Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by S-Nash View Post
    Glen je najjaci bek lige i jedini konstantan u ekipi. On i Evra po bokovima pa ti ni Sjuart po krilu ne smeta. Mogu sta oce da rade. Rafi je trebalo malo vremena jer su mu prizivali otkaz i pre prve utakmice, sad je prihvacen malo od strane igraca i vezao je ove dve pobede, krece na bolje. Treba ga pustiti jos malo. Prebacio je Luiza u vezu i to funkcionise za sad, promenio je nesto, pokusava da ih poveze, da se ne oslanjaju na individualni kvalitet kao pod RDM-om, da osete jedni druge.

Razza je izmislio fudbal za mnoge u klubu ali neke greske vec ne bi smeo da ponavlja. Malo konstantniji bi morao da bude a on sad losije igra nego pre 2 meseca, dosta losije. Selvi takodje.

On zna teoriju, prakticno nista da primeni. Neka radi kao komentator, strucni konsultant, analista, kolumnista, nebitno, uzivacemo. A Susa na krilo nek mi ne tera, kakav greh jbt, decko virtuoz.

Desava se jer misle da zato sto su ucili od Murinja sve znaju, da je dovoljno da se pojave, ispricaju sta imaju u planu, da nauce napamet ono sto im je govorio i da su onda treneri. Kurac.
    Posto pratis i NBA znas i sam kakav tim ima Majami. Slusas Spolstru i mislis u sebi jbt ovaj covjek ima kosarku u malom prstu. Pusti sto pricaju zaludjeni Lebronovci, ovaj covjek stvarno zna kosarku. I sa takvim igracima toliko muke da se dodje do trofeja, sa ubitacnim igracima. E pa kad slusas Brendona onda isto to mislis, ovaj covjek stvarno zna fudbal, jbt koliko ja ne znam fudbal i koliko samo slusajuci ga mogu da naucim, kako to sve lijepo kaze. Profesori su dosadni, predavanja su dosadna ali ovoga covjeka sa uzivanjem slusam.
    Pa moraju se kockice poklopiti kad imas takvog strucnjaka, nemoguce je da ne krene, da ne dodju ozbiljne stvari. A za razliku od Spolstre on nema igrace. Bolje ti je sad da ovaj sprovede revoluciju, da krene od nule i promijeni sve nego da se desava ono sto se desavalo sa Celsijem prosle i ove godine. AVB krenuo nesto da promijeni, da maltene smijeni generaciju i paf otkaz. Vratio stare snage Di Mateo, posle probao maltene isto to da odradi, manja kriza i paf otkaz. Posle labudove pjesme jos, osvojena LS ali je opet morala smjena doci znali smo svi da ih to ceka, pokusao je, naisao na manju krizu i cao. Ne moze to tako, tako se ne mijenjaju stvari. Dati mu vremena, ali je suludo misliti da bi neko drugi pravio cuda sa ovim timom. Taman SAF, Murinjo i Kapelo da su na klupi ne vjerujem da bi izvukli 5. poziciju sa ovakvim timom.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Posto pratis i NBA znas i sam kakav tim ima Majami. Slusas Spolstru i mislis u sebi jbt ovaj covjek ima kosarku u malom prstu. Pusti sto pricaju zaludjeni Lebronovci, ovaj covjek stvarno zna kosarku. I sa takvim igracima toliko muke da se dodje do trofeja, sa ubitacnim igracima. E pa kad slusas Brendona onda isto to mislis, ovaj covjek stvarno zna fudbal, jbt koliko ja ne znam fudbal i koliko samo slusajuci ga mogu da naucim, kako to sve lijepo kaze. Profesori su dosadni, predavanja su dosadna ali ovoga covjeka sa uzivanjem slusam.
      Pa moraju se kockice poklopiti kad imas takvog strucnjaka, nemoguce je da ne krene, da ne dodju ozbiljne stvari. A za razliku od Spolstre on nema igrace. Bolje ti je sad da ovaj sprovede revoluciju, da krene od nule i promijeni sve nego da se desava ono sto se desavalo sa Celsijem prosle i ove godine. AVB krenuo nesto da promijeni, da maltene smijeni generaciju i paf otkaz. Vrati stare snage Di Mateo, manja kriza i paf otkaz. Posle labudove pjesme jos, osvojena LS ali je opet morala smjena doci znali smo svi da ih to ceka, pokusao je, naisao na manju krizu i cao. Ne moze to tako, tako se ne mijenjaju stvari. Dati mu vremena, ali je suludo misliti da bi neko drugi pravio cuda sa ovim timom. Taman SAF, Murinjo i Kapelo da su na klupi ne vjerujem da bi izvukli 5. poziciju.
      Brate mnoge od njih kad slusas vidis da znaju pa ne primene to. Evo ovaj nesretni Pjulis veze nema al covek ima rezultate, otrese ovog sto sve zna rutinski malopre.

Znas li ti sta je stagnacija od 5 meseci? U zivotu uopste, ne u fudbalu.
      sigpic

Comment

• Uslovljena stagnacija trenutnim timom, jednim napadacem. Da bar ima ono drvo. Evo sad ce prelazni rok, stize vam napadac pa cemo vidjeti kako ce to ici.

Jbt branim trenera Liverpula od Liverpulovog navijaca. Otisao je svijet u pm
        sigpic

Comment

Uslovljena stagnacija trenutnim timom, jednim napadacem. Da bar ima ono drvo. Evo sad ce prelazni rok, stize vam napadac pa cemo vidjeti kako ce to ici.
          Staridz ce biti desno, ulazice u sredinu. Sumnjam da ce on grejati klupu.

Mada sta ovaj radi, ne bi me cudilo da Stjuart ostane prvi izbor.

A drvo bi tek upropastavalo igru, ni u WH ne moze da igra konstantno, 1 gol samo do sada i to u Semovom sistemu koji je idealan za njega.
          sigpic

Comment

• Pulis veze nema .
            Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Evo bacio sam oko na posljednu stranicu-dvije i posto se diskusija svela na Brendan vs. Benitez, moram da kazem da se Brendan i Benitez ne mogu stavljati u isti kos nikako. Brendan Rodgers je niko i nista u trenerskom svijetu jos uvijek a ovaj drugi iza sebe ima rezultate i trofeje kojima se moze hvaliti. To sam morao reci iako mrzim Beniteza.
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Složio bih se sa Nashom da još uvijek nema nikakvog napretka, iako svakako da će za rezultate trebati vremena, ali ako se po jutru poznaje dan loše nam se piše. Da ne bude zabune, ja podržavam Rodgersa i dalje i smatram da ovo konstantno mijenjanje trenera ne može donijeti ništa dobro, najbolji primjer jeste Liverpool. Istina je da on plaća danak lošoj transfer politici prethodne garniture, ali za sada nema naznaka da bi on mogao biti taj koji će Liverpool vratiti u sami vrh engleskog fudbala. Ono što mi još kod njega smeta jeste što (vjerovatno ponesen emocijama) zna pretjerati sa svojim izjavama tipa da Liverpool može do 2. mjesta, nakon 2-3 dobre partije, iako i sam zna da smo previše skloni oscilacijama. Također, ono mijenjanje stava oko Downinga i njegovog ostanka u Liverpoolu, čas sigurno ide čas ostaje, a i sam je svjestan činjenice da Downing nema konstantnost u igrama od kako je stigao u Liverpool. Mislim da je ova diskusija Benitez vs. Rodgers nepotrebna, jer se oni nikako ne mogu porediti, ali baš nikako. Benitez nije zaslužio da se spominje u negativnom kontekstu, uprkos onoj zadnjoj sezoni na klupi Liverpoola. Zadužio nas je i previše, još mnogo vremena treba proći da se njih 2 porede.
                sigpic
                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                don't support us when we win."

Comment

• Ima i Mancini trofeje pa znamo kakav je tener. Pogledajmo Hidink sto ima mimo Holandije pa je jedan od najboljih strucnjaka.
                  sigpic

Comment

Ima i Mancini trofeje pa znamo kakav je tener. Pogledajmo Hidink sto ima mimo Holandije pa je jedan od najboljih strucnjaka.
                    Ako ces da poredis Mancinija i Beniteza svaka ti cast.

Brendan je u odnosu na proslu sezonu samo formaciju promenio. Ostalo je isto. Mi samo 6 pobeda imamo i to protiv smesnih ekipa, jedino ono protiv WH-a nesto sto nismo ocekivali i sto je dobro odradjeno, sto je bilo nemoguce prosle sezone da okrenemo rezultat. Dobro, trebali smo Everton da dobijemo gde smo osteceni ali protiv svakog malo jaceg nema rezultata. Strah ogroman kod skoro svih igraca + kod trenera gde nikako ne sme da bude prisutan.

