Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako ga zabi Lamela sada
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Шта уради Бркић код првог гола, није ми јасно

Да ли се ова Рома залеће или је Удинесе у толиком каналу, јебем ли га

Comment

• Meni se cini da je Udinese u kanalu,evo cim su se malo uozbiljili odmah su im napravili ozbiljne probleme...
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• хахах....Рома је дефинитивно циркус екипа, колико пута ове сезоне су себи дозволили да без проблема испусте предност
          Одбрану ни не треба коментарисати, сваким пут кад је Удинезе мало озбиљније запретило примили су гол, а и ту одбрану је Јувентус нашета за 15 минута, дефинитивно део тима на коме да пораде сви у клубу.
          Ди Натале
          Spoiler

Иначе једанестерац досуђен за исти фаул за који је Бане Ивановић данас добио црвени, идентичан прекшај!

Comment

• nije da se hvalim, ali kad je udinese izjednacio na 2:2 , stavih 10e na live kladjenju na pobedu udinesea, kvota 5

leže mi 50e ko samar budali

Comment

• Честитам Ливепуловац.
              Искрено искусно, јер и сам не знам шта да мислим за ову екипу Роме...дефинитивно им треба други тренер Земан је луд човек, јер по мом мишљењу имају сасвим добру екипу, вероватно најјачи напад у лиги Тоти, Ламела, Освалдо, Дестро, добар везни ред Де Роси, Пјанић, Флорензи...сад једин штп је одбрана канал, а и она би неким озбиљнијим радом могла да се доведе на бољи ниво.
              Опет су промашили са тренером челници Роме, ево један од кандидата летос, Монтела, је саставио једну сасвим респектабилну Фиорентин.

Comment

• slazem se, dobar sastav imaju, ali nikako da nadju trenera koji ce da ih uigra kako treba

prosle godine promasaj, ove godine isto

btw. sljedece kolo Roma ide u goste Parmi koja je vezala 2 pobede, u formi su i imaju priliku da predju Romu na tabeli,
                Udinese takodje, docekuju Cataniu i pobedom prelaze Romu

Jos u slucaju da Roma izgubi, I Cagliari bi mogao da ih predje... Docekuju Sienu a vezali su 3 pobede i igraju u odlicnoj formi

Roma ima ekipu koja bi mogla da se bori za titulu, a opet ce se boriti za ligu evrope

Comment

• И на крају неће ни у ЛЕ да уђу.
                  Arise, Serbia!
                  You fell asleep long ago,
                  And have lain in the dark.
                  Now wake up
                  And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Post
                    Roma ima ekipu koja bi mogla da se bori za titulu, a opet ce se boriti za ligu evrope
                    А Парма ми је лошија него икада искрено, гледао сам их пар пута (са Јувеом прво коло изгубили 2:0, Ђеновом друго полувреме испустили предност од 1:0, после оних пенала Бориела 1:1, и Миалном где је посрнули Милан био бољи, аи су Млекаџије изједначиле из слободног ударца 1:1).
                    Иначе имају доста среће ове сезоне, те последње две добијене утакмице су добили након црвених картона ривала (Сампдорија и јуче Торино),а пре тога су били у добром посту од 5 мечева без победе. Искрено ценим да ће Рома да се колико толико да се тргне након још једног циркузанског кикса те да добије тај меч, није Парма баук, ма ни близу, искрено екипа су ми за доњи део табеле (доста има екипа испред да изоставимо ове из врха ту су и Ђенова, Болоња, Катанија...).
                    Каљари је бољи од Сиене која је веома чудан тим, играју "катанаћо" и имају сасвим добру контру, видећемо шта ће из тог меча испасти. ;)

Comment

• pa nisam ni mislio da ce Parma da dobije, nego aludiram na to da ne smiju kiksati u toj utakmici, jer bi u slucaju poraza pali na 8. mjesto, sa neugodnim Cagliariem i Milanom iza sebe...

Comment

pa nisam ni mislio da ce Parma da dobije, nego aludiram na to da ne smiju kiksati u toj utakmici, jer bi u slucaju poraza pali na 8. mjesto, sa neugodnim Cagliariem i Milanom iza sebe...
                        Милан, ако се само мало тргне, а мсм да смо на путу да се тако нешто деси (мада опет сутра имају доста неугодно гостовање Палерму), престиже их колико до 13 кола.
                        Каљари већ нема шансе.

Comment

• dobro ali Roma ce i Kaljari uzeti u obzir...

Mislim da ce Milan pobjediti Palermo... Palermo je truba ove sezone, zadnje 2 utakmice zavrsile rezultatom 0:0 , prije toga remi (1:1 sa djenovom) i pobjeda nad Chievom 4:1, ali Chievo je jos gori tako da je to pirova pobjeda

Milan mora da se trgne, Sharawy ih spasava ove sezone, mada sutra ocekujem gol Pacinija...

Comment

• Brajkulice, koliko bi kostali Osvaldo, Lamela i Pjanic? Roma mi je mnogo interesantna ekipa, a ova 3 igraca su po mom ukusu, posebno Osvaldo.
                            "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

dobro ali Roma ce i Kaljari uzeti u obzir...

Mislim da ce Milan pobjediti Palermo... Palermo je truba ove sezone, zadnje 2 utakmice zavrsile rezultatom 0:0 , prije toga remi (1:1 sa djenovom) i pobjeda nad Chievom 4:1, ali Chievo je jos gori tako da je to pirova pobjeda

Milan mora da se trgne, Sharawy ih spasava ove sezone, mada sutra ocekujem gol Pacinija...
                              Тебра, увек је тешко на Сицилији, они су неугодни домаћини без обзира на све, а за стање у клубу је крив сам Зампарини. Прво, банкротирао је па је клуб од недавно на продају, друго сваких пет мечева мења тренера, не иде то тако, сваки тренер доноси своје методе, а капирам да је играчима тешко да исте мењају сваких месец и јаче дана, поготово зато што у фудбалу има доста аутоматизма иако се то можда на први поглед и не примећује.
                              Што се тиче играчког кадра није то толико лоше Муњоз, Иличић, Барето, Абел Ернандез (један од перспективнијих нападача лиге) и наравно предводник велики Миколи. Не кажем да је то нешто претерано специјално, али свакако да није за борбу за опстанак....наравно када упоредимо са играчким кадром осталих клубова.
                              Шарави је свако откровљење сезоне, нема говора, док ценим да ће Пацо опет да почне са клупе, опоравио се Пато и реално је да једино са њим имају колико толико убитачан напад. Кркић дефинитивно аут, стванро не видим у ком ће клубу играти следеће сезоне, капирам да ће то бити неки из Шпаније, типа Сарагоса и тсл. колики је потенцијал био сад је толико лош играч, дефинитино младић који је највише стагнирао последњих година, и није чудо што је га се Гвардиола онако лако одрекао. Такође не знам шта је са Боатенгом, у питању је нека повреда, нема га већ последње две утакмице, против Малаге и сад. Неће бити лако Милану, али капирам да је њима сада свака текма "Маст вин"

Originally posted by Wilshere_10 View Post
                              Brajkulice, koliko bi kostali Osvaldo, Lamela i Pjanic? Roma mi je mnogo interesantna ekipa, a ova 3 igraca su po mom ukusu, posebno Osvaldo.
                              Па по трансфермаркету то иде овако- Освалдо 15м, Ламела 14.5м, Пјанић 12.5м. Мада капирам да ниједног сем Пјанића не би продали за испод 20 и кусур милиона. Зашто Пјанића мање? И по мом мишљењу он је добар играч, али га Земан нешто и не готиви, други играчи имају предност у односу на њега (мада ја капирам да је то у добрим делом и због повреде са којом је ушао у сезону), те ако исти остане подуже на клупи (у шта сумњам), капирам да би се са неком иоле озбиљнијом понуом олако одрекао услуга истог.

ЕДИТ: Чисто да убацим и овај линкић, доста занимљив, да не буде опет циле-миле причице
                              два пенала која нису досуђена у нашу корист, што сигурно не умањује оне грешке код голова, али чисто да с епомене ;)

Spoiler
                              Last edited by Brajkula; 29-10-12, 13:05.

Comment

• http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_ita_news

Last edited by Rossonero; 29-10-12, 13:24.

Comment

Working...
                                X