Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Brendan je mag za Beniteza. Benitez je covjek za kupove, nikako za ligu. Brendan cuda radi sa ovakvom ekipom, cuda. Ima lagano 7 timova koji su mnogo jaci u ligi, a do juce mu je LS bila na 5 bodova.
    9. mesto je cudo

Znam da ga cenis jer uzivas da ga slusas dok prica o fudbalu i jeste to uzivanje za slusati ali za gledati na terenu nije. Ima 5 jacih timova u ligi i to je to, 6. mora da bude minimalno.

Ali dobro, to sam samo ja. Ja se u zivotu drzim one Senklijeve: " If you are first, you are first. If you are second, you are nothing." Zato dobro i guram na svim poljima u zivotu.

Kad Brendan uzme dve titule i LE sa Valensijom pored onakvih Galaktikosa + jos par jakih ekipa, kad uzme LS, kad bude konstantno u TOP4 PL sa nekim timom, mogu da se porede. Taj Benitez je jedini covek koji je Murinja u svojim najboljim danima znao da dovede dotle da ne zna sta da radi. Ima svojih ispada ali njegova taktika i neke stvari koje on radi su nenadjebive. Ko jos moze u finale LS da dodje sa Djimijem Traoreom, Kjuelom, Barosem, kasnije Penantom, Finanom...
    sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      Lik koji je uzeo LS, igrao jos finala, polufinala, koji je zamalo doneo i titulu gde niko vise nije bio ni blizu, koji je doveo dosta drugih dobrih igraca, koji je tukao Junajteda 4:1 na Old Trafordu, koji je imao muda da promeni nesto u toku meca, koji je znao da promeni nesto u toku meca, koji je bio redovno u TOP4. Izvini ali takav Liverpul u vrhu mi je bolji od osrednjeg.
      Svaka mu cast na tome, dvomec je znao vrhunski da odradi, isti taj Junajted nas je redovno tukao pod njim, zaboravljas da je konkurencija u PL tada bila daleko slabija nego danas, pa i pod raspalim Ulijeom smo bili pri vrhu...U zadnjoj Rafinoj sezoni su se pojavili neki Siti, Totenhem, Villa pa se nije moglo u Top 4.

Do 2009 je pravio odlican tim, ali onda je krenuo da ga rastavlja, prodaje Xabia, svadja se sa svim i svakim...

A Rodgersa ne mozes kriviti sto pokusava da pravi pitu od Kenijevih i Komolijevih govana.
      Last edited by The Admiral; 26-12-12, 23:29.
      When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Originally posted by C-Bosh View Post
        Svaka mu cast na tome, dvomec je znao vrhunski da odradi, isti taj Junajted nas je redovno tukao pod njim, zaboravljas da je konkurencija u PL tada bila daleko slabija nego danas, pa i pod raspalim Ulijeom smo bili pri vrhu...U zadnjoj Rafinoj sezoni su se pojavili neki Siti, Totenhem, Villa pa se nije moglo u Top 4.

Do 2009 je pravio odlican tim, ali onda je krenuo da ga rastavlja, prodaje Xabia, svadja se sa svim i svakim...A Rodgersa ne mozes kriviti sto pokusava da pravi pitu od Kenijevih i Komolijevih govana.
        Mogu da ga krivim sto je odbrana 5x slabija nego prosle sezone, sto mladi igraci ne napreduju, sto od tog najavljenog sistema nista ne vidimo, sto je preplatio Alena, sto mu Sahin nije ni na klupi...

Nije da nas je redovno tukao Junajted, bilo je obostranih pobeda + neki mecevi gde smo i osteceni. Sa njim sam bez obzira na sve znao uvek da nekako mozemo da damo gol, bilo je neke ideje, dinamike, bilo interesantno gledati nas.

