Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AK47 View Post
    Ne mogu ni jedan ni drugi trenutno sa Varaneom,pogotovo Romin defanzivac.Raphael je meni jedini potencijalno bolji od Matije,covjek igra perfektno,a igra u Realu,bas kompletan igrac i isto je godiste kao Nastasic a za klasu je bolji od Brazilca;)
    Уф, њега сам заборавио, браво
    Нијелош Ромин дефанзивац, мени бољи од Бурдиса (што тренутно и није толико тешко), а ако овако настави брзо престиже и првог штопера Роме Кастана. Плус он је 1994 а једино он и Курт Зума (за кога говоре да је нови Марсел Десаи) из те генерације играју тренутно у топ5 лигама, Зума је забележио 7 а Маркињос 12 утакмица.

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
      Ili Matija zavrsi u Barsi pak ??
      Nije on za njih,oni ce da dovedu sljedeceg igraca kojeg Wenger kupi u vezi,e taj ce da ima kvalifikacije da igra stopera u Barsi

Brajkulice,ne kazem nista za mladog Brazlica bice jedan dobar igrac,ali s obzirom da ova dvojica igraju u Realu i Cityu i vrlo su cesto clanovi prve postave,a samo su godinu stariji od njega idu daleko ispred,a meni su realno i kvalitetniji od njega;)
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Nastasicu bi sto puta bilo bolje da je ostao u Fiorentini, no mi je milo sto je zahvaljujuci njemu Savic tamo i odma je to drugacije, manji pritisak, konstantno igranje i to je vrlo vazno za mladog igraca, nebitno na kojoj poziciji da igra. On dobija priliku da igra ali ne prikazuje nikakve spektakularne partije. Kompani je zvijer i pored njega u ovom trenutku svi izgledaju bolji nego sto jesu, vidjeli smo danas na sto im je licila odbrana kad su ostali bez Belgijanca. Pamtimo mi svi onog Turea iz Arsenala, kakva je to klasa bila. Ovo danas je smijesno, a opet je on bio bolji dio danasnjeg tandema. Ni protiv Reala Nastasic nista posebno nije odigrao. Definitivno jos uvijek nije za veliki klub. Potencijal je tu, talentovan je ali previse mlad za ovaj nivo.
        sigpic

Comment

• Нзм шта си хтеоза Савића да кажеш, али његове игре у Фиорентини нису баш спектакуларне, просек. Дао је ето та два гоа Смапу и то се некао ту заокружује. Гонзало Родригез извачи ту одбрану невероватно, класа, Ронкагља је добро отворио сезону али како време пролази све тање, а Савић константан просек, није он таленат каквим су га сматрали.
          Ако упоредимо Настасићеве игре са 17, 18 година у Фиорентини и ове Савићеве, Настасићеве су изнад, а плус је крај себе прошле године имао слбији тим од овог данас и Миху и Делио Росија као стратеге.

Comment

• Bravo Brajkula, kako se seti Zoume...

Ja sam tog momka upratio posto sam gledao Aubameyanga kada je ovaj dao 2 komada protiv Bresta, Zouma momak je stena, razbijac, ubica, a 94. godiste... Nevidjen talenat.
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
              Bravo Brajkula, kako se seti Zoume...

Ja sam tog momka upratio posto sam gledao Aubameyanga kada je ovaj dao 2 komada protiv Bresta, Zouma momak je stena, razbijac, ubica, a 94. godiste... Nevidjen talenat.
              Их брате ако те нешто занима или треба да те подсетим слободно ме питај, чему устручавање
              Last edited by Brajkula; 10-12-12, 00:44.

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                On je inace majstor sto se tice kupovine igraca,uhvati se Bundeslige

Ja da jedva cekam njegovu losu partiju cesce bih pisao onda.Posto vidim da pratis dosta njegove partije nadji mi dvije utakmice u City-u da mozes reci da je odigrao odlicno i da je apsolutno zaustavio napadaca,a ja cu ti naci 4-5 losih reakcija koji su vodili do gola ili su bili 100% sansa.

Ja samo kazem da svako ima svoje misljenje,nekom ce Nastasic biti najbolji stoper svijeta nekom nece,nekom Coates predstavlja potencijal nekom ne i ja uopste nisam Nastasica spominjao nakon one rasprave sve do danas i ne bih da se nisu Kelly i Coates spominjali.U fudbalu je bilo vecih talenata od njega koji nisu uspjeli.Vrijeme ce sve pokazati.Sto se mene tice neka postane svjetska klasa nemam nista protiv.
                Pravi kupoholicar, uvek trazi vise.

Ne pratim Siti, ali dovoljno mi je da pogledam ocene(Primer goal) sa utakmica i da procitam komentare da znam da li je Matija bio ocajan ili nije.Ja tebe razumem da teras inat pre svega Kondiciji i brajkuli posto su nahvalili igraca za kog si tek cuo nedavno, pa im kontriras.Gledao sam njihove jace utakmice(Real, Totenhem, Dortmund, Celzi) i treba se uzeti u obzir da nije navikao da igra pod velikim pritiskom gde je igrao za Fiorentinu koja svakako nema visoke ambicije kao Siti.Danas ruku na srce je pruzio losu partiju.
                Mancini ako nesto treba da nauci iz ovoga je da Nastasica ne sme da gura u jace utakmice, jer ga je vec nekoliko puta kostao.Tako neka igra na malim utakmicama i tako ce mu raste samopouzdanje i bice sigurniji.

Keli je povredjen i nema njega do 2013, ali krivo mi je puno sto recimo Koates odigrao odlicno Kopa Ameriku i ocekivao sam da ce imati pristojnu minutazu u Liverpulu kada je potpisao.On da je odlican barem bi imao prednost u odnosu na legendu kluba(Karagera), a ne bi trunuo na klupi ili na tribinama.A Nastasic ima prostor, ali sve te greske koje on bude pravio ce vremenom biti korigovane i manje ce ih biti.I nije odigrao ni polusezonu, jos je u fazi adaptacije i ne treba da ocekujes od klinca da ce biti stub odbrane i da bude skoro pa nepogresiv.Dobija minutazu po meri i ako sto manje bude odigrao kao protiv Junajteda sigurno ce igrati vise.
                Ja nisam ni sanjao da ce Lukas Leiva da bude bitan faktor za Liverpul, koliko je samo njemu trebalo da se prilagodi ne samo novoj ligi i poziciji...

Ja ne vidim da ce trener biti prepreka Nastasicu, Kompani je pored Mancinija postao jedan od najboljih stopera u ligi.;)

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                  Их брате ако те нешто занима или треба да те потсетим слободно ме питај, чему устручавање
                  Vid' ga sto se uobrazio odmah...

Nisam gledao tog momka iz Rome, stvarno ne pratim cesto Seriju A, ali kada je Zouma u pitanju, momak je vec sad klasa u ligi, iako ga Galtier ne forsira puno, evo danas u derbiju nije igrao protiv Lyona, izgubili su minimalcem. Ne moze se reci da je novi Desailly, ipak je Marcel igrao zadnjeg veznog pre svega, ali momak je nevidjeni potencijal, za par godina, on sigurno ide u top klub ako sve bude islo kako treba kada je u pitanju napredak i razvoj samog igraca.
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Italijanski mediji se bas nece sloziti, a i neki dan gledah prosjecne ocjene stopera i tu je bio pri vrhu, iznad Nastasica iako je i Matija visoko kotiran. Tezina mi sad da guglam, a i nisam bas u stanju
                    No od njega se ne ocekuje da bude jedan od najboljih stopera svijeta iako se mnogi slazu da je Fiorentina napravila posao godine sa njim, poslala Nastasica ali dobila igraca koji moze da napreduje i drzi odbranu u buducnosti uz brdo para. Nastasic igra i to je vrlo bitno ali znamo kako to ide u velikom klubu, on bi u Fiorentini ili nekom slicnom klubu sigurno brze napredovao, stalno igrao i bio taj koji drzi odbranu i mislim da je pozurio. Savic je tek glupost napravio sto je otisao u Siti, ali srecom se nije previse zadrzavao i nije mnogo izgubio, iako jeste izgubio
                    sigpic

Comment

• Сложио бих се са Марићем у једној ствари. То је да је Настасић млад и да је брзо гурнут у ватру, могуће да је то због тога што Манћини нема другог избора на штоперу јер су Лескот и Коло потрошени играчи, не знам, али сетимо се само доласка Видића у Јунајтед и колико дуго није био на терену док се Фергусон није уверио да је овај потпуно тактички, физички и психички спреман да игра. Поставимо сад питање из ове перспективе: А ко је један Видић а ко Настасић? Као и, када је у лигу дошао Видић а кад Настасић?

