Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bice sad 2:2 zato sto je izasao.
    sigpic

Comment

• Crni Guzan...ni kriv ni duzhan...brani odlicno,a primio 11 komada u 2 tekme...
      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
        Bice sad 2:2 zato sto je izasao.
        Kad bi se zajebavali...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
          Kad bi se zajebavali...
          Ne priznajem te golove bez velikog Dembelea, slucajno.
          sigpic

Comment

• Dopala se Boasu ova 4-4-2,ali ako Sneijder dodje mora to da se rasformira...

Freshko sta bi na kraju,moze li Swansea da igra ili sam ja to nesto promasio
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Nije dobio ni žuti.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                Dopala se Boasu ova 4-4-2,ali ako Sneijder dodje mora to da se rasformira...

Ne moze.
                Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Originally posted by spira View Post

Nije dobio ni žuti.
                  Jbg jeste za zutog,imao je Valensija vec zuti,dobio bi iskljucenje zbog ovoga,mislim da mu je sudija oprostio zbog kraja tekme ili nije vidio,pojam nemam,mislim da bi pravedno bilo da mu je dao drugi zuti i malo na hladjenje koju tekmu,kako igra Valensija,i pomogao bi nam sudija
                  sigpic

Comment

• Aston Vila koja do pre par godina bila u vrhu sada se bori za opstanak.

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                      Aston Vila koja do pre par godina bila u vrhu sada se bori za opstanak.
                      Mi smo bili peti proletos, pa se sad borimo za opstanak
                      Last edited by spira; 26-12-12, 20:43.

Comment

• Prosle sezone dok ga nije bilo promasivali Adam i ekipa, sad tata rutinski, zato i nisu hteli da nam daju penale do sad jer znaju da pogadja. Idemo sad, gazi govna mesarska!
                        sigpic

Comment

• Al vam je potrajalo...
                          sigpic

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            Mogu matori, ali mora da predstavljaju Englesku u tom slucaju. Da je Cardiff pobedio nas kojim slucajem prosle godine u finalu(oni su isto iz Velsa) mogli bi da igraju u Evropi ali kao predstavnici Engleske sto je i Johnatan Ford, predsednik FAW( Football Association Wales) rekao.
                            Zato je pomenuti predsednik ponudio ovim klubovima sto su "emigrirali" u engleski sistem takmicenja da se kvalifikuju kroz Velski kup i tako da predstavljaju Vels, ali bi morali da se odreknu FA Kupa i Liga Kupa, mora biti kompromisa. To je bila ideja jos u martu i nije prosla, ali Ford i dalje gura to, navodno UEFA ne dozvoljava timovima da imaju mogucnost da se kvalifikuju kroz dva nacionalna sistema, u tom slucaju bi Swansea mogao kao peti kroz PL da ide u Ligu Evrope, da predstavlja Engleze, ili kroz Velski kup da predstavlja Velsane, deluje bas komplikovano...

Kako smo protracili vodjstvo, uzas...
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Au uzasa...
                              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ko bi rekao da ce Stoke - Lfc 3+ biti vec u 12om min...
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X