Cabija mu nikad necu oprostiti i jos neke stvari ali Liverpul na 4. ili 5. mestu mi vise odgovara od Liverpula na 9.
        sigpic

Comment

Pricas bukvalno i spinujes, zna se koliku pripremu danas treneri rade i na koje detalje se obraca paznja. Kako taj Ager nije prosle sezone radio te stvari? Zato sto je Stiv Klark doveo odbranu u red, bili su najjaci deo tima. A isti taj Stiv Klark jebe kevu sa drvima iz WBA. Mada tu ne krivim nikoga, niko nije znao da je bas takav strucnjak.

Taj Selvi ti je do skora bio zamenik Dzerarda, lose igra ali i dalje sam siguran da je decko iznad proseka po onome sto je ranije igrao i znam sta moze. A Suso je klasa za mnoge, samo je jos mlad + ne igra tamo gde treba da igra, sto je opet trenerova greska.

Doveo je jednog igraca za 15 i jednog za 13 miliona. Za te pare su to dva nosioca igre.
          Steve Clarke, jedan od najmocnijih trenera, jos dok je bio u Chelsea-ju, secam se Lampardovog intervjua kad je rekao da ih je Clarke drzao u sezoni 2007/08 posle Mourinhovog otkaza, tad sam shvatio da je velicina, bas mi je drago sto sad kida...

Samo, ne bih se slozio da je Brendan kriv za gol iz kornera, pa te stvari se rese pre meca, a i nije Agger malouman pa da ne primeti da je Jones sam, a i ti pricas kao da Liverpool cele prosle sezone nije primio gol iz kornera. Jbt te stvari se desavaju, pogotovo protiv Stoke-a... nekako taj poraz na Britaniji ili uopste losa igra na Britaniji nije toliko krivica trenera, koliko je "krivica" nacina igre Stoke-a, onaj Mumijev komentator sto ih je nazvao rotvajlerima je skroz u pravu...
          sigpic

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
            Steve Clarke, jedan od najmocnijih trenera, jos dok je bio u Chelsea-ju, secam se Lampardovog intervjua kad je rekao da ih je Clarke drzao u sezoni 2007/08 posle Mourinhovog otkaza, tad sam shvatio da je velicina, bas mi je drago sto sad kida...

Samo, ne bih se slozio da je Brendan kriv za gol iz kornera, pa te stvari se rese pre meca, a i nije Agger malouman pa da ne primeti da je Jones sam, a i ti pricas kao da Liverpool cele prosle sezone nije primio gol iz kornera. Jbt te stvari se desavaju, pogotovo protiv Stoke-a... nekako taj poraz na Britaniji ili uopste losa igra na Britaniji nije toliko krivica trenera, koliko je "krivica" nacina igre Stoke-a, onaj Mumijev komentator sto ih je nazvao rotvajlerima je skroz u pravu...
            Pogledaj 3. gol i Agera. Prosle sezone to je bilo nemoguce da uradi. A i nije samo danas, gledaj odbranu cele sezone. Osim Glendze svi imaju duplo slabiju sezonu. Ok, prime se ti golovi, pa i izgubi se ali krstenu sansu nismo imali, dali ga iz tog penala i to je sve. Nema zelje, karaktera, posle 2:1 smo i ti i ja i svi ostali znali da je to to.

Daj odmah Stiva Klarka ovamo, bez razmisljanja.
            sigpic

Comment

9. mesto je cudo

Znam da ga cenis jer uzivas da ga slusas dok prica o fudbalu i jeste to uzivanje za slusati ali za gledati na terenu nije. Ima 5 jacih timova u ligi i to je to, 6. mora da bude minimalno.

Ali dobro, to sam samo ja. Ja se u zivotu drzim one Senklijeve: " If you are first, you are first. If you are second, you are nothing." Zato dobro i guram na svim poljima u zivotu.

