Ја стварно мислим да Настасић не може у овом тренутку да се пореди са Келијем и Коатесом, једноставно нису иста класа, а како се ствари развијају никада и неће бити. Немам ништа против тих Ливерпулових момака да се разумемо, али брате ово о чему говоримо је јасно као дан.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Condition23 View PostNikako ta jedna situacija ne moze biti argument za to da je on navodno los stoper. Sigurno i u ovom trenutku bolji od Kelija i Koatesa a + je mladji. Svako iole objektivan ce tako konstatovati. Mislim da je to odavno objasnjenja prica, da ne pocinjemo opet.
Meni ni iz dzepa ni u dzep hoce li se on razviti u najboljeg stopera svijeta,ali posto vidim da se ostala dvojica vuku dosta na forum tako valjda i ja mogu spomenuti njegovu partiju.
Kad me i ako me razuvjeri svojim partijama ja cu rado priznati da sam pogrijesio.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Mlad je Nastasic i treba jos da uci, a i ne pravi ni priblizan broj kikseva kao Savic prosle sezone.Ima sve preduslove da bude jedan od najboljih stopera.
Danas ruku na srce jeste bio slab, ali kada uzmes u obzir njegov broj godina, kao da je i ovo derbi dva pretendenta za titulu ne treba mu se puno sta zameriti.Koliko je on ove sezone imao slabih partija?Los ti posao JC ako ces samo cekati slabu partiju Nastasica i da ce nas ubedjivati da on nece da bude jedan od najboljih.Vreme ce pokazati, a trenutno ne vidim sta ga moze spreciti u tome.Nije pacijent ko Baloteli, pa da nece da iskoristi svoj puni potencijal.
Da valjaju Keli i Koates Mancini bi ih uzeo, posto mu ocigledno ne smeta da krade igrace od ''rivala''.Last edited by Ricma; 09-12-12, 22:58.
Comment
-
Keli i Koates imaju buducnost pred sobom ali i Skrtela i Agera u zivotnoj formi kao konkurenciju. Videcemo koliko ce ova dvojica trajati, kako ce se tu stvari odvijati. Da znaju momci, svakako.
E sad, Matija je nesto posebno, verovatno najperspektivniji stoper uz Varana. Majku ti jebem Dragane Djuricu sto ovaj decko sa 19 godina nije vise u Partizanu. Jedini njegov problem moze da bude ako Vladimir Vermezovic PL-a bude njegov trener jos neko vreme, sumnjam da ce da napreduje u tom slucaju i da ce da postane ono sto moze. Ovo je vrlo vazan period za njega. Bice on klasa svakako ali moze da bude nesto sto se retko vidja.sigpic
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostJa nisam vidio danas od njega i Kolo Toure-a ijedan dobar potez i opcenito otkako je dosao u City nisam nista primjetio sto bi ga izdvojilo od ostalih stopera.Kad se vec Kelly i Coates spominju po italijanskoj ligi uz podsmijeh mogu i ja spomenuti njegovu danasnju partiju.Svako ima pravo na svoje misljenje i ko sto su nekim smijesni pomenuta dvojica igraca tako je i meni smjesno da ce Nastasic biti najbolji stoper svijeta.
Meni ni iz dzepa ni u dzep hoce li se on razviti u najboljeg stopera svijeta,ali posto vidim da se ostala dvojica vuku dosta na forum tako valjda i ja mogu spomenuti njegovu partiju.
Kad me i ako me razuvjeri svojim partijama ja cu rado priznati da sam pogrijesio.
Ocigledno da imas bas visoke (i ne iste za sve igrace) kriterijume kad kazes ovo u slucaju Nastasica: ,,Kad me i ako me razuvjeri svojim partijama ja cu rado priznati da sam pogrijesio.''
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostPosteno od tebe ali nisi realan, ne vidim kojim losim partijama pravdas toliku sumnju u to da ce Nastasic biti fenomenalan stoper. Mislim da si pre rekao da ga u Italiji nisi nesto posebno gledao a i od kada je u Sitiju pruza sasvim solidne partije, ne vidim nacin na koji bi igrao startnu postavu ako ne zadovoljava ocekivanja. Uzgred ovaj dvojac i ne vidja teren, Koates usao danas na par minuta a za Kelija ne znam da li je povredjen ali nema ga ni na mapi.
