Ok koji je kurac sa ovim wc modom, odigram malo, pobijedio ili izgubio daju ti pack i kupim packove za 50k i svasta nesto dobijem, ali icon upgrade je najjaci, ne vjerujem da sam dobio Anrija, ali i Kostu i Linekera, a da imam i Klosea
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PES & FIFA
Collapse
X
-
I meni je ovaj mod zgadio cijelu Fifu, iskreno.
Osvojis SP na online tournamentu, sto sam i uradio i sta onda ? Nema neke svrhe dalje igrati, bar meni.
EDIt. Jedino ako su nesto novo ubacili, nisam pratio.Last edited by Dale; 09-06-18, 17:32.
Comment
-
Proveri da li nesto ima na https://www.moddingway.com/, ako nema onda tesko da ce i biti negde osim ako na torentima ne izadje update za krekovanu verziju.sigpic
Comment
-
Vidio sam, al bez obzira, 15 eura je baš povoljno. Nekad smo rezane pirate plaćali toliko. Tipa kad je Unreal ( ne sjećam se koji tačno ) izašao, a dvdovi nisu još zaživjeli, bio je narezan na 6 cdova čini mi se . Svaki po 5 km, tj nekih 2,5 eura" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Sad je nemoj kupovati, igrace se jos tri mjeseca pa ce izaci nova, nego fino kad se pojavi preorder na cdkeysu bice oko 35 eura nadam se, i onda je uzmes i cekas kljuc cim izadje. Ako je vec igras cijele godine onda ti se to isplati, jer kad izadje kostace 60 eura, na tom istom cd keysu bice 45-50 eura, a prvi deal bice krajem oktobra vjerovatno kad ce biti 40ak eura na originu. Tako da ako igras Fifu jedino ti se isplati da je kupis prije izlaska jeftinije i da je igras od prvog dana, a vjeruj mi kad se zarazis sa FUTom samo ces to i igrati. Ovo LS, Hanter, karijera igracka, karijera menadzerska je sprdnja, to je za ljude koji igraju dvije utakmice u tri dana, ako i toliko. Jedino FUT, online sezone i co op online ima smisla, ako se zarazis sa FUTom, a vjeruj mi zarazices se sa FUTOm, doci ce ti da kosu cupas ali ces igrati i dalje jer si ti kompetitivni Tobdzija i ako si pristojan igrac svake nedelje ces generisti barem 100k coina, sto ce znaciti da ces do decembra najkasnije januara imati top tim i ako si aktivan na marketu barem mjesec dana kad izadju TOTS karte imaces barem 2 miliona da biras tim po svojoj zelji. A moze se imati i masu vise od toga, ovo je neki minimum.sigpic
Comment
Comment