Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
    Hm...
    Ja pricam o trenutnim deal-ovima, a ne sta ce biti za dve godine, ti ugovori se unapredjuju.

Liverpool ce zaraditi 300m od Warriora za samo 6 godina, tu je ukljucen sponzorski ugovor za training kit, logo itd, dok koliko vidim Utd zaradjuje od Nikea tu sumu na duplo duzi period kao i od DHL, cineci ovaj deal Warriora jednim od najskupljih na svetu kada je fudbal u pitanju, da ne gresim dusu pa da kazem da je najskuplji trenutno. Taj deal ima opciju da se duplira za dve godine, a to ce tek biti sprdacina od sponzorskog ugovora. Da se razumemo, valuta je funta da ne bude zabune.

Znam da su ljudi govorili da je Adidas prekinuo saradnju sa Liverpoolom zato sto ne igraju LS ili slabo konkurisu za trofeje, sto nije tacno jer zasto bi LFC produzio ugovor sa Adidasom kada ce od Warriora zaradjivati troduplo vise.

Tako da nikako ne stoji ta prica o ugovorima, Liverpool i Utd pa i City zbog naftasa ima najjace sponzorske ugovore na Ostrvu, i reci da je Utd veci klub jer ima jace sponzorske ugovore ne pije vodu.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Sta tek reci za Fulham, deset komada ljudi dali.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
        Ima nas koliko oces.

Gledam sad ovaj boxing day iz 1963. uvalismo 6 komada Stouku. Danas je to nezamislivo za sve. Stvarno ih treba postovati jer imaju taj svoj sistem i lagano se odrzavaju u ligi od 2008. + sto svi imaju strah od Britanije i cak i najjaci su zadovoljni bodom, mada opet to vise govori o sadasnjim mentalitetima ekipa i trenerima. U svakom slucaju, treba sto vise takvih gostovanja, da se ojaca liga. Noric je recimo na dobrom putu ove 2 sezone, samo moraju da ojacaju igracki kadar. Neverovatno srce ima ekipa ali ono je isuvise tanko. Mislio sam da ce ove godine da ih stigne sindrom 2. sezone posebno sto je Lambert otisao ali mozda su cak i za nijansu bolji.
        Wigan mozda nije "domacinska" ekipa, ali je meni fascinantno kako opstaju u ligi, svake sezone su na tankom ledu do poslednjeg kola, ali se uvek izvuku...
        "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
          Wigan mozda nije "domacinska" ekipa, ali je meni fascinantno kako opstaju u ligi, svake sezone su na tankom ledu do poslednjeg kola, ali se uvek izvuku...
          Martinez medju jacim takticarima u ligi.
          sigpic

Comment

Ima nas koliko oces.
            Dolazim gore za novu,pa reko da castim pivo ;)

Comment

Martinez medju jacim takticarima u ligi.
              Uopste, medju jacim trenerima. Sto se mene tice, ispred su samo SAF, Moyes, Wenger, Rafa, a tu negde je sa Pullisom, samo s razlicitim filozofijama.
              "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

Nema sigurno, ima solidan broj ali caletov sadasnji poslovni partner je ziveo u dosta gradova po Engleskoj pa i u Liverpulu u periodu 2000-2004. Skoro sve je crveno, sad uvek se nadje neko da plasira neki podatak isto kao i za onaj da Siti ima vise navijaca u Mancesteru ali nema.

U Londonu WH nekad bio najbrojniji, sada su Arsenal i Celsi ispred ali i dalje su jaci Cekicari od Sparsa.

A Liverpul i Everton su do pre 10 godina bili najomiljeniji klubovi u Engleskoj generalno i Liverpul je uopste nekad bio trn u oku kao ubedljivo najjaci fudbalski grad u drzavi. 80-ih je to bas doslo do izrazaja, posle se cinilo sve moguce da se uniste i jedni i drugi. Everton svi smatraju nekim malim klubom a samo Junajted, Liverpul i Arsenal imaju vise u Engleskoj.
                Moj zet je Englez, on ne prati fudbal ali ljudi s kojima se on druzi su zagrizeni ljubitelji. On mi je dao taj podatak pre jedno dve godine. A, onda je ortak prosle godine bio na sljaci u Seflonu i rekao mi da ako u Liverpulu razgovaras sa navijacem Liverpula, reci ce ti da je 50-50, a ako razgovaras sa Evertonovim navijacem reci ce ti da je blaga korist na strani Evertona. A ono sto je najzanimljivije je da u ostali oblastima Mersisajda, u Seflonu, Heleni, Viralu i Novsliju, Everton ima apsolutnu dominaciju i ljudi iz tih krajeva im pune stadion.
                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                  Moj zet je Englez, on ne prati fudbal ali ljudi s kojima se on druzi su zagrizeni ljubitelji. On mi je dao taj podatak pre jedno dve godine. A, onda je ortak prosle godine bio na sljaci u Seflonu i rekao mi da ako u Liverpulu razgovaras sa navijacem Liverpula, reci ce ti da je 50-50, a ako razgovaras sa Evertonovim navijacem reci ce ti da je blaga korist na strani Evertona. A ono sto je najzanimljivije je da u ostali oblastima Mersisajda, u Seflonu, Heleni, Viralu i Novsliju, Everton ima apsolutnu dominaciju i ljudi iz tih krajeva im pune stadion.
                  Ne znam stvarno, meni je ovaj caletov partner tako rekao, da su Liverpul i Mancester 2/3 crveni gradovi. Dobar neki covek skroz, ne deluje mi da bi nesto lagao, posebno sto isto ne prati fudbal nesto.

Kaze da nema Everton toliko navijaca ali da ono sto ima je stvarno odano klubu maksimalno, verovatno najverniji u Engleskoj.
                  sigpic

Comment

• Sta promasi brat Adebayor..
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                      Sta promasi brat Adebayor..
                      U kanalu teskom, bas se propisno ispromasivao ove sezone, a i generalno jako lose igra.
                      sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Dzaba pritisak Tottenhamu , O'Shea dovodi domacine u vodstvo ..

Brzo ce ovo izjednaciti , siguran sam prilicno
                        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Sto primise sugav gol.

Tottenham-u skripi u odbrani, da to nije normalno.
                          sigpic

Comment

• John O'Shea, prvi gol za Sunderland.

EDIT: Ovaj Dembele i kad se oklizne to radi sa stilom.
                            Last edited by bracala; 29-12-12, 14:30.
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Adebayor nicim ne doprinosi na terenu, trebao bi Dempsi da udje, mnogo svestraniji igrac, ovako slaba igra Spursa, mada i Sunderland igra bunker pa se ne moze zameriti.
                              Ovaj Naughton je prelos igrac, koliko fali Assou Ekoto, smesno je i pricati, nisam siguran zasto Verthongen nije levi bek...
                              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Adebayor je kriminalan , trebao bi Clint vec na poluvremenu da udje ..

I ja sam se pitao zasto Vertonghen ne igra , mozda ga odmara , ko ce znati , ali nije iskljuceno da i on udje u 2. poluvremenu
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X