Kad Brendan uzme dve titule i LE sa Valensijom pored onakvih Galaktikosa + jos par jakih ekipa, kad uzme LS, kad bude konstantno u TOP4 PL sa nekim timom, mogu da se porede. Taj Benitez je jedini covek koji je Murinja u svojim najboljim danima znao da dovede dotle da ne zna sta da radi. Ima svojih ispada ali njegova taktika i neke stvari koje on radi su nenadjebive. Ko jos moze u finale LS da dodje sa Djimijem Traoreom, Kjuelom, Barosem, kasnije Penantom, Finanom...
              Svaka mu cast za sve sto je sa Valensijom uradio i svaka mu cast za ono sto je radio u LS sa Liverpulom, ako se ti zadovoljavas sto je stalno bio u TOP 4 sa takvim timom onda ok.
              2 Mancestera, Celsi, Totenhem, Arsenal i Everton su jaci u ovom trenutku, to je 6 znaci ne 7, a na trenutnom Liverpulovom nivou imamo taman ovoliko timova. Covjek nema napadaca sem Suareza. Sto si ocekivao, da ce biti u zoni LS? Prije 5 sati je bio na dvije utakmice od toga.
              Suprotni takticki stilovi, sudar dva svijeta. Potpuno drugacija filozofija igre, shvatanje fudbala. Benitez je veliki takticar, dace igracima zadatke i ako se svi toga drze tesko ce primiti go, ako uvale jedan to je to prakticno. Rodzers nesto drugo radi i treba ga pustiti da radi svoj posao. Nista se ne izgradi za dan, neka covjek radi bez pritiska, neka mu ne pominju otkaz. Liverpul je klub sa velikom tradicijom ali i prilicno nerealnim navijacima. Znamo svi kolike su pare bacene svih ovih godina na propale prenaduvane engleske talente. Cinjenica je da su bacene. I onda covjek koji ima viziju, koji moze da vrati klub na staze stare slave dodje i opet ne valja. Njemu je potrebno vrijeme. Pa neka mu daju to vrijeme. Ako ste ocekivali ove sezone sa ovim igracima borbu za LS onda ne znam sta da vam kazem. To je potpuno nerealno, a ne bi me cudilo da bude itekako blizu toga na kraju.
              sigpic

Comment

Svaka mu cast za sve sto je sa Valensijom uradio i svaka mu cast za ono sto je radio u LS sa Liverpulom, ako se ti zadovoljavas sto je stalno bio u TOP 4 sa takvim timom onda ok.
                2 Mancestera, Celsi, Totenhem, Arsenal i Everton su jaci u ovom trenutku, to je 6 znaci ne 7, a na trenutnom Liverpulovom nivou imamo taman ovoliko timova. Covjek nema napadaca sem Suareza. Sto si ocekivao, da ce biti u zoni LS? Prije 5 sati je bio na dvije utakmice od toga.
                Suprotni takticki stilovi, sudar dva svijeta. Potpuno drugacija filozofija igre, shvatanje fudbala. Benitez je veliki takticar, dace igracima zadatke i ako se svi toga drze tesko ce primiti go, ako uvale jedan to je to prakticno. Rodzers nesto drugo radi i treba ga pustiti da radi svoj posao. Nista se ne izgradi za dan, neka covjek radi bez pritiska, neka mu ne pominju otkaz. Liverpul je klub sa velikom tradicijom ali i prilicno nerealnim navijacima. Znamo svi kolike su pare bacene svih ovih godina na propale prenaduvane engleske talente. Cinjenica je da su bacene. I onda covjek koji ima viziju, koji moze da vrati klub na staze stare slave dodje i opet ne valja. Njemu je potrebno vrijeme. Pa neka mu daju to vrijeme. Ako ste ocekivali ove sezone sa takvim igracima borbu za LS onda ne znam sta da vam kazem. To je potpuno nerealno, a ne bi me cudilo da bude itekako blizu toga na kraju.
                Benitez nije nikada imao krila, nije imao driblere koji ce kad se neki Stouk zatvori napraviti visak. Zato i jeste gubio bodove na takvim utakmicama, zato nije bilo titule. Zeleo je Silvu, Matu, gledao Azara ali para nije bilo za njih. 2009. ste bili 4 boda ispred, vrlo blizu smo bili. Ko je uradio tako nesto sa Liverpulom u zadnjih 20 godina? A to da se Benitez samo zatvara uopste nije tacno, zatvara se s vremena na vreme i kad se zatvori nista mu ne mozes jer je tata. Ono u Torinu sto je uradio 2005. je jedno od 3 najjaca zatvaranja u istoriji. A i nije to bio neki popunjen tim, klupa je obicno bila tanka, za sta je opet on kriv ali drzao se u vrhu sa najjacima. Rafa Benitez je sigurno najbolji trener Liverpula u modernom fudbalu sa svim svojim manama.

