Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by trigger View PostBilo bi dobro kad bi ostao a ako ode i nije neka steta na toj poziciji imamo Smiljanica i S.Markovica koji bi verujem odradjivali isti posao kao i on.
Comment
-
S. Markovic je bolji igrac od Mede, drugi tip igraca ali svakako dosta kompletniji i najkompletniji vezni nase lige.
A Lola je sve losiji i losiji, uopste vise ne moze u Evropi da doprinese igrama koje trenutno prikazuje a i u nasoj ligi se jedva sastavljao, jedino ako bi ga Vermez trgao nekim slucajem.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostS. Markovic je bolji igrac od Mede, drugi tip igraca ali svakako dosta kompletniji i najkompletniji vezni nase lige.
A Lola je sve losiji i losiji, uopste vise ne moze u Evropi da doprinese igrama koje trenutno prikazuje a i u nasoj ligi se jedva sastavljao, jedino ako bi ga Vermez trgao nekim slucajem.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNe znam odakle ti taj utisak, on kod nas nema mesta u postavi i ne bi bio kupljen da sam se ja pitao. Mozda sam corav, ne znam ali mi se nikada nije svidjao, igrao sam protiv njega nekoliko puta on ni u mladjim kategorijama nikad nije bio prvi igrac kamoli sada.
P.S Cestitam buraz na jubileju od 8k i to se potrefilo bas u ovoj temi. Da nam ostavis jos toliko buraz.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostJa sto sam video u OFK-i, mladoj reprezentaciji i ovo malo kod nas kad je dobio vecu minutazu, decko zaista moze mnogo. Odlican box to box vezni i 4-2-3-1 mu najvise odgovara, ume da povuce loptu, predribla, ubacuje se odlicno iz drugog plana, extra sut desnom, leva dosta dobra, pasovi nisu neka genijalnost ali ume da otvori kontru, u skoku odlican za svoju visinu. A ne igra zato sto Medo i Lola hoce napolje i moraju da imaju prednost kako bi se prodali, jednostavna stvar. Sasa cim je dobio sansu u prvoj postavi bio je daleko najbolji na terenu.
P.S Cestitam buraz na jubileju od 8k i to se potrefilo bas u ovoj temi. Da nam ostavis jos toliko buraz.
Vidi stvarno Nisam ni primetio Inace skoro pouzdana informacija da se na basketu na sledecoj tekmi vraca veliki vodja, nije 100% pa nisam hteo da pricam da baksuziram ali eto, rekao sam
Comment
Comment