Ocigledno da imas bas visoke (i ne iste za sve igrace) kriterijume kad kazes ovo u slucaju Nastasica: ,,Kad me i ako me razuvjeri svojim partijama ja cu rado priznati da sam pogrijesio.''sigpic
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostНастасић (1993) и Маркињос (1994) из Роме два најперспективнија штопера тренутно с обзиром на године.
Matija uopste ne igra tako lose,pretjeruje JC.On je izuzetno mlad,a jako je miran i siguran,veliko samopouzdanje ima samo sto kod onog debila ne bi Messi napredovao.Jbt on je uspio da unisti Teveza i Aguera,Silva isto kriminalan u zadnje vrijeme...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostMlad je Nastasic i treba jos da uci, a i ne pravi ni priblizan broj kikseva kao Savic prosle sezone.Ima sve preduslove da bude jedan od najboljih stopera.
Danas ruku na srce jeste bio slab, ali kada uzmes u obzir njegov broj godina, kao da je i ovo derbi dva pretendenta za titulu ne treba mu se puno sta zameriti.Koliko je on ove sezone imao slabih partija?Los ti posao JC ako ces samo cekati slabu partiju Nastasica i da ce nas ubedjivati da on nece da bude jedan od najboljih.Vreme ce pokazati, a trenutno ne vidim sta ga moze spreciti u tome.Nije pacijent ko Baloteli, pa da nece da iskoristi svoj puni potencijal.
Da valjaju Keli i Koates Mancini bi ih uzeo, posto mu ocigledno ne smeta da krade igrace od ''rivala''.
Ja da jedva cekam njegovu losu partiju cesce bih pisao onda.Posto vidim da pratis dosta njegove partije nadji mi dvije utakmice u City-u da mozes reci da je odigrao odlicno i da je apsolutno zaustavio napadaca,a ja cu ti naci 4-5 losih reakcija koji su vodili do gola ili su bili 100% sansa.
Ja samo kazem da svako ima svoje misljenje,nekom ce Nastasic biti najbolji stoper svijeta nekom nece,nekom Coates predstavlja potencijal nekom ne i ja uopste nisam Nastasica spominjao nakon one rasprave sve do danas i ne bih da se nisu Kelly i Coates spominjali.U fudbalu je bilo vecih talenata od njega koji nisu uspjeli.Vrijeme ce sve pokazati.Sto se mene tice neka postane svjetska klasa nemam nista protiv.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
E stvarno JC umes ponekad da smaras s ovim bre...
Kelly je povredjen, isto tako njega ne bi komentarisao, iako je momak dobar igrac, ali nije on taj potencijal, plus je igrao od kako zna za sebe na poziciji desnog beka, ko zna da l' bi se snasao kao stoper. A sto se tice Koatesa, veliki potencijal, ima u ovome istine sto Nash prica, Skrtel i Agger su konkurencija ogromna, zato i ne moze da se probije, zato se i prica o njegovom odlasku, na pozajmicu naravno, momak mora da napreduje, a nece to moci ako ne igra, potencijal je svakako tu.
E zasto ja ne bi poredio njega i Nastasica, pa pre svega nisu ista generacija, Coates je stariji cak 3 godine, a to je dosta. Drugo, Nastasic igra na vecem nivou vise od Koatesa, ima vise utakmica u nogama, sreca pa su mu pruzili sansu odmah u Violi, i sada je iznenadjujuce prvi stoper Sitija pored Kompanija, verujem da je to malo ko ocekivao. Ne kiksa previse, dobar je na lopti, siguran, markiranje mu je slabija strana, ali sve u svemu WC potencijal.
Koates je isto veliki potencijal, ali nema utakmice, nema iskustvo iako je 3 godine stariji od Matije, a iskustvo je nesto sto je potrebno stoperu, ma kakav potencijal on bio.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTako je Fresko,samo ja mislim od njega da je jaci Varane,ali vidjet cemo jos
Varane mi je bas perverzija kako igra,sve zna,ali eto on i Nastasic rame uz rame,kvalitetom i godinamasigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostJa nisam ni spominjao Varanea u ovoj prici, za mene je on jaci i od Matije cak...
Matiji nista ne Falji,samo dobar trener da ga malo usmjeri i eto ti klaseZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment