1-3,Iliev ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zvonko dao gol
Dobro je odigrao kad je usao protiv Vose,evo sad i gol,nadam se da cemo opet gledati starog Zvonka.
Mislio sam da ce biti teze,jer je Smederevo teski bunker ali pokidali smo i sad ce se i samopouzdanje sigurno vratiti.Ma tu je dupla kruna.sigpic
Comment
-
Sad jedva cekam da vidim kako smo igrali,bice na SOS-u snimak od 45-60 min verovatno,uvek bude.
Ma najjaci smo ubedljivo samo sto smo pali u formi.Ali izgleda da se dizemo kad je najpotrebnije i u subotu ako bog da zavrsavamo posao sto se tice lige a onda ovim sabanima vratiti za poraz u finalu kupa.Ja sam rekao da su sami sebe zajebali sto su nas dobili.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMa ja mislim da necemo igrati nista posebno,ali jednostavno smo daleko iznad zvezde i vose po kvalitetu,iskustvu,hemiji unutar ekipe itdsigpic
Comment
-
Stanojevic je igrao sa kombinovanim timom.Tomic se povredio pa je Brasanac konacno dobio sansu.
Vukic je izgleda odlicno odigrao,2 asistencije,Tejgu i Ilievu i bio je strelac,Brasanac mu je asistirao.
Ovaj tim je igrao:
Stojković - Miljković, Savić, Jovanović, Kizito – Kamara, Tomić (Brašanac 43’), Vukić (Davidov 80’), Babović – Iliev (Petrović 52’), Tejgo
EDIT: Ovo sam procitao na B92,videcemo kasnije golove,postavicu kad izadje na YT. ;)Last edited by Casiraghi; 20-04-11, 18:50.sigpic
Comment
Comment