Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Kataija robovlasnik tera u Partizan, inace je veliki Cigan i cisto sumnjam da bi prihvatio tako nesto da mu nije znate vec koga... Inace, ni ja ga ne bih voleo u Zvezdi jer ga koliko sam cuo od dosta dobrih izvora sve zanima osim fudbala, tako da ne znam bas koliko mozete ocekivati od njega iako je bio vanserijski talenat.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostKataija robovlasnik tera u Partizan, inace je veliki Cigan i cisto sumnjam da bi prihvatio tako nesto da mu nije znate vec koga... Inace, ni ja ga ne bih voleo u Zvezdi jer ga koliko sam cuo od dosta dobrih izvora sve zanima osim fudbala, tako da ne znam bas koliko mozete ocekivati od njega iako je bio vanserijski talenat.
Jednom sam se inace zamalo potukao sa njim.sigpic
Comment
-
Sad opet neki kazu da je ovo patka pred derbi, ko ce ga znati. Mada je dosta proverenih ljudi reklo da je to to.
Ako dodje, izgleda je obestecenje samo 100k. Samo moraju ovi nasi da paze sta pricaju, da ne krene sa puskom kao u Libiji.
Mustafa na golu, Muhamed u napadu, ne moze nikako na lose da izadje.sigpic
Comment
Comment