Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Wow , Bale

Lennonu nije bilo tesko
    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Lindegard-Rafael,Smoling,Jons,Evra-Kerik,Anderson,Klervrli-Runi,Persi,Chica
      Sastav dobar, jos da je De Gea na golu, i Rio umjesto Smolinga, ali Fergi vjeruje ovoj dvojici i odmara Ria,pa zato ne brinem, Fergi zna
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Swansea 2-0 WBA
        It's blue, what else matters?

Comment

• tako je svonsi, vreme je da neko opali wba po ušima...

Comment

• Fellaini je nezaustavljiv...
            Kakva je tekma Spurs-LFC, vidim da je vec 2-0?
            "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• I sada mi trebamo gledati ovo razvaljivanje Liverpoola od strane Tottenhama? Kako ih Bale naniza kao neke amatere, Downinga nigdje. Zatim promašen čist gol i naravno odmah kazna. Reina je definitivno sazrio za odlazak, ovo se više ne može trpiti.
              sigpic
              Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
              don't support us when we win."

Comment

• ma deru nam guzove, ne mozemo 2 pasa da spojimo

bejl ih prolazi kao cunjeve i dodaje lenonu koji stoji na stativi SAM ZNACI !
                henderson promasuje prazan gol, sledeci napad totenhama i gol bejla iz slobodnog... reina mrtvac najveci , dzerard kao da je tek poceo da igra fudbal, pustaju bejla da radi sta oce pa ja bi mu obe slomio samo da ga zaustavim... psujem sve sto mi padne na pamet i pitam se ko je postavio ovog reinu da brani dajte bre Jonesa decko se bar trudi..
                i opet suarez jedini stvara prilike, ne bi me cudilo da ode u Celzi u januaru, ima otkupnu klauzulu od 40m a abramovich ce da pljune te pare sigurno, i kazem jos jednom ZAISTA ME NE BI CUDILO DA ODE.....
                Last edited by bjelaksson[YNWA]; 28-11-12, 20:11.

Comment

• Felaini kakva legenda samo sam cekao njegov gol... i nastavlja da me kenja sa menjanjem kanala
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Amateri iz Londona primaju gol za 1-1.

Dakle, ti si portir!

Comment

• Igra li premocni Dembele kako treba,tek se vratio...

Chelsea me ubi u pojam,smorih se
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Dembele doktor, poigrava se sa Dzerardom i provlaci mu loptu kroz noge

Comment

• Torres nekada najjaci segment njegove igre - okrenut ledjima prema golu, sada pravo u golmana
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Remzi zasad najbolji igrač Evertona.

Comment

• Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Post
                              Dembele doktor, poigrava se sa Dzerardom i provlaci mu loptu kroz noge
                              Kakav je to igrac,a samo 15 miliona funti...

Fernando umri vise
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Sagna se opasno drogira, opasno.

Dakle, ti si portir!

Comment

Working...
                                X