Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakva greska golmana...

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Hari strasan strucnjak! Samo mislim da je Celsi pogrijesio sto je izabrao Rafu prije njega.
      Mozda Hari nije htio da prihvati takav posao...da sjedi na klupi do ljeta pa posle sta mu bog..hmm...Abramovic da.I da ga kasnije eventualno najuri cim mu nesto zasmeta.

Comment

• U sta se pretvori ovaj duel WBA-a i Sanderlenda na kraju. Poklonili su nam malo uzbudjenja, a izgledalo je da ce ostati 0-2 do kraja jer je WBA potpuno kontrolisao mec do onog slucajnog gola Gardnera iz prekida. 4 gola u zadnjih 17 minuta.
        WBA ima gotivnu ekipu, upali su u neki sampionski ritam, a raspored im je odlican do kraja godine. Izgleda da ce oni da budu veliko iznenadjenje ako nastave s ovako sigurnom igrom.
        sigpic

Comment

• I kad pomislite da je to to sto se komentatora tice SK "iznedri" novu kreaturu. Utakmica Man.Utd-QPR ovo je skandalozno sta radi ovaj "komentator". Ljudi pa mi ovo placamo da gledamo, nije dzabe ...

Comment

• Ovdje se komentarise utakmice, a ne kometatori postuj red, imas odjeljak foruma za to predvidjen.

E sada o mecu...
            Lose vrijeme, i stegnuta igra Mancestera, nadam se da ce se sve sloziti na poluvremenu i da ce se trgnuti, i rjesiti ovo u prvim minutima drugog poluvremena.
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Davaj u igru Andersona i Kleverlija...ne moze ovako.Jedino je Runi nesto radio ali je Cezar bio na visini zadatka.

Comment

• Mackieeeeee !

Idemo , saljite ih do treceg poraza zaredom !
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ja govorim niko me ne slusa

Comment

• Kako je ovdje odbrana Uniteda zakazala, totalno amaterski su izgledali. Rafaela nigdje, a imao je vremena na pretek da izađe. Izgleda da bi QPR opet mogao biti koban po United.
                    sigpic
                    Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                    don't support us when we win."

Comment

• prosao sam QPR daje gol na jedan tiket

Sad na drugom imam keca ajmo UNITED

QPR odlicno igra danas u odbrani, fino razvijaju kontru, moglo bi ovde svasta da bude do kraja

Comment

• EVANS DOKTOR!
                        sigpic
                        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ponadali se ponovo i onda u pet minuta dva komada
                          sigpic

Comment

• Srce mi je na mestu kad ga Chicharito umuva.
                            "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Udri bre!!
                              Kako mi je milo sto ga je Flecer zabio Ima sad vremena i za petardu.

Comment

• I kada nema neke igre tu su prekidi za preokret. Izgleda da United treba da primi gol da bi počeo igrati. Ono što sam primijetio jeste ovaj Andersonov pas za Hernandeza, a i pored toga dosta dobro se kreće. Ne znam zašto taj momak ne igra od prve minute, jer evo već neko vrijeme igra odlično i konstantno podiže svoju formu.
                                sigpic
                                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                                don't support us when we win."

Comment

Working...
                                X