Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2012/2013 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako je smekerski Osvaldo ostavio loptu
    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Da je ovo DDR uhvatio bilo bi svega...

Juventus izgleda kao skroz druga ekipa kad im prepustis teren i kad oni igraju kontre,mnogo su jaci u drugom slucaju ili slabiji u prvom kako god hoces
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
        Juventus izgleda kao skroz druga ekipa kad im prepustis teren i kad oni igraju kontre,mnogo su jaci u drugom slucaju ili slabiji u prvom kako god hoces
        U visku su 3 puta vise mozda cak i 2 <3
        sigpic

Comment

• Fenomenalan potez Matrija
          "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

Da je ovo DDR uhvatio bilo bi svega...

Акане, воли Јувентус да игра, ако сам ја добро извалио ову реченицу ти ниси у праву. Ја се не сећам утакмице у којој Јуве није имао посед лопте на својој страни, последња је била мсм против Фиорентине у Фиренци.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
              Акане, воли Јувентус да игра, ако сам ја добро извалио ову реченицу ти ниси у праву. Ја се не сећам утакмице у којој Јуве није имао посед лопте на својој страни, последња је била мсм против Фиорентине у Фиренци.
              Vole oni da te puste prvo da igras,vidio sam to i protiv Sakhtara,a i protiv Chelsea na SB-u,pa i sada protiv Celtica su ih mudro pustili i sjevne kontra i cao....

#the return

Comment

• Против Селтика ок, сјајна тактика Контеа, него и у том мечу је посед био на нашој страни чисто да напоменем ;)

Comment

• Ma nema veze posjed nego ono sto ekipa voli,ja sam vidio i protiv Milana i Intera da su imali posjed i dozvolili protivniku da igraju kontre,meni licno je Juve tada losija ekipa nego kada puste protivniku da vodi tekmu,a oni onda igraju kontre ;)

#the return

Comment

Ma nema veze posjed nego ono sto ekipa voli,ja sam vidio i protiv Milana i Intera da su imali posjed i dozvolili protivniku da igraju kontre,meni licno je Juve tada losija ekipa nego kada puste protivniku da vodi tekmu,a oni onda igraju kontre ;)
                    Не гледаш их сваку текму, није то баш тако...ово вечерас је пренапаљеност Роме, погинуше људи.
                    Конкретно вечерас је проблем што мало користимо те бекове, нигде их нема.

Падоин лик није ни за Пескару, човек ниједн пас главом прецизан није одиграо.

Comment

• Znajuci tebe ovo ce daleko,pa da ne duljim...

Nadigrala ih Roma,dosta dobrih sansi u drugom,Juve skoro pa nista

#the return

Comment

• Танко брате вечерас од Јувентуса, танко....
                        Гледај само Ђовинка несрећника крене у дриблинг и изађе са лоптом у голаут

Comment

• Kako bije Lamela na sitno Ima brzu ruku.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                            Kako bije Lamela na sitno Ima brzu ruku.
                            Безобразник.
                            Уби нас Де Роси вечерас, сјајна рола.

Comment

• Tanak mi je Seba nekako davno sam ti ja rekao Ajkulice,kao Liverpool je lik...

Meni je on vise za krila i u vezi da igra,ova poluspic pozicija mi nije za njega

#the return

Comment

Tanak mi je Seba nekako davno sam ti ja rekao Ajkulice,kao Liverpool je lik...

Meni je on vise za krila i u vezi da igra,ova poluspic pozicija mi nije za njega
                                Прави играч за Арсена Венгера.

Ево га Тоти

ЕДИТ: Гле Ђовинка
                                Last edited by Brajkula; 16-02-13, 22:32.

Comment

Working...
                                X