Originally posted by colke995
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mislim da ce dovesti Grant nekog, ali sumnjam da ce Karlton Kola, ipak je Vest Hem drugi u cempionsipu, a Karlton im je prvi strelac tima. Nema logike Realniji mi je Piquionne, ako vec pregovara sa Vest Hemom. Mada bio bih zadovoljan i KerjuomCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostMislim da ce dovesti Grant nekog, ali sumnjam da ce Karlton Kola, ipak je Vest Hem drugi u cempionsipu, a Karlton im je prvi strelac tima. Nema logike Realniji mi je Piquionne, ako vec pregovara sa Vest Hemom. Mada bio bih zadovoljan i KerjuomJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMnogo koci ovo,tako da cu kasnije da procitam negde sta je bilo do kraja...
Mnogo je vise stvari rekao Stanojevic nego sto sam ocekivao. Bice sranja.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMnogo koci ovo,tako da cu kasnije da procitam negde sta je bilo do kraja...
Mnogo je vise stvari rekao Stanojevic nego sto sam ocekivao. Bice sranja.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKako ga bre nije sramota ovako da laje do juce je sa tim ljudima ziveo radio, tek kada mu je dupe ugrozeno poceo malo da pecka a kada je isteran gledaj sta prica. Da nije bilo ovoga on bi 5 godina cutao i smeskao se kao poslednji dzukac iako sve ovo misli o tim ljudima. Kakvo licemerje kakav bezobrazluk. Trunke obraza nema. To tako ne radi smekeri. Dovidjenja sir i nemoj se vracati.
@Garnet i ja tripujem da se nada povratku. Ali ne verujem da je tako nesto moguce.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKako ga bre nije sramota ovako da laje do juce je sa tim ljudima ziveo radio, tek kada mu je dupe ugrozeno poceo malo da pecka a kada je isteran gledaj sta prica. Da nije bilo ovoga on bi 5 godina cutao i smeskao se kao poslednji dzukac iako sve ovo misli o tim ljudima. Kakvo licemerje kakav bezobrazluk. Trunke obraza nema. To tako ne radi smekeri. Dovidjenja sir i nemoj se vracati.
Da se tad oglasio i pobunio i isterao svoje, ne bi ga niko vise cenio od mene a ovako mi je jos pao u ocima iako sam kontao da ne moze vise.sigpic
Comment
-
Znam da je nemoguce pa mi je zato i cudno...
A mali Lazar je upakovan
A move for Serbian wonderkid Lazar Markovic is looking unlikely after his club Partizan Belgrade slapped a £14m price on his head.
People Sport revealed last week that the 17-year-old was a target – but Dalglish will not fork out that kind of cash.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostAha narocito ce posle skupstine da se vrati, Grant ima ugovor na dve godine, bas da vidim tu upravu koja ce da ga istera.
Najdraze mi je od svega sto se odmah videlo da necemo imati slucaj Zeman, tj - igraci nece bojkotovati Jevrema
Comment
-
Prijateljske utakmice FK Partizana na pripremama:
27. Januar: FK Partizan - Neftchi Baku
02. Februar: FK Partizan - Dalian Shide F.C.
06. Februar: FK Partizan - Filipini
15. Februar: FK Partizan - FC Chornomorets Odesa
18. Februar: FK Partizan - AC Horsens
21. Februar: FK Partizan - Diang Suom
23. Februar: FK Partizan - FC Dynamo Moscowsigpic
Comment
Comment