Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• trebalo bi ... ali i nama i vama fali po koji dobar nosilac igre ... Gaston je dobar ali ne moze sam tako i kod nas Benteke...

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
      Nisam ni ocekivao pobedu mi smo tim za sredinu tabele.
      Niste tim za sredinu tabele ali imate igrace za sredinu tabele. Odbrana je extra kao i Suarez ali ovo ostalo
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Mancini poludio Dzeko opet u prvih 11

Comment

• Originally posted by Villa boy View Post
          trebalo bi ... ali i nama i vama fali po koji dobar nosilac igre ... Gaston je dobar ali ne moze sam tako i kod nas Benteke...
          Imamo Lallanu, Lamberta.....ima dosta dobrih igraca, ali skripi u odbrani i to nas j..e a i vi imate dobru ekipu, tako da uz malo srece i puno truda, opstajemo!

Comment

• Premier liga nije nesto danas u fazonu

Nista spec nije vidjeno u prvom pol. Rafa je izveo u principu identican sastav kao Di Mateov. Chelsea igra mnogo povuceno, Torres je odsecen, a Eden i Oscar su isuvise pozadi i naravno ne snalaze se uopste. Bahato fali ovoj ekipi stari Lampard. City isto siv, Silva ni senka svoja od prosle godine, Aguero slab, jedino se Zabaleta nesto trudi

Comment

• Silva i Aguero bas losi danas...

Odbrana Chelsea mi danas za promjenu malo sigurnije djeluje,Luiz samo jednom pokusao svoju cuvenu dugu loptu
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Celzi ide na nulu, a?

Klasicna taktika Debelog.
                It is not the violence that sets a man apart.
                It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                  Celzi ide na nulu, a?

Upravo to

Comment

• Originally posted by apacrow View Post
                    Celzi ide na nulu, a?

Slazem se,meni se cini da mu je bas to cilj

Ako se izrodi koja kontra dobro jeste,ako ne nikome nista...jos se nesto dalo primijetiti,Fernando samo stoji gore,ne vraca se vise na centar po loptu kao prije

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                      Slazem se,meni se cini da mu je bas to cilj

Ako se izrodi koja kontra dobro jeste,ako ne nikome nista...jos se nesto dalo primijetiti,Fernando samo stoji gore,ne vraca se vise na centar po loptu kao prije
                      Ma sta ce i da se vraca, ne moze igraca da prodje jedino na neki odbitak, srecu. Ja sam bio pricao i nadao se kako ce se on vratiti u staru formu ali sad sam ubedjen da od toga nema nista. Imao je neke bitne golove, osvojio je bitne titule, sve sto je moglo desi da mu se povrati samopouzdanje se desilo ali on kao da je druga licnost. Ne pamtim kad je napravio neku solo akciju, kad je prosao jednog, dva, ne daj boze tri igraca. Rafa mu se vratio, ali mislim da mu ni on ne moze pomoci. Chelsea ako moze da ga se otarasi za neku zamenu to ce biti extra

Comment

• Ladno Carroll u neko doba dao gol.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Sve zatvorio Rafa,koliko ovakvih utakmica je covjek imao u karijeri...nije ovo toliko lose,bez ikakve euforije i prevelikih ocekivanja,ide nesto laksi raspored i nadam se da ce dosta bodova tu da se osvoji,ali vidjet cemo

Luiz nije odigrao bolju utakmicu ove sezone,Banega perfektan!!!

#the return

Comment

• Mozes. Ne Mozes!
                            E da mi je znat ko je tata ovome Toresu, pa ga gura ovako brate.
                            Ovaj Foj je jedan od gorih sudija sigurno.
                            sigpic

Comment

• Koliko volim Celzi, toliko mrzim Rafu.

Mislim, sta? Bio je cilj igrati 0:0? Zasto su onda i izlazili na
                              teren koji moj? Zatvaranje svih prilaza, bez neke izgledne
                              sanse, kao da nisi domacin. Jako lose.

Tekma na nivou Chievo - Siena, otprilike.
                              It is not the violence that sets a man apart.
                              It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Defoe ove sezone kida. Mislim da ima vec 9 golova. Odlican je!
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...
                                X