Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Volim ja Inlera,sve covjek zna i beton je u vezi
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
      Volim ja Inlera,sve covjek zna i beton je u vezi
      Једино што је јак као коњ, остало ништа. Недефинисан човек, зихераш.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
        Једино што је јак као коњ, остало ништа. Недефинисан човек, зихераш.
        Nije meni on takav,miran je s loptom nije isprepadan,jak je kao bik,ima odlican sut,svidja mi se

#the return

Comment

• Cim je izasao Kasano odmah Guarin preuzeo odgovornost za kreiranje i nije to ni blizu da budem realan. Bas je doktor Antonio.
          sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
            Cim je izasao Kasano odmah Guarin preuzeo odgovornost za kreiranje i nije to ni blizu da budem realan. Bas je doktor Antonio.
            Фантантонио

Comment

Cim je izasao Kasano odmah Guarin preuzeo odgovornost za kreiranje i nije to ni blizu da budem realan. Bas je doktor Antonio.
              Nije,vidjelo se to protiv Parme da on i nema bas smisla da to odradi kada nema tate Cassana

#the return

Comment

• Los Napoli u tranziciji veceras i bolje su odigrali prvo poluvreme od drugog, bez obzira na to sto su dali gol.

Guarin sada i kada moze da sutne on gleda da odigra, zabilo se u podsvest to da nema Kasana i da mu je to duznost, slabiji je tad dosta eto ustanovili smo. Veliki znalci AK i Brajkula stariji me po 3 godine dana - docenti ove igre.
                Last edited by Condition23; 09-12-12, 21:26.
                sigpic

Comment

• Милито-Кутињо права измена по мом мишљењу, јер су ми Паласио и Милито исти, типични гол играчи.

EDIT:
                  Originally posted by Condition23 View Post
                  Veliki znalci AK i Brajkula stariji me po 3 godine dana - docenti ove igre.
                  Last edited by Brajkula; 09-12-12, 21:26.

Comment

• Evo jos jedno zapazanje kad nas tako hvalis veceras,Nagatomo pokidao...svaki put kada su Insigne ili Hamsik krenuli da ga driblaju po desnoj strani uzeo im je loptu i dobili su po samar.Vise ni ne pokusavaju

#the return

Comment

• Pobledeo sam ceo jel videste Pereiru Izmalerisa Akan Samuraja prodje ga Insinje kao da ga nema.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                        Evo jos jedno zapazanje kad nas tako hvalis veceras,Nagatomo pokidao...svaki put kada su Insigne ili Hamsik krenuli da ga driblaju po desnoj strani uzeo im je loptu i dobili su po samar.Vise ni ne pokusavaju
                        Како си га похвалио избаци га инсиње ко из воза и мало фалило аутогол.
                        Али одличан, да Де Санктис није био присебан и истрчао уписао би се и у стрелце.
                        Повреди се Хамшик
                        Гуарин покидао дефинитивно

Comment

Pobledeo sam ceo jel videste Pereiru Izmalerisa Akan Samuraja prodje ga Insinje kao da ga nema.
                          Jesi vidio kakav sam maler,moram od sada da cutim jbt covjeka niko nije prosao preko sat vremena i vidi sta bude kad ja kazem

Jos i Pereira intervenisao kao da je netacan u glavu

#the return

Comment

• Мађо Мађо у дупе те гађо, шта промаши човек, право у Хандановића.
                            Лош Интер у другом, много зихерашки играју, лако могу да се на крају и зајебу.

Побијаше се Зунига и Де Санктис

Comment

• Занимљива ствар је та да је Интер ове сезоне добио све дербије осим оног са Ромом, али реално тада су се још тражили.
                              Милан, Фиорентина, Јувентус и сада Наполи, а следеће коло гостују Лацију.
                              Опет се враћа она стара да ко добије највише тзв. "малих" утакмица осваја скудето, без обзира што ја мислим да ће им и Јуве и Наполи вратити за ове поразе у другом делу.

Comment

• Ostecen je Napoli za penal u zadnjih 10 min. meca

Comment

Working...