo u oci, onaj video bi trebao da se apdejtujehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Polako, ne valja samo zbog par grljenja da se menja. Imam neki osecaj da ce se evolucija nastaviti u 2014oj. Na kraju ce verovatno samo mahnuti jedan drugom
Mozda se Nole bas oseca na znoj ko zna. Mozda ga toliko jako zagrli Nole da ga zabole kolena.Mozda je Nadal alergican na ljude koje ne jedu gluten.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostPolako, ne valja samo zbog par grljenja da se menja. Imam neki osecaj da ce se evolucija nastaviti u 2014oj. Na kraju ce verovatno samo mahnuti jedan drugom
Mozda se Nole bas oseca na znoj ko zna. Mozda ga toliko jako zagrli Nole da ga zabole kolena.Mozda je Nadal alergican na ljude koje ne jedu gluten.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Koliko jedna jedina pobeda u finalu nad glavnim konkurentom zanese sve ljude ovde - delimicno i mene moram priznati.
Da bi ista kalkulisali Novak mora prvo da osvoji masters u Kini, pa onda da vidimo na cemu smo. Tj da vidimo dokle ce i Nadal dogurati na narednom mastersu. Do tada su svi komentari na ovu temu suvisni.
Kako bi sve bilo lakse da ga je ovako "oprao" i u finalu US-a ... ali jbg
Prskaj
Sta mahati ovaj nas magarac ce trcati u zagrljaj cim sledeci put izgubi videces - dao Bog da skoro ne vidis ali ajdeLast edited by Sandugp; 06-10-13, 22:08.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment