Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AK47 View Post
    Sta ce ti ton Mumara kad je lik bager,samo krene kroz sredinu i prodje kroz tebe,njima u ovakvom nacinu igre treba mozda samo malo kreativniji igrac pored njega,npr Sahin,Pjanic,Moutinho,a njih se moze dovesti za manje para nego sto je 35 miliona koliko kosta Modric...bolje je imati Dembelea + bilo koga od ove dvojice nego samog Modrica,to je jasno kao dan,pa samo se sjeti Modricevih partija na ovom stadionu,veliko NISTA
    I ja bih prosao po sredini kroz ovakav United. Uostalom, uputio je najobicniji moguci pas. Pogledaj na sta lice ljudi, na sredini terena koridor 5C. Prolazi ko kako hoce. Stvarno se ne sjecam ovako katastrofalno odigranog polvremena. Godinama ovako katastrofalnih 45 minuta nisu odigrali. Ali ne zelim nastaviti diskusiju o Modricu jer znam da ga mrzis, to otprilike je kao da ti mene ubjedjujes da je Busquets majstor.
    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
      I ja bih prosao po sredini kroz ovakav United. Uostalom, uputio je najobicniji moguci pas. Pogledaj na sta lice ljudi, na sredini terena koridor 5C. Prolazi ko kako hoce. Stvarno se ne sjecam ovako katastrofalno odigranog polvremena. Godinama ovako katastrofalnih 45 minuta nisu odigrali. Ali ne zelim nastaviti diskusiju o Modricu jer znam da ga mrzis, to otprilike je kao da ti mene ubjedjujes da je Busquets majstor.
      Vjeruj mi da ga vise uopste ne mrzim,postao sam poprilicno ravnodