Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostU pravu si, pogresio sam al' je igrao finale jebes ga, nije to malo. A Radomir koga toliko velicaju je isterao 3 kluba iz primere licno. Treba nam ovakvo pojacanje po svaku cenu.sigpic
Comment
-
Ne mogu da verujem............ Grant!!! Ni među 1.000 trenera na svetu ne bih ga uvrstio. Ne zato što jeste ili nije stručan, to još niko nije potpuno siguran, već zbog svega ostalog: na šta taj čovek liči..., bolje da više ništa ne govorim! Jadan "Partizan" (klub kojeg najviše volim!) našta je spao!? Tu zaista više nisu čista posla...! Ajd, bili živi i zdravi - pa videli!!!
"Svaka stvar na svome mestu." Aristotel
Comment
-
Originally posted by Dragooon View PostNe mogu da verujem............ Grant!!! Ni među 1.000 trenera na svetu ne bih ga uvrstio. Ne zato što jeste ili nije stručan, to još niko nije potpuno siguran, već zbog svega ostalog: na šta taj čovek liči..., bolje da više ništa ne govorim! Jadan "Partizan" (klub kojeg najviše volim!) našta je spao!? Tu zaista više nisu čista posla...! Ajd, bili živi i zdravi - pa videli!!!
Comment
-
Originally posted by trigger View PostMa i da nam je misa tumbas trener mi bi osvojili duplu krunu.
Last edited by Dragooon; 13-01-12, 16:46."Svaka stvar na svome mestu." Aristotel
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostMa nije peckanje, nego znam da ga ni momci ne vole ovde, pa ga zato tako zovem, znam da im ne smeta.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostMa nema frke brate, nego pitam cisto da znam ako mi izleti neki slican nadimak za Prosineckog ili nekog drugog trenera da necu dobiti bansigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Imam neki osecaj da ce ovo sa Grantom da se zavrsi bas lose..
1.Nikad nista nije osvojio sa mnogo ozbiljnijim klubom-ispao sa odlicnim timom WHU,i sa Portsmutom,sa Celzijem dosao do finala LS
2.Ne zna jezik
3.Ne zna igrace
4.Ne zna na kom je nivou srpski fudbal,tu mislim na ocajne terene i navijace
5.Cini mi se skup angazman
Jedino sto moze da ulije neko postovanje i autoritet kod igraca..Mislim da cemo skupo platiti Djurine zezancie..CZ-JK-Elton John-Diva
Comment
-
Comment