Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma batali ovaj liverpool, zavrsit cemo drugi hahaha
    jednu tekmu dobiju i super odigraju,krene euforija i spuste nas najlosije ekipe u premiershipu. aston villa nas ugazila na enfildu, pa primili 12 golova od celzija i tottenhama.

I sta mi sad kao da se takmicimo sa Tottenhamom za 4.mesto ? pff

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
      Ради и ФК Бурово. Имају лика који исто тако лудачки баца аут, јебеније бранити него корнер јер руком си прецизнији него ногом.
      Burovo u PL odmah...Sigurno imaju i nekog Begovica na golu

Stouk ne prima igraca ispod 85 kila zive vage. Ovo ne mozes da pomeris bagerom.
      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post

I 190cm visine.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Burovo u PL odmah...Sigurno imaju i nekog Begovica na golu

Клало би се Бурово са овим Ливерпулом
          Брате, ценим ја овај Стоук, људи знају шта хоће, док се то не би могло рећи за Ливерпул који је отприлике залутао са амбицијама, мада опет мени имају готивна имена, али не иде, као проклети су.

Comment

• Aj Brendane pakuj ti kofere ipak, nemamo mi vise strpljenja ni za koga. Neki ludak sa instant rezultatom ili nista.

Selvi je trebao posle pola sata da izadje kao onomad Suso a ne da igra svih 90.
            sigpic

Comment

• "Stoke izgleda kao copor rotvajlera" - komentator.
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Sterling nista, ali nista nije uradio od kako je usao, a i sta ja ocekujem od 18-godisnjaka da uradi, ma ajde bre...

Ako jos jednom budem spomenuo borbu za 4. mesto, jbes mi sve, trazicu od Akana da me banuje...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                  Sterling nista, ali nista nije uradio od kako je usao, a i sta ja ocekujem od 18-godisnjaka da uradi, ma ajde bre...

Ako jos jednom budem spomenuo borbu za 4. mesto, jbes mi sve, trazicu od Akana da me banuje...
                  Ma daj boze da zavrsimo u gornjem delu tabele, ja se zanosim nesto stalno, ovo je smesno.

Brendan zna dosta o fudbalu ali nema energije u sebi, ne zna da promeni ritam utakmice, a ne napredujemo uopste ni u jednom segmentu igre. Trebali su da uzmu Rafu letos, sad je kasno.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                    I 190cm visine.
                    ...minimum

Originally posted by Brajkula View Post
                    Клало би се Бурово са овим Ливерпулом
                    Брате, ценим ја овај Стоук, људи знају шта хоће, док се то не би могло рећи за Ливерпул који је отприлике залутао са амбицијама, мада опет мени имају готивна имена, али не иде, као проклети су.
                    Isforsirao je kralj Keni onu viziju sa Englezima i pukao love i love... Da ne pominjemo ostale koliko je samo para otislo za Kerola a decko sada u ovom Brendanovom sistemu nema sta da trazi. Bukvalno ni u Liga kupu da ne igra.

---Nego mene interesuje kako izgledaju pripreme i treninzi ovog Stouka. Sta rade ti ljudi, cime se bave sta li im je u mozgu? Imam utisak da im je ovaj stil za vek i vekova, kao Barselona sto ima La Masiju ovi mogu da naprave ,,Heavy-air youth academy''
                    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

---Nego mene interesuje kako izgledaju pripreme i treninzi ovog Stouka. Sta rade ti ljudi, cime se bave sta li im je u mozgu? Imam utisak da im je ovaj stil za vek i vekova, kao Barselona sto ima La Masiju ovi mogu da naprave ,,Heavy-air youth academy''
                      Igraju kamena s ramena sigurno. Jebes im majku, oni su odlucili kako ce i sta raditi da bi imali rezultate i to im funkcionise. Imaju rezultate.

Comment

• Ja i dalje tvrdim da bi Barsa imala negativan ucinak u 10 utakmica sa Stoke-om
                        It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ne treba uopste sprdati Stouk jer ljudi imaju nacin kako da dodju do gola i znaju sta hoce. Sad sto to nije lepo za oko zabole ih.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                            Ne treba uopste sprdati Stouk jer ljudi imaju nacin kako da dodju do gola i znaju sta hoce. Sad sto to nije lepo za oko zabole ih.
                            To sam htio reci i to je tako. Mada znam da cu ih proklinjati za koji dan.

Comment

• Ja i dalje tvrdim da smo trebali da uzmemo Rafu. Nemam vise strpljenja ni za sta, samo se nerviram a ionako me srce zajebava cu umrem negde na tekmi ne daj Boze

odoh da pucam fifu, bar se tamo borim za titulu sa liverpoolom

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                                To sam htio reci i to je tako. Mada znam da cu ih proklinjati za koji dan.
                                Ja mislim da ih svi proklinjemo svaki dan, nezavisno od protivnika.

Jbt mi smo 9. na tabeli na pola sezone. Kakva tuga...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X