Moze on da napise tu viziju, sto je ne pretoci na terenu. Ja ne bih imao problem sa tim ali mi covece ne napredujemo 5 meseci. Sta sve moze za 5 meseci da se uradi? Kad budem video nesto novo u igri bicu zadovoljan. Samo sumnjam.
                sigpic

Comment

Mogu da ga krivim sto je odbrana 5x slabija nego prosle sezone, sto mladi igraci ne napreduju, sto od tog najavljenog sistema nista ne vidimo, sto je preplatio Alena, sto mu Sahin nije ni na klupi...

Nije da nas je redovno tukao Junajted, bilo je obostranih pobeda + neki mecevi gde smo i osteceni. Sa njim sam bez obzira na sve znao uvek da nekako mozemo da damo gol, bilo je neke ideje, dinamike, bilo interesantno gledati nas.

Cabija mu nikad necu oprostiti i jos neke stvari ali Liverpul na 4. ili 5. mestu mi vise odgovara od Liverpula na 9.
                  Prosle sezone smo bili 8. ako je tebi to 5 puta slabije onda ok.

Molim te samo se sjeti zadnje sezone Beniteza, ako je tebi ono bilo interesantno za gledanje onda stvarno ne znam, najgori fudbal u ligi smo igrali...

Sahin nije na klupi zbog povrede koliko sam upucen, Kako da vidis ista od ovog sistema kad je doveo 2 jebena igraca od kojih je jedan povrijedjen, mora da se krpi klincima iz akademije da bi ostvario rezultate, Sterling i Suso ne bi ni prismrdjeli prvih 11 u normalnim uslovima. Kazes napredak mladih igraca? Hoce li Rodgers da uci Shelveya kako da primi loptu? Ne znam sta si to ocekivao? Da Sterling nakon 6 mjeseci prvotimskog fudbala stuce 10 golova i podijeli 15 asistencija, sva sreca pa su pod Benitezom mladi igraci napredovali, nije ih ni bilo...
                  When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Originally posted by C-Bosh View Post
                    Prosle sezone smo bili 8. ako je tebi to 5 puta slabije onda ok.

Molim te samo se sjeti zadnje sezone Beniteza, ako je tebi ono bilo interesantno za gledanje onda stvarno ne znam, najgori fudbal u ligi smo igrali...

Sahin nije na klupi zbog povrede koliko sam upucen, Kako da vidis ista od ovog sistema kad je doveo 2 jebena igraca od kojih je jedan povrijedjen, mora da se krpi klincima iz akademije da bi ostvario rezultate, Sterling i Suso ne bi ni prismrdjeli prvih 11 u normalnim uslovima. Kazes napredak mladih igraca? Hoce li Rodgers da uci Shelveya kako da primi loptu? Ne znam sta si to ocekivao? Da Sterling nakon 6 mjeseci prvotimskog fudbala stuce 10 golova i podijeli 15 asistencija, sva sreca pa su pod Benitezom mladi igraci napredovali, nije ih ni bilo...
                    O odbrani pricam, bila je 5x bolja prosle sezone, samo Junajted i Siti manje od nas primili, bar je tako bilo do negde 30. kola posle je usledio bas raspad sistema ali ova ista cetvorka je bila mnogo organizovanija i jedino sto je vredelo.