Mislio sam ajde, mozda mu treba vremena ali mi nigde ne idemo. Rekao sam jos u julu i bio sam u pravu, da je trebao da ostane u Svonsiju da se usavrsava pa mozda za koju godinu neki ozbiljan klub.
                    sigpic

Comment

• Rodgers ako u Liverpoolu bude imao neuspjeh moguce da zavrsi u nekom osrednjem klubu od kojeg se nista ne ocekuje, kao sto je bio Swansea recimo. Hiddink je sebi postavljao svakakve ciljeve, vodio sve i svasta i nije se mnogo zadrzavao u timovima koje je vodio. Uvijek je bio zeljan izazova tamo gdje ga vecina nije vidjela. Opet, on ima propisan broj trofeja i rezultata iza sebe. Misterija je kako je Mancini uzimao titule u Italiji i sad sa Cityjem ali jebes mu mater, uzeo ih je. Rodgers nema nista na svom kontu i ne moze se porediti sa jednim Benitezom ni u ludilu. On u svojoj dosadasnjoj karijeri nije nista napravio i na nuli je. Meni je on kul lik zasad, a valjda ce i takav ostati, valjda se nece pogubiti u svemu tome i poceti davati neke komicne izjave. Seksi je to sto prica o fudbalu ali praksa ga ne sluzi zasad. Neka mu se da vremena, pa da vidimo ali trenutno nema nikakve potrebe da se on pretjerano hvali zato sto je zavrsio na 10. mjestu na pola sezone. Valjda na kraju nece ispasti da je on zagrizao preveliki zalogaj kao AVB dok je bio kod nas.
                      Last edited by bracala; 27-12-12, 14:27.
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                        Meni je on kul lik zasad, a valjda ce i takav ostati, valjda se nece pogubiti u svemu tome i poceti davati neke komicne izjave.
                        Vec je rekao da cemo zavrsiti na 2. mestu.

Mada ako nastavimo ovako, vrlo lako mozemo biti 2. u Championshipu.
                        sigpic

Comment

• Ma kakva misterija Mancinijeve titule sa Interom,to je najmanja misterija.Kalcopoli i afera sa tada mocnim Juventusom koji ispada iz lige,Milanu se uzimaju bodovi i ekipa koja je bila previse stara i slaba,a Mancini imao sasvim solidan sastav,jednostavno nije imao kokurenciju.Sa Cityem malo sreca,malo ubjedljivo najbolja ekipa u ligi i eto ti titule
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                            Vec je rekao da cemo zavrsiti na 2. mestu.

Mada ako nastavimo ovako, vrlo lako mozemo biti 2. u Championshipu.
                            Meni je to bilo simpa od njega. Za tu izjavu ga necu prozivati, mlad je, ekipa vezala 3-4 dobre tekme pa je bio ponosan na sebe i mislio kako sve ide uzlaznom putanjom i adrenalin ga preplavio. Mada nije trebao tako nesto izjaviti jer ga sada svi tovare zbog toga, bezveze stavlja pritisak na sebe i ekipu.

Mene samo brine kod Rodgersa to sto je poceo furati Mancinijev stil, nosi sal oko vrata, ruke u dzepovima i bleji pored aut linije.

Comment

• Са Интером би у оно време и ја узео титулу, сви ривали "заклани" административним одлукама итд. Све смуљано у корист Интера да освоје титулу јер су прва два клуба доминирали, најглупље одлуке неког фудбалског савеза у свету фудбала, а и Интер је повукао титулу "уклети" јер су последњу освојили у сезони 1988/89. Јака је уметност ту требала да се освоји скудето у пм, да не ширим о Фарсополију.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                                Са Интером би у оно време и ја узео титулу, сви ривали "заклани" административним одлукама итд. Све смуљано у корист Интера да освоје титулу јер су прва два клуба доминирали, најглупље одлуке неког фудбалског савеза у свету фудбала, а и Интер је повукао титулу "уклети" јер су последњу освојили у сезони 1988/89. Јака је уметност ту требала да се освоји скудето у пм, да не ширим о Фарсополију.
                                Ma boli mene kurac za Mancinija samo kazem da opet ima osvojenih trofeja za razliku od Rodgersa koji dosad nije pokazao nesto cudesno da bi se mogao previse hvaliti jer ja ne vidim toliko toga cudesnog u ovom vremenu provedenom u LFC-u.

Comment

Working...
                                X