Kakva greska golmana...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostHari strasan strucnjak! Samo mislim da je Celsi pogrijesio sto je izabrao Rafu prije njega.
Comment
-
U sta se pretvori ovaj duel WBA-a i Sanderlenda na kraju. Poklonili su nam malo uzbudjenja, a izgledalo je da ce ostati 0-2 do kraja jer je WBA potpuno kontrolisao mec do onog slucajnog gola Gardnera iz prekida. 4 gola u zadnjih 17 minuta.
WBA ima gotivnu ekipu, upali su u neki sampionski ritam, a raspored im je odlican do kraja godine. Izgleda da ce oni da budu veliko iznenadjenje ako nastave s ovako sigurnom igrom.sigpic
Comment
-
Ovdje se komentarise utakmice, a ne kometatori postuj red, imas odjeljak foruma za to predvidjen.
E sada o mecu...
Lose vrijeme, i stegnuta igra Mancestera, nadam se da ce se sve sloziti na poluvremenu i da ce se trgnuti, i rjesiti ovo u prvim minutima drugog poluvremena.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Mackieeeeee !
Idemo , saljite ih do treceg poraza zaredom !
Comment
-
Kako je ovdje odbrana Uniteda zakazala, totalno amaterski su izgledali. Rafaela nigdje, a imao je vremena na pretek da izađe. Izgleda da bi QPR opet mogao biti koban po United.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
I kada nema neke igre tu su prekidi za preokret. Izgleda da United treba da primi gol da bi počeo igrati. Ono što sam primijetio jeste ovaj Andersonov pas za Hernandeza, a i pored toga dosta dobro se kreće. Ne znam zašto taj momak ne igra od prve minute, jer evo već neko vrijeme igra odlično i konstantno podiže svoju formu.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
Comment