Benitezu uzimaju svi tu zadnju sezonu, sta sa prethodnim. A i da je ostao, sigurno ne bi bili 12. na polusezoni kao sa Woyem + bi mu dosao FSG onda pun para, sumnjam da bi doveo Britance.

Nisam cuo ni za kakvu povredu Sahina.

Mozda nije bilo mladih igraca pod Rafom ali bilo je Lige Sampiona, ispracan Real sa 4 komada, ostvarili najvecu pobedu u LS ikad, bili u zavrsnici. Radovali se necemu, adrenalin + solidan plasman u ligi. Sta sad imamo?

Ocekujem da Sterling bude nekad u sesnaestercu, da ponekad podigne glavu, da se vise krece bez lopte nego na pocetku sezone. To sigurno moze da se uradi.
                    sigpic

Comment

• Nemoguce je da mladi igraci toliko napreduju za 6 meseci. Mislim, mogao bi npr. jedan mladi igrac da udje u ekipu koja rusi sve pred sobom pa da ostvari znacajan napredak u svojoj igri. Ali kad igra nekoliko omladinaca u isto vreme u ekipi koja se muci onda ne mogu tako brzo da napreduju. Ali ako cemo realno, bolje da se Liverpool sad muci sa Susom, Sterlingom, Shelvey-jem itd. nego da se muce sa Hendersonom, Downingom, Cole-om itd. Jer ti mladi talenti sticu iskustvo koje ce mnogo vise znaciti Liverpoolu nego sto bi im znacilo da im igraju ova trojica balvana...
                      sigpic

Comment

• Jeste Tony ali Suso treba da igra na svojoj poziciji a ne levo gde moze samo da glumi Dauninga. Opet Brendanova greska.
                        sigpic

Comment

Jeste Tony ali Suso treba da igra na svojoj poziciji a ne levo gde moze samo da glumi Dauninga. Opet Brendanova greska.
                          To svakako, to sam i rekao pre par postova, ima Brendan propusta, nije da ih nema. Po mom misljenju cela ta njegova vizija je cista fantazija, ali u svakom slucaju nema uslove u kojima bi mogli mladi igraci brzo da napreduju...
                          A primetio sam nesto sto si rekao pre par postova, svi samo stancujete k'o ludi pa ne stigoh da prokomentarisem, a to je da nisi video ni S od sistema, i slazem se da je bilo u mnogim utakmicama tako. Isto se desavalo i Chelsea-ju sa AVB-om, isto poraz od raspale Ville od 3-1 kod kuce i sl. stvari, da prosecan protivnik dominira posedom lopte, bas zanimljivo da se i Liverpoolu desava to...
                          sigpic

Comment

Benitez nije nikada imao krila, nije imao driblere koji ce kad se neki Stouk zatvori napraviti visak. Zato i jeste gubio bodove na takvim utakmicama, zato nije bilo titule. Zeleo je Silvu, Matu, gledao Azara ali para nije bilo za njih. 2009. ste bili 4 boda ispred, vrlo blizu smo bili. Ko je uradio tako nesto sa Liverpulom u zadnjih 20 godina? A to da se Benitez samo zatvara uopste nije tacno, zatvara se s vremena na vreme i kad se zatvori nista mu ne mozes jer je tata. Ono u Torinu sto je uradio 2005. je jedno od 3 najjaca zatvaranja u istoriji. A i nije to bio neki popunjen tim, klupa je obicno bila tanka, za sta je opet on kriv ali drzao se u vrhu sa najjacima. Rafa Benitez je sigurno najbolji trener Liverpula u modernom fudbalu sa svim svojim manama.

