PES je moja omiljena fransiza mozda i svih vremena, doduse Naughty dog igre su mi vjerovatno ispred ali PES sam igrao od kad pamtim za sebe. Sutevi iz daljine, u mom drustvo niko ni blizu nije driblao i prolazio igrace kao ja, napad sam doveo do savrsenstva, ali na odbranu nikad nisam obracao paznju, tako da nam je bilo zanimljivo, neki su igrali odlicnu odbranu, a slabije napad, neki pak igrali izbalansirano. Prelaz na Fifu je bio lagan, dobar PES igrac kad dodje na Fifu nece imati problema, jer je pas igra mnogo fluidnija, build up je jednostavan, ali za ovih 5-6 godina koliko sam na Fifi nisam do Fifa 18 igrao odbranu, to je bilo dovoljno za offline igranje, za igranje s drustvom ali em je odbrana promijenjena od prosle Fife em kad dodjes da igras online to je entirely different beast. Sjecam se kad sam poceo i igrao samo online sezone da sam bez odbrane dosao rutinski do cetvrte divizije, bilo mi je jako zabavno, ali jos vise frustrirajuce kako me sa lakocom prolaze, a to je bilo do mene. Prelaz na Fut je bio logican, tamo sam stizao do finala turnira ali sam sigurno izgubio barem sedam ili osam vezanih finala dok nisam jedan osvojio, a taj je bio nekim vaterpolo rezultatom, 5-4 cini mi se. I onda je na red dosla prva WL, meni slaba ekipa, ali generalno ne igram odbranu, a svi protivnici s kojima sam do tad igrao su sala za protivnike u WL. I oni ti pomazu da dignes igru, na kraju sam dosao do toga da rutinski stizem u gold 1, da igram odlicnu odbranu, ne mogu jos reci fenomenalnu ali odlicnu svakako, da sam lagano u prvoj diviziji i u FUTu i u online divizijama, da imam 1000 pobjeda vise nego poraza, a dobrim se racuna ako si na pola-pola, da osvajam turnire iz prve for fun, po 5 razlike dobijajuci svakog 
Dosao sam do nivoa da vise sa drustvom ne mogu da igram, jedan drug s kojim sam se najvise klao sad gubi 5+ razlike svaku i to ako uzmem Saudijsku Arabiju, a on Brazil. Jeednostavno online igranje i posebno FUT je potpuno druga dimenzija u odnosu na sve sto sam igrao svih ovih godina.
Srdjan i ja nismo mnogo igrali, sto se vidi iz prilozenog, ozbiljni duo igraci imaju barem 1000 meceva zajedno, ali imamo procenat pobjeda da lagano budemo u top 100, igrali smo protiv izuzetnih igraca ali svi su oni barem jednom ispali iz prve divizije, mi nismo nijednom. Od prvog dana nam je kliknulo maltene, ali bilo je tu svega zaista, medjutim u ovih poslednjih par mjeseci, mi smo u svakoj sezoni imali ubitacan skor, ko nam je god dosao igracki smo ga pregazili, mislim da smo osvojili poslednjih pet od sest sezona i to sa lakocom. Tu jedno sto nismo falio nam je bod iz dvije utakmice, kako i tu nismo osvojili ni sami ne znamo
Posto smo obojica vec kupili igru od ove godine mozemo startovati mnogo ranije, a kako ce nam ici vidjecemo, po svemu do sad vidjenom mislim da nema neke velike razlike, jutros sam bacio jednu online protiv lika koji je direktno ubacen u osmu diviziju isto kao ja, znaci bio je ili prva ili druga divizija u prosloj Fifi i zgazio sam ga 6-1. Na demu je sve izgledalo dosta drugacije, odbrane su sad utegnutije, gameplay je nesto sporiji, ali na kraju dana iako sam mislio da ce prelaz biti tezi, barem za sad nije. Citao sam sve i svasta, kako je jako tesko dobiti na wc i legendary, evo prvih pet utakmica, dvije na wc, tri na legendary, sve su rutinski dobijene. Za sad izgleda sve prilicno slicno, barem u singlu, a za dubl cemo vidjeti.

Dosao sam do nivoa da vise sa drustvom ne mogu da igram, jedan drug s kojim sam se najvise klao sad gubi 5+ razlike svaku i to ako uzmem Saudijsku Arabiju, a on Brazil. Jeednostavno online igranje i posebno FUT je potpuno druga dimenzija u odnosu na sve sto sam igrao svih ovih godina.
Srdjan i ja nismo mnogo igrali, sto se vidi iz prilozenog, ozbiljni duo igraci imaju barem 1000 meceva zajedno, ali imamo procenat pobjeda da lagano budemo u top 100, igrali smo protiv izuzetnih igraca ali svi su oni barem jednom ispali iz prve divizije, mi nismo nijednom. Od prvog dana nam je kliknulo maltene, ali bilo je tu svega zaista, medjutim u ovih poslednjih par mjeseci, mi smo u svakoj sezoni imali ubitacan skor, ko nam je god dosao igracki smo ga pregazili, mislim da smo osvojili poslednjih pet od sest sezona i to sa lakocom. Tu jedno sto nismo falio nam je bod iz dvije utakmice, kako i tu nismo osvojili ni sami ne znamo

Posto smo obojica vec kupili igru od ove godine mozemo startovati mnogo ranije, a kako ce nam ici vidjecemo, po svemu do sad vidjenom mislim da nema neke velike razlike, jutros sam bacio jednu online protiv lika koji je direktno ubacen u osmu diviziju isto kao ja, znaci bio je ili prva ili druga divizija u prosloj Fifi i zgazio sam ga 6-1. Na demu je sve izgledalo dosta drugacije, odbrane su sad utegnutije, gameplay je nesto sporiji, ali na kraju dana iako sam mislio da ce prelaz biti tezi, barem za sad nije. Citao sam sve i svasta, kako je jako tesko dobiti na wc i legendary, evo prvih pet utakmica, dvije na wc, tri na legendary, sve su rutinski dobijene. Za sad izgleda sve prilicno slicno, barem u singlu, a za dubl cemo vidjeti.
Comment