Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by S-Nash View Post
    One man team they said. Can't score without Suarez they said.

Volim vas bre!
    Javi se u pm, da znamo da si ziv covece...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
      Javi se u pm, da znamo da si ziv covece...
      Mrtav sam bre, samo vaskrsnem po potrebi.

Gledam ponovo, kakva asistencija Razze kod drugog gola, decko stvarno napreduje u svim segmentima igre. Agresivan 90 minuta, on, Selvi i Dzo. Osice, Henderson isto. Dosta oscilacija danas ali zalaganje maksimalno i nema odstupanja od sistema. Frustracije iz prethodne 2 sezone se polako lece. Svi zivi su im utuvili u glavu da ne znaju da igraju i pobede bez Luisa ali gospodin Rodzers je izgleda resio to da okrene. Jedino ovako glupo primljeni golovi moraju da se smanje. Pobeda i pored dosta oscilacija, ne pamtim tako nesto u skorije vreme. Ojacali su malo mentalno. Ni blizu igra kao protiv Sautemptona ali i pored toga WH je mozda imao jednu krstenu akciju, tim koji ove sezone kida na domacem terenu. Ja prezadovoljan. Rekao sam da Brendana cekam u ovih 6 utakmica u decembru i da mi je to najvaznije kad je on u pitanju. 2/2, dobro je krenuo. Nek bude 5/6 bar, mozda moze da se istolerise remi na Britaniji. Ostalo must win. U januaru se nadam nekom pojacanju ali da nije Tomas Ins, bolje Ajbija gurnuti u prvi tim.

Ne znam sto se Susu smanjila minutaza.
      sigpic

Comment

• Ne znam ni ja zbog cega Suso ne igra, ali ima neki razlog. Mozda se ne zalaze na terenu onoliko koliko Brendan trazi od njega, i vidi se da nece da grize u onim momentima kada izgubimo posed, kada prvih 10 sekundi treba da se izvrsi najostriji presing, on je tu lenj.

Pomenuo si mentalno ojacavanje, ne znam da li si video u temi, mislim da je Boshko okacio da im je Brendan doveo nekakvog psihologa za te stvari, izgleda da uspeva, Brendan doktor...
        Raheem me je iznenadio tim pasom, vidim da se razvija i da napreduje sve vise, i to je veliko ohrabrenje, da nije limitiran kao neki Englezi i da samo trci i centar sut.
        sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Sunce vam zarko, bas ste se raspisali.Puno pogresnih stvari ste izgovorili, pa da krenemo redom.
          Jos trebam da iskopam akanove i freshkove postove o nemackim golmanima.xD

Originally posted by Condition23 View Post
          Nije Siti dobio ono sto je zasluzio nego je Mancini dobio Maricu zamisli da je i Runi presao u Siti a bio je na pragu prelaska koje bi to pljuvanje i reci bile Posto je Tevez navodno najgore smece od kada je u Sitiju. U Utd-u bio bas dobar
          Originally posted by Powerslave View Post
          Ali zato Runi nije presao,a Tevez ostaje jedan obican gmaz...
          Ma stoji da Runi nije presao, Vejn je meni dobar lik nego Tevez je smece od onog trenutka kad prelazi u Siti je l' tako?
          Nijedan trener nije iznad tima.
          U tim situacijama igrace koje prelaze u drugi klub ih razlikujem po nacinu na koji su presli taj klub.Koliko se ja secam kamen spoticanja kod Teveza je bila plata i covek izabere mali klub i sve i svasta je kenjao , ne mogu se setiti.Nisam tada citao vesti na netu u vezi fudbala posto sam gledao PL tada samo na rts-u i samo sam tako znao aktuelna desavanja u PL, ne znam celu pricu toga.Isto tako mi je drago sto je Sahin propao nakon Dortmunda, zato sto je bio dete Dortmunda i konacno se ukazala sansa da sa tim klubom igra LS, on doneo pogresnu odluku, bio je nestrpljiv sto mu se kasnije vratilo.Isto tako Kagava je zavlacio, govorio je kako voli Dortmund i da bi zeleo da potpise novi ugovor i da su dobre sanse da ce ostati, covek presao u Junajted, a njegove izjave su mene iznervirale.Kreten jedan, neka uziva u carima engleskog fudbala.
          Idu mi na zivce ta njihova kukanja da bi na kraju ispalili svoj dotican klub, a rekli su da ne bi imali nista protiv.

Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Post
          Alo Junajtedovci smirite malo strasti, pricate kao da ste osvojili titulu... Sacekajmo januar i verovatno promenu trenera Sitija, a onda i druga polusezona... Ima jos da se igra...

ok je sve to srecni ste euforija ovo ono, ali prosle godine ste primili 6 komada od ovih sto ih nazivate "retardima" ... Spustite malo muda...
          U januaru je zimska pauza, pa ce doci do promena?
          Kakav crni januar, Manicni ce sigurno leteti kad Junajted ode na -8 i mislim da ce to biti kap koja ce preliti casu.