Moze on da napise tu viziju, sto je ne pretoci na terenu. Ja ne bih imao problem sa tim ali mi covece ne napredujemo 5 meseci. Sta sve moze za 5 meseci da se uradi? Kad budem video nesto novo u igri bicu zadovoljan. Samo sumnjam.
                            Cinjenica je da je imao masu bolje igrace od ovoga. Ja sad ni jednog jedinog igraca iz trenutnog tima Liverpula sem Dzerarda ne bi zelio da vidim u Manu, nepotrebni bi bili jednostavno, a toliko je jakih klubova u PL, toliko dobrih igraca, zar to ne govori dovoljno? Do ove godine bi Glena ali od kad je Rafael ovakav cak ni njega. Necete ni napredovati kad ste maltene cim je pocelo prvenstvo ostali sa jednim napadacem. Gledaj kakve igrace sad ima taj Benitez pa opet nista specijalno, moze to svakako mnogo bolje.
                            Ja njemu skidam kapu za igranje dvomeca, ali sta je on stvarno uradio sa Liverpulom u engleskom fudbalu? 1 FA kup i to je to. 1 FA kup za tolike godine, da nije imao onako mocne rezultate u LS ne bi se on toliko zadrzao.
                            Ma ja se sad usudjujem da kazem da je Sterling izmislio fudbal za Dauninga. Pa jbt kakvo je to krilo koje nema asistenciju? WTF? Sta moze tu Rodzers, sta moze sa igracem koji igra na krilu a nema jbn asistenciju. Ali ocekivati da Rahim u ovim godinama igra konstantno je strasan nonsens, strasan. To je nemoguce, mladi igraci napreduju igrajuci ali da budu nosioci u tim godinama ne ide to, ne u ovakvoj ligi. Uvodjecenje mladih igraca je dobra stvar, donijece rezultate u buducnosti sigurno.

Strpljen spasen, vidi se da covjek zna posao. Ustvari iz ovog Liverpula jedino sto bi sa zadovoljstvom uzeo je Rodzers kad se SAF povuce
                            sigpic

Comment

Cinjenica je da je imao masu bolje igrace od ovoga. Ja sad ni jednog jedinog igraca iz trenutnog tima Liverpula sem Dzerarda ne bi zelio da vidim u Manu, nepotrebni bi bili jednostavno, a toliko je jakih klubova u PL, toliko dobrih igraca, zar to ne govori dovoljno? Do ove godine bi Glena ali od kad je Rafael ovakav cak ni njega. Necete ni napredovati kad ste maltene cim je pocelo prvenstvo ostali sa jednim napadacem. Gledaj kakve igrace sad ima taj Benitez pa opet nista specijalno, moze to svakako mnogo bolje.
                              Ja njemu skidam kapu za igranje dvomeca, ali sta je on stvarno uradio sa Liverpulom u engleskom fudbalu? 1 FA kup i to je to. 1 FA kup za tolike godine, da nije imao onako mocne rezultate u LS ne bi se on toliko zadrzao.
                              Ma ja se sad usudjujem da kazem da je Sterling izmislio fudbal za Dauninga. Pa jbt kakvo je to krilo koje nema asistenciju? WTF? Sta moze tu Rodzers, sta moze sa igracem koji igra na krilu a nema jbn asistenciju. Ali ocekivati da Rahim u ovim godinama igra konstantno je strasan nonsens strasan. To je nemoguce, mladi igraci napreduju igrajuci ali da budu nosioci u tim godinama ne ide to, ne u ovakvoj ligi. Uvodjecenje mladih igraca je dobra stvar, donijece rezultate u buducnosti sigurno.

Strpljen spasen, vidi se da covjek zna posao. Ustvari iz ovog Liverpula jedino sto bi sa zadovoljstvom uzeo je Rodzers kad se SAF povuce
                              Glen je najjaci bek lige i jedini konstantan u ekipi. On i Evra po bokovima pa ti ni Sjuart po krilu ne smeta. Mogu sta oce da rade. Rafi je trebalo malo vremena jer su mu prizivali otkaz i pre prve utakmice, sad je prihvacen malo od strane igraca i vezao je ove dve pobede, krece na bolje. Treba ga pustiti jos malo. Prebacio je Luiza u vezu i to funkcionise za sad, promenio je nesto, pokusava da ih poveze, da se ne oslanjaju na individualni kvalitet kao pod RDM-om, da osete jedni druge.

Razza je izmislio fudbal za mnoge u klubu ali neke greske vec ne bi smeo da ponavlja. Malo konstantniji bi morao da bude a on sad losije igra nego pre 2 meseca, dosta losije. Selvi takodje.

On zna teoriju, prakticno nista da primeni. Neka radi kao komentator, strucni konsultant, analista, kolumnista, nebitno, uzivacemo. A Susa na krilo nek mi ne tera, kakav greh jbt, decko virtuoz.

Originally posted by Tony_G View Post
                              To svakako, to sam i rekao pre par postova, ima Brendan propusta, nije da ih nema. Po mom misljenju cela ta njegova vizija je cista fantazija, ali u svakom slucaju nema uslove u kojima bi mogli mladi igraci brzo da napreduju...
                              A primetio sam nesto sto si rekao pre par postova, svi samo stancujete k'o ludi pa ne stigoh da prokomentarisem, a to je da nisi video ni S od sistema, i slazem se da je bilo u mnogim utakmicama tako. Isto se desavalo i Chelsea-ju sa AVB-om, isto poraz od raspale Ville od 3-1 kod kuce i sl. stvari, da prosecan protivnik dominira posedom lopte, bas zanimljivo da se i Liverpoolu desava to...
                              Desava se jer misle da zato sto su ucili od Murinja sve znaju, da je dovoljno da se pojave, ispricaju sta imaju u planu, da nauce napamet ono sto im je govorio i da su onda treneri. Kurac.
                              sigpic

Comment

Ma ja se sad usudjujem da kazem da je Sterling izmislio fudbal za Dauninga. Pa jbt kakvo je to krilo koje nema asistenciju? WTF? Sta moze tu Rodzers, sta moze sa igracem koji igra na krilu a nema jbn asistenciju. Ali ocekivati da Rahim u ovim godinama igra konstantno je strasan nonsens, strasan. To je nemoguce, mladi igraci napreduju igrajuci ali da budu nosioci u tim godinama ne ide to, ne u ovakvoj ligi. Uvodjecenje mladih igraca je dobra stvar, donijece rezultate u buducnosti sigurno.

Rafa je sad u Chelsea-ju pokazao nesto specijalno samo prebacivanjem Luiza u sredinu koji je izdominirao. Ni Robbie ni AVB nisu to smeli da urade, Rafi je trebalo par nedelja i to je uradio u teskim uslovima, kad je tim u losoj formi i kada je to itekako moglo da mu se obije o glavu. E to se ceni kod jednog trenera. Ako pobeda od 8-0 nije nista specijalno ja ne znam sta jeste. Jedino ako je neko ocekivao da Rafa u prvoj utakmici posle 3 dana sa igracima pregaci City, pa jbg, to je bilo nemoguce. Iskreno ne volim Rafu, jer je uvek bio Chelsea-jev ljuti rival, ali da je strucnjak to jeste. Mada se isto tako porpilicno izblamirao sa nekim transferima u Liverpoolu...
                                Downing-ov najveci problem je realno sto je preplacen, ne vredi ni blizu 20M, a to sto nema asistenciju, pa ja se secam utakmica u kojima on ubaci milion lopti pred gol a napadaci ne mogu vola da ubodu, nije on tu nista kriv, bilo je na desetine takvih primera prosle sezone, ove sezone je malo i igrao pa ga ne mogu ocenjivati... Sterling je talenat, da li je izmislio za Downinga ili ne, to cemo tek videit, ali i Downing je pre 8 godina u Middlesborough-u vazio za veliku nadu i talenta, pa vidi sad...
                                Last edited by Tony_G; 27-12-12, 00:22.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X