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Italijanski mediji se bas nece sloziti, a i neki dan gledah prosjecne ocjene stopera i tu je bio pri vrhu, iznad Nastasica iako je i Matija visoko kotiran. Tezina mi sad da guglam, a i nisam bas u stanju
                        No od njega se ne ocekuje da bude jedan od najboljih stopera svijeta iako se mnogi slazu da je Fiorentina napravila posao godine sa njim, poslala Nastasica ali dobila igraca koji moze da napreduje i drzi odbranu u buducnosti uz brdo para. Nastasic igra i to je vrlo bitno ali znamo kako to ide u velikom klubu, on bi u Fiorentini ili nekom slicnom klubu sigurno brze napredovao, stalno igrao i bio taj koji drzi odbranu i mislim da je pozurio. Savic je tek glupost napravio sto je otisao u Siti, ali srecom se nije previse zadrzavao i nije mnogo izgubio, iako jeste izgubio
                        Гледао сам најмање пет Фиорентининих утакмица и Савић ништа специјално није урадио, ја бих то назвао као суво одрађивање, с тим што јее головима извукао Фиорентину против Сампа, где је било 2:2. Ето јуче је Рома требала да им да бар 8 голова да се Дестро није прописно испромашивао, дувало је ко на Космају и сигурно би било убедљивије по Рому да Родригез у пар наврата није маестрално изблокирао ударце.
                        Сад нисмо се баш разумели најбоље. Ја нисам рекао да Фиорентина није направила добар потез овим трансфером, такође нисам рекао да је за Настасића боље то што је прешао у Сити. Ту се слажем са тобом, Фиорентина је узела кинту довела Савића мало лошијег штопера али исто тако младог, али увалила врућ кромпир Ситију, играча који је невероватан потенцијал али који може а и не мора да буде најбољи на свету, треба ту доста да се поклопи. Исто мислим да би по Настасића боље било да је остао у Фиорентини о чему сам и писао на форуму, али више због тога што се нисам надао оволикој минутажи. Константно играње у најбољој лиги на свету тренутно може само да му помогне у развоју, с тим што овде постоји опасност да због бледуњавих партијица у јаким мечевима падне у други план, иако сам ја генерално задовољан његовом свеукупном игром у Ситију, није он крив што има једног Берија или Гарсију испред себе, те Кишија на беку. Или што Сити нема систем игре, већ силују фудбал.
                        Надам се да си ме сад сконтао.
                        Што се Савића тиче, готивим бату, не много се велича, није то баш тако, и желим му све најбоље у каријери поготово јер је пулен мени омиљене лиге ;)

Comment

• Pazi Nastasic igra i pored jednog od najboljih ako ne i najboljeg stopera na svijetu u ovom trenutku, to je veliki plus sto se napredovanja tice. Leskot je prosle godine bio odlican, mene je licno iznenadio. Stvarno nisam vjerovao da ima to u sebi. I nije mala stvar sto Matija u kontinuitetu igra ali je razlika izmedju njega i Kompanija velika. Tolika nije izmedju Kompanija i Leskota, iako je svakako ima. Ocekivanja su sad velika, Savic je znao da ima odlicnih partija u Sitiju i da kiksne i da zahvaljujuci tom kisku Siti izgubi i svi zaborave ono dobro sto je radio tokom utaimice, prosto ga rastrgnu posle utakmice, tako ce biti i sa Matijom. Mediji u Engleskoj su nemilosrdni. Vidjecemo kako ce se nositi sa tim stvarima, zato vjerujem da je pozurio, ako ce postati jedan od najboljih, a svakako ima potencijal za tako nesto onda bi ga veliki klub cekao i veci od Sitija. Ne znam dje zure ti mladi igraci. Roberto mu daje sansu, vjeruje u njega, oce li sjutra Pep ili ko god da preuzme klupu Sitija veliko je pitanje
                          sigpic

Comment

• Па то ти је коцка као и са свим младим играчим...причамо о тренутном стању а то је да је млади Србин један од највећих потенцијала на планети и то је то, сам врх.

Comment

• Pa i jedan Kompani koji je prosle godine bio najbolji stoper PLa, ove godine je prosek tako da ne vidim zbog cega se osporava Nastasic. Za njega je najvaznije da igra, tako ce samo napredovati. Mada moram priznati da mislim da bi kod nekog drugog trenera vise napredovao.

Nista lepse kada me nema 2-3 sata i onda dodjem i imam dosta za citanje!

Vidim da se takodje provlaci Varane, kako mi je krivo sto nije dosao u Junajted. Ali ima vremena i za to!

Comment

• Ne dirajte mi Kellya, borac je to, dao bi nogu na terenu za Liverpool

Comment

Working...
                                X