Originally posted by EBSCO
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by KingEric7 View PostKoliko sam ja video falio je Staridz danas dosta. Ovo veceras je fakticki bio Liverpul iz I dela sezone, tj. onaj koji za jedinog napadaca ima Suareza i zavisi od neke njegove bravure a vec sam gore postavio pitanje na koje niko ne zeli da mi odgovori, da li se samo meni cini da je malo pao u formi u poslednjih par kola?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View PostPa sada je sezona gotova ali sledece godine smo u igri, i shvati prije cemo mi osvojiti LS nego Arsenal CO cup, a kazete da mi nemamo pobjednicki mentalitet...sigpic
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View PostPa sada je sezona gotova ali sledece godine smo u igri, i shvati prije cemo mi osvojiti LS nego Arsenal CO cup, a kazete da mi nemamo pobjednicki mentalitet...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Navijaci ostalih timova kada pricaju toliko o LIverpoolu, i to im je nekad jedina tema samo povecavaju velicinu ovog kluba, jer da je nebitan niko ne bi pricao o njemu, sto naprmer ne pljujte newcastle ili tako neki tim. 526955_447208518693795_1654742100_n.jpg
YNWAsloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostNavijaci ostalih timova kada pricaju toliko o LIverpoolu, i to im je nekad jedina tema samo povecavaju velicinu ovog kluba, jer da je nebitan niko ne bi pricao o njemu, sto naprmer ne pljujte newcastle ili tako neki tim. [ATTACH=CONFIG]9951[/ATTACH]
YNWAOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Za ligu prvaka se treba prvob kvalilfikovati a Arsenal je to uradoo zadnjih 15 godina zaredom, a ove sezone su jos uvijek u takmicenju, tako da liverpool jee kao stto kaze janko tipsarevic klub koji bi trebao history channel staviti na majce kao sponzorasigpic
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostNavijaci ostalih timova kada pricaju toliko o LIverpoolu, i to im je nekad jedina tema samo povecavaju velicinu ovog kluba, jer da je nebitan niko ne bi pricao o njemu, sto naprmer ne pljujte newcastle ili tako neki tim. [ATTACH=CONFIG]9951[/ATTACH]
YNWAsigpic
Comment
Comment