Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Luizu je malo nezgodno jer nije navikao da ga igraci napadaju s dvije strane terena,ali kada mu je lopta u nogama odlican je.Covjek za razliku do ostalih zadnjih veznih koje Chelsea ima zna da digne glavu i preda loptu naprijed,odlican prijem ima i covjek sto je najvaznije ima mastu na terenu,za razliku od njega Mikel sablon mrtviZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Fini rezultati za sada, jos da City pobedi, Fulham sacuva prednost i meni dolazi tiket.
Ne verujem da ce Utd preokrenuti, ocajno igraju danas. RVP nevidljiv.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by manda View PostPonovo nas kradu, kada bi namo ovo priznali?
Nikad!
A vi sto vam Mancester obara tikete,kako ste mogli da igrate 1 na 1.25 kvotu protiv Newcastle-a ? Zar vas nije povukla malo kvota da probate 2 ili tako nesto.
Mancester dugo nije izgubio,Newcastle je dobar tim,i uopste nisu bili bez sansi pred utakmicu kako su kladionice davale.Ja igraona jedan tiket 2 kvota 9.5,a na drugi TM2 2+ kvota 4.75СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Originally posted by spira View PostJadan Junajted, srce mi se cepa.Nije ofsajd,ono je bio šut,Cisse nije pipnuo loptu,Evans je skrenuo u gol i to je to.a player does not necessarily have to touch the ball to influence play. They are still offside if, in the opinion of the referee, they are judged to be:
Interfering with an opponent If an attacker interferes with an opponent by either preventing them from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent's line of vision or movements or making a gesture or movement which deceives or distracts an opponent, then they are offside.
Dakle, ono nikako, po pravilima, ne sme biti priznat gol.Last edited by Cylokin; 26-12-12, 17:07.
Comment
-
Originally posted by Cylokin View PostLepo pise gore, a napadac Newcastle-a koji je bio u ofsajdu je svakako "interfere"-ovao kod gola jer se vukao i gurao sa Evansom gde je kao posledica toga postignut auto-gol.
Dakle, ono nikako, po pravilima, ne sme biti priznat gol.
Ja SAF-a odavno ljutitog nisam vidio kao danas,gori Ubacuj Vidaru inace ce Evans jos koji da nam umuljasigpic
Comment
-
Originally posted by Cylokin View PostLepo pise gore, a napadac Newcastle-a koji je bio u ofsajdu je svakako "interfere"-ovao kod gola jer se vukao i gurao sa Evansom gde je kao posledica toga postignut auto-gol.
Dakle, ono nikako, po pravilima, ne sme biti priznat gol.sigpic
Comment
Comment