Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cekaj da ga prvo Julien uzme, neka Delpu Marseille, neka i Dubai uzme, zasluzio je Julien tu jbn titulu vise
    sigpic

Comment

• veceras Beneto - Simon, stvarno bi moglo nesto da zvekne
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• A ne ne, Dubai ce biti sveta teniska nedelja sa Federerom i Djokovicem na terenu, armija forumasa koji se tada vrate se nece sloziti sa tobom

Nije Beneto za ovu titulu, nek pojuri neku manju
        Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Moze Delpo do kraja u Dubaiju, prilicno brz hard, tu moze da dobije i Djokovica i Federera i Murraya, za Masters ce vec teze ici.
          Bojim se da ovakvom Delpu nista ne moze, no uz njega sam, kad vidim ko sve ima titulu, pa i vise njih, a Julien Benneteau je nema
          sigpic

Comment

• Julien bi mogao da osvoji kad bi ponovio partiju od sinoc, ali nece, a cak i da proba da ponovi Simon ce ga smoriti, tako da bih se slozila sa CW-jem da titulu treba da potrazi na drugom turniru, gde nema Simona (a ni Federera po mogucstvu)
            Delpu dajem najvise sansi jer je od preostalih najjaci u glavi
            in another life
            I will love you again, RF.

Comment

• Dobar mec, i odlicna nedelja za Grigora.Vidi se napredak nakon odlaska u Svedsku, pokazuje i na samom terenu kolko mu je stalo.Nekolko grubih taktickih gresaka danas, nepotrebna i prekomerna upotreba slajsa,ne moze se ipak reci da i da je bolje odigrao na tim poenima da Delpo ne bi jos podigao nivo igre.Delpov do sada najbolji mec na turniru, i ne vidim da ga bilo ko od polufinalista moze ugroziti ovde.Pitanje je da li ce Jullian moci nesto vise nakon sinocne partije,Jilles je igrao skoro 2 i po sata sinoc.Licno win-win situacija
              Similis simili gaudet

Comment

• Ajmo Delpo do titule!;)

Comment

• Odlicno je Bugarin odigrao, ali je, na njegovu zalost, Del Potro podigao nivo igre u odnosu na prethodna kola i time zapecatio sudbinu meca. Daleko je Grigor od najboljih, sumnjam da ce taj nivo ikad i dostici, ali dora stvar je sto je napokon skontao da se od talenta, fakat prenaduvanog, nece leba najesti , poceo je vredno da radi, a to se uvek isplati. Neka nastavi tako, bice od njega pristojan igrac u neko dogledno vreme, a onda ce doci i titule, ne one najvece, ali bice neka 250-ica ili 500-ica siguran sam.

Delpo-Julien, finale po meri
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Е па Бенету нема титулу јер н,уме да изабере турнир. Како Рафа? Нека иде у трећи свет, Африку или северни пол где играју само ескими па када се увежба да проба у премијер лиги.....

ако и Феки овако настави придружиће се Рафи по периферним турнирима.../да вежбају/

Димитров је стварно таленат и напредовао је али недостаје му стрпљење... за стрпљење мораш да имаш много сигурну руку да не срљаш са винерима... тај једноручни бекенд је за држање лопте у игри незахвалан, брзо се греши за разлику од дворучног са којим можеш да држиш стрпљиво лопту у игри цео дан.... они који имају много талента су у неку руку уметничке душе и не воле много да раде већ да се препусте уживању и зато су уметници обично без лове....

Делпо је данас слао лопте на саму задњу линију и обично добијао назад знатно плиће лопте које је претварао у завршницу. Делпо игра стрпљиво не паничи и баш игра зрело, у таквим мечевима млади могу, ако имају мозга, много да науче како се игра за поене.
                    Last edited by Žika; 16-02-13, 18:44.
                    sigpic

Comment

• Feki i Rafa su dosta,i premnogo postigli u karijeri,sto ovim ostalim treba jos mnogo d..e da oznoje da bi im se i primakli .Mogli bi oni,sto da ne zajedno dubl da igraju,da osvoje jedno 10 GS,i da vrate dubl tamo gdje je nekad bio ,popularniji od singla [negdje sam procitala da je nekad dubl bio popularniji,mozda sam i pogresno shvatila,},ali mislim da bi njihovi mecevi bili gledaniji od mnogih singl finala

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Ali mali je talentovaniji od Delpa, tako da ako mu se sve kockice sloze, on ce dominirati
                        Kako mozes reci da je talentovaniji od Delpa, pa Delpo u tim godinama osvoji GS, i bio jedan od najvecih potencijala.
                        sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by marina_pg View Post
                          Feki i Rafa su dosta,i premnogo postigli u karijeri,sto ovim ostalim treba jos mnogo d..e da oznoje da bi im se i primakli .Mogli bi oni,sto da ne zajedno dubl da igraju,da osvoje jedno 10 GS,i da vrate dubl tamo gdje je nekad bio ,popularniji od singla [negdje sam procitala da je nekad dubl bio popularniji,mozda sam i pogresno shvatila,},ali mislim da bi njihovi mecevi bili gledaniji od mnogih singl finala
                          Au, sumnjam da to tako funkcionise

U dublu tuce svako svakoga ali kada se na kraju podvuce crta dodje se na sjajne iskusne parove, na ljude koji se mlate sa dublovima vec dvadesetak godina. Pogledaj samo koliko godina imaju ucesnici Masters Kupa iz sezone u sezonu. Bilo bi lepo da ih jednom u buducnosti vidimo zajedno u nekom dublu, znam da pre nije bilo moguce ali mogli bi da se oprobaju na nekom Masters 1000 turniru, bez pritiska i sa dobrom zabavom

Mozda dubl nije bio popularniji ali je bio uzasno vazan u eri kada novac nije padao sa neba kao sto danas siplje onim najboljima. Skoro svaki igrac bio je odlican u obe konkurencije ali od pocetka devedesetih to je polako prestajalo

sigpic

Comment

• Beneto je za sada bolji, jos se Zil hvata za svoju mrsavu nogu

sigpic

Comment

• I tako Delpo osvoji Roterdam
                              sigpic

Comment

• Ajde Delpo po titulu
                                Mali fed juce ispao,gledala Rafu,trebace njemu jos dosta vremena da dostigne formu,moglo je sinoc lako biti iznenadjenje.
                                Zao mi sto je Bagi izgubio
                                Last edited by Pertla; 16-02-13, 20:45.
                                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Working...
                                X