Ako gledamo objektivno Mancester ne moze da osvoji zbog ocajne odbrane, tu duva na sve strane i svaka krstenija ekipa sa iole organizovanim napadima moze da im da par golova.

Everton ce da izjednaci i 1-1 kraj
          E moj crni Kondo, osvajaju se titule i sa losom odbranom, barem dok napad uvek da gol vise.A i nece biti prvi put da ekipa sa losom odbranom osvoji titulu, to samo znaci da su sila u napadu sto ovde i jese slucaj.
          Kljucan period ce biti februar-april zato sto ce Junajted imati evropske utakmice, a Siti nece i time Sitijevi igraci bice odmorniji.Mogla bi ova sampionska trka da se zavrsi malo ranije, Siti ostaje bez bitnog srafa u januaru, tacnije krajem decembra kada dolazi novogodisnji raspored i utakmice svakog 3-4 dana.Lak je raspored, ali protiv takvih ekipa se gube bodovi.

Sokrates brate moj mogu da daju Redingu, Sautemptonu, tom rangu. Ubedjen sam da ne mogu da osvoje. Rafa ce da nasteluje Celsi samo polako a ako neko zameni Mancinija onda ce da bude belaj.
          Mislim da je Celzi ispucao za ovu sezonu.Kao i prosle sezone, nakon utakmice sa Junajtedom su krenuli losi rezultati ekipe.A i cisto sumnjam da Rafa moze da ih odvede do titule, taj je davno pogubio konce i rezultati sa Interom mu idu u prilog.Bice odlicno ako bi sa Rafom zadrzali to trece mesto.

Originally posted by dexter300 View Post
          Cek jel ti iskreno mislis da je Pepe neka velicina od trenera?Samo cekam da uzme neku ekipu pa da se vidi koja je rupa od strucnjaka,sa onom Barsom i moj komsija Srna bi uzeo sve redom
          Originally posted by Brajkula View Post
          Има истине у Фрешовим речима.
          Пример ћу навести Јуве, док се није појавио Конте играли смо фудбал иди ми дођи ми, његовим доласком успоставио се систем који сада прети да покори Европу. Нешто слично је и Пеп одрадио, и за четири године узео све што се могло узети.
          Олакшавајућа околност је та што је водио Барсу и ја тврдим да он преузме Сити не би могао да успостави онакву игру, а исто има вансеријске играче, јер у Барси није све у тренеру, то учење оног система тамо код њих креће у омладинском погону и по том систему селектирају играче и евентуално ако негде запне докупе неког, али опет неког ко ће највероватније да се уклопи у систем. Дакле нико изнад система, па ни тај Гвардиола.
          Опет, рећи да је Пеп смешан стратег, није на месту, јер резултати стоје иза њега, па је најпаметније да се сачека да он узме неки други клуб, молио сам Бога да то буде Милан (али ништа од тога јер се они полако уздижу), па да видимо како и шта, а и где.
          Сад да се осврнем на мог пика, Мојеса, да сам Абрамович или овај Арап одмах бих искеширао њега, човек сваке сезоне има ограничен буџет и након сваке сезоне Евртон у врху, не смем ни да замислим шта би се догађало да има моћ новца у својим рукама. Такође, погледајмо примере Артете и Пиенара. Артету не могу да препознам од када је прешао у Арсенал, као да гледам неког осмог играча, за класу лошијег, а знамо како је кидао у Евертону. Такође и Пиенар, испаде да он може смо у Евертону да игра, јер мало је рећи да је деловао смешно у Харијевом Тотенхему.
          Trener nije relevantni faktor u Barseloni.I Tomas Saf bi mogao da ih vodi i da ima gol-razliku 110-50.Koja bi to bila perverzija, definitivno bi privukli najvise gledalaca, sto na stadionu sto ispred malih ekrana
          Elem ja puno cenim ono sto je Gvardiola uradio u Barseloni.Sto rece Freshko otarasio se par igraca i dao veci prostor Mesiju, Inijesti i Caviju i rezultat se vidi.Nijedan trener ne moze da se pohvali da je u prvoj sezoni tako izdominirao u ligi, a dve sezone nisu videli trofej.Dotukao Real na Santjago Bernabeu, igrali vrlo efikasno i kada je dolazila serija najtezih meceva u sezoni oni su sve redom pobedjivali.I na kraju te godine su stigli do cifre od sest trofeja, a niko od trenera se ne moze pohvaliti time da je osvojio toliko trofeja u jednoj sezoni.A Gvardiola je bio jos i debitant.O ostalim uspesima koji su sledili da ne pricam.Svestan sam cinjenice da u daljem toku njegove karijere nece imati ni priblizno veliki uspeh kao sa Barselonom, ali sam siguran da ce osvojiti jos koji trofej sa timovima koje on bude vodio.Zivi bili, pa videli.
          Nek se sada jos malo odmara, pa uskoro u nove radne pobede.
          Od aktivnih trenera kod mene je u TOP 5 i to posle Murinja, Fergusona i Del Boskea.Ako Tito Vilanova ponovi Gvardiolin uspeh, obesicu se i povuci cu sve sto sam rekao o Gvardioli, jer svaki mamlaz koji je upoznat sa njihovm sistemom moze da osvoji titulu.

Prijatelju, Arteta je kidao u prvoj sezoni i drugi najkorisniji igrac posle van Persija.A i jedan od razloga zasto se ove sezone raspada je sto igra povucenije nego prosle sezone i ta pozicija mu je neprirodna.Mnogo veci problem je i to sto stalno igra zato sto nema koga drugog da stave na toj poziciji.Dijabi povredjen i valjalo bi nekog dovesti u zimskom prelaznom roku na toj poziciji kako bi se rasteretio Arteta i kako bi dobio odmor.Umor kod njega je itekako primetan, a sveza krv je uvek dobrodosla.

Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Post
          Da, imao je Raya Wilkinsa za asistenta koji je mnogo doprinio toj sezoni. Ipak, Ancelotti je klasa za Mancinija..

edit : JONJARA 8)
          Originally posted by D-Wade View Post
          De prijatelju, ima i Klopp najjace skaute u Nemackoj, pa sada niko nece doci da kaze kako mu je taj i taj asistent. Chelsea tada igrao premocan fudbal, Carlo doktorirao PL te sezone.
          Rej Vilkins je jedan od najzasluznijih sto je Celzi sa Ancelotijem poobarao par rekorda.Vladala je tada odlicna amosfera u ekipi, a njegovim odlaskom su krenuli losi rezultati.A i ako se ne varam Celzi je tada bio prvi i sigurno bi odbranili titulu da je ostao.I dalje se secam kako su poceli tu sezonu silovito kada su svakog protivnika ispratili sa sest golova u mrezi.Mnogi igraci su zalili za njegovm odlaskom i Celzi je tada napravio veliku gresku, a posledice se vide i dan-danas.

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
            Ne znam ni ja zbog cega Suso ne igra, ali ima neki razlog. Mozda se ne zalaze na terenu onoliko koliko Brendan trazi od njega, i vidi se da nece da grize u onim momentima kada izgubimo posed, kada prvih 10 sekundi treba da se izvrsi najostriji presing, on je tu lenj.

Pomenuo si mentalno ojacavanje, ne znam da li si video u temi, mislim da je Boshko okacio da im je Brendan doveo nekakvog psihologa za te stvari, izgleda da uspeva, Brendan doktor...
            Raheem me je iznenadio tim pasom, vidim da se razvija i da napreduje sve vise, i to je veliko ohrabrenje, da nije limitiran kao neki Englezi i da samo trci i centar sut.
            Brendan je kralj, samo nek ostane jer ko zna kad bi nasli takvog trenera + coveka.

Samo jos malo da se srede, prave dosta gresaka od prevelike zelje. Vidis da zele da izoru teren, da slome protivnika u pola sata, da se oduze navijacima. Sto kaze Selvi, ako treba i branio bi za LFC. Ima ih sad dosta takvih. Najveci problem je sto u dobrim akcijama uvek jedan sjebe, pa sledeci put onaj drugi. Generalno se igra dobro ali zbog tih par gresaka na utakmici umesto 3-4 mi damo 1 gol.

Suso je taj tip nazalost, nekad bas grize, seti se protiv Junajteda, Redinga, Norica a opet nekad ga zabole. Mora vise da igra, oko njega i Razze ce se graditi tim za koju godinu. A i treba nam klasican plej. Sa druge strane, treba razumeti i Brendana kojem je potreban rezultat.

Al stvarno je Brendan car, naterao Hendersona da spoji 3 dobre utakmice.
            sigpic

Comment

• Kako Maric napisa esej
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Zelja je tu, uz par kvalitetnih momaka koji ce nadam se doci u januaru, mislim da ce 4. mesto postati itekako realno, evo vec sada 4 boda od tog toliko zeljenog LS mesta...

Ma ima Suso potencijal, samo da mu se utera ta radna navika, mora da grize u ovakvom sistemu... Zelja je prisutna, ovaj mec smo dobili na cistu zelju, nidje igre, al' pobeda je tu, i to bez pola tima(Suareza)...

Ali Maric pobedio...
                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Vi niste normlani, toliko ste se bitnih stvari dotakli u tako kratkom roku da sam morao da intervenisem.xD

Koga ne mrzi procitace, a malo je takvih ovde.Brat Mamba ceni moj rad. xD
                  Tako cim mi neko ne odgovara, smatracu da sam u pravu.

Comment

• Ja sam procitao

Zanimljivo, danas za Liverpool sve golove zabili bivsi čekićari-Glendza,Kol,Shelvey... da da,i Shelvey je kao mladji igrao u WH

Comment

• Maricu, samo za deo o Ray-u Wilkinsu bih rekao da nisi u pravu. Ta prica da je pomocni trener bio kljuc uspeha Chelsea-ja je smesna. Kao prvo, razlika izmedju ekipe u sezonama 2009/10 i 2010/11 je ogromna. Otisli su Ballack, Deco, J.Cole, Carvalho, a nisu zamenjeni. Dalje, Lampard bio povredjen u tom periodu kada nisu mogli da pobede, Drogba igrao sa malarijom, Essien po obicaju kuburio sa povredama a i suspenzijama, vezni red im cesto cinili Zhirkov, Mikel i Ramires. Bili su presmesna ekipa, taj dobar pocetak je bio protiv dosta slabijih timova, a cak i protiv njih su cesto igrali na kontru. Realno je cista slucajnost sto se taj los period poklopio sa odlaskom Wilkinsa, a cim su se malo doveli u red u januaru osvojili su najvise bodova od svih ekipa u PL do kraja sezone, ali tad je vec bio preveliki zaostatak. U svakom slucaju otkaz Wilkinsu nikako nije pomogao ekipi, to je stvarno bila idiotska odluka Romana, ali je i glupo reci da je zbog njegovog odlaska usledio onaj pad, kad je tu bilo jos mnogo faktora, koje sam nabrojao...
                      sigpic

Comment

• pa nismo ni rekli da je bio kljuc uspeha, ali je mnogo pridonio celziju u tom vremenu... veliki je to strucnjak...

Comment

• http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...39833767_n.jpg

Comment

• Zaboravio sam da se Lampard povredio i da je odustvovao skoro tri meseca.Tek ponovo zaigrao od decembra, zanimljivo mi je to da od tada nista nisu naucili i da ponovo prave istu gresku u ovoj sezoni, a to je tanak vezni red.Falio im je vodja u veznom redu i to je ipak glavni razlog zasto su ostali bez titule+ sto je Bane cesto morao da uskace na poziciju stopera.On, Teri i Aleks nisu mogli da iznesu sezonu, pa je zbog toga i bio doveden Luiz.Jos je i Aleks igrao s vremena na vreme i vukao je ako se dobro secam sitne povrede i nisu mogli na njega da racunaju bas mnogo tako da su stoperski tandem u vecini utakmica do dolaska Luiza cinili Bane-Teri.Jos su se na na poziciji desnog beka rotirali Bosingva i Pereira i rupa kolko hoces na toj strani.

Meni je to bilo neshvatljivo da se odreknu Karvalja za sicu, a da ne dovedu zamenu za njega.

Comment

• Dan za uzivanje sto se tice engleske lige

United zasluzeno dobio,a Mancini jos jednom pokazao svoje trenersko neznanje i ne vjerujem da ce ga jos dugo trpiti.Potrosi silne milione i opet u prvih 11 ima 3-4 prosjecna igraca.Primitivizam na kraju utakmice ne treba ni komentarisati.

Borba za cetvrto mjesto ove sezone bi mogla biti interesantnija nego ikad,tu su sigurno 3-4 kluba koja ce se do kraja sezone boriti za mjesto koje vodi u LP,a posebno dobro igra Everton kojem je uvijek pocetak sezone bio problem,ali ove godine izgleda ne.

Samo jos posto vidim da se Kelly i Coates spominju po temi italijanske lige mada nemaju nikakve veze sa njom,da izdvojim danas sjajnu partiju Nastasica koji ce biti najbolji stoper svijeta,odlicno je cuvao prvu stativu kod gola Rooney-a
                              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
                                Samo jos posto vidim da se Kelly i Coates spominju po temi italijanske lige mada nemaju nikakve veze sa njom,da izdvojim danas sjajnu partiju Nastasica koji ce biti najbolji stoper svijeta,odlicno je cuvao prvu stativu kod gola Rooney-a
                                Nikako ta jedna situacija ne moze biti argument za to da je on navodno los stoper. Sigurno i u ovom trenutku bolji od Kelija i Koatesa a + je mladji. Svako iole objektivan ce tako konstatovati. Mislim da je to odavno objasnjenja prica, da ne pocinjemo opet.
                                sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

Working...
                                X