Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• У Боже још једна гочина, Освалдо....на зиму пакуј кофере и право у Торино

Comment

• Ima Conte kao sina da ga voli...
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Све је бољи реално, а нама баш треба овакав неки шпиц, јак, корпулентан, звериште, и плус што већину голова постиже доста атрактивно...лако би се уклопио. Вучинић, Освалдо, Ђовинко, Матри...није толико лоше.

Comment

• Matri je bas los,ja bih njega prodao,naci ce se neki kupac za njega...ja isto mislim da bi se Osvaldo dobro uklopio;)

#the return

Comment

• Матри ми је ни лево ни десно, али га ја лично готивим зато што је шмекерчина, најјачу цупи дефинитивно има од свих фудбалера на чизми
            Истина пресубјективан сам по том питању јер се ради о играчу који није за Јувентус, некако ми је превише крут, а једино што има мада и то није на врхунском нивоу је кретање без лопте, не отвара се тако лоше и осећа игру, готово увек се нађе у одличној шанси међутим није баш најбољи реализатор. Али и као такав ми је испред Кваљареле који после оне лудачке повреде никако да ухвати континуитет, бљесне и онда га нема дуго, дуго и тако у круг...истина ни као такав није за Јуве. сад ту једино Ђовинко и Вучинић, мада се и Ђовинко још није потврдио, али с обзиром на партије у Парми сигурно да поседује квалитет, сад да ли је играч за велики клуб...надам се да јесте.
            Освалдо-Вучинић, идеална комбинација!

Comment

• Evo ga opet,Pablo Osvaldo!

#the return

Comment

• Kakva lopta mocnog Tottia sunce ti, steta sto ne prodje.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ау шта ова Ђенова дозволи себи, исто е било и са Јувеом, одличан увод и како је време одмицало све слабије. Како су ову кренули мислио сам да ће лако да приведу крају...
                  Симпатична екипица, али ништа више од тога...било како било пружили су нам пар лепих представа ове сезоне.

Originally posted by D-Wade View Post
                  Kakva lopta mocnog Tottia sunce ti, steta sto ne prodje.
                  Већа је штета што је исти у годинама....
                  Колико ће да фали Калчу све је смех, исто као и Дел Пиеро, Инзаги, Гатузо...
                  Last edited by Brajkula; 21-10-12, 21:03.

Comment

• Bravo Roma. Očekivala se goleada ovde, malo su neozbiljne ekipe...

Roma suvereno drži 5. mesto Mada možda će morati da ponove meč protiv Kaljarija...
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Na kraju ga Lamela zabi,Roma je neozbiljna ekipa,ali Genoa je pobjednik u tom segmentu

#the return

Comment

• Preciozi standardno po prelaznom roku menja pola tima. Klasika

A i De Kanio je samo jedan od mnogih prolaznih trenera u Kalču.
                        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                          Bravo Roma. Očekivala se goleada ovde, malo su neozbiljne ekipe...

Roma suvereno drži 5. mesto Mada možda će morati da ponove meč protiv Kaljarija...
                          Нема шансе газе их, цело дп Ђенова није створила шансу...ево сад их Ламела шаље под тушеве.
                          Одлично је одиграла Рома ово друго полувреме, или је Ђенова начисто подбацила, дискутабилно....било како било готово па сигурно се пењу на но5 са 14 бодова, није лоше али су тренутно далеко од борбе за врх...
                          Освалдо обележи мече дефинитивно, све боље игра. Јанковић више него солидан, гол, доста се борио, а слободно могу рећи да је играо и дефанзиву сасвим задовољавајуће јер је у готово увек пратио Балзаретија у његовим рановима, незапажен вечерас исти, док зато други бек Пириси две асистенције.
                          Такође ми је невераоватно како је олако Ђенова испустила предност од два гола, Рома се мучила до тог првог гола а све остало је била формалност. Такође, још једно запажање Рома невероватно лоше игра одбрану, ево за 8 мечева примилу су већ 13 голова и то је неприхватљиво с обзиром које су амбиције најављивали пре почетка сезоне и то је сигурно на чему требају да пораде. И на крају и поред ове победе остајем при ставу да би ова екипа играла доста боље да их води неки бољи тренер, Земан је гори од Михе, упада у клинч са све најбољим играчима екипе, видећемо докле ће тако успети да се одржи на клупи.
                          Last edited by Brajkula; 21-10-12, 21:34.

Comment

• На Роминим мечевима у просеку ове сезоне 4 гола. Убедљиво прва испред Јувеа са скоро 3.
                            Arise, Serbia!
                            You fell asleep long ago,
                            And have lain in the dark.
                            Now wake up
                            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Šta ih gaze?
                              C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                                Šta ih gaze?
                                хахах....ма мислио сам да је Рома доста боља у другом полувремену, па оно, "газе их" ;)

Comment

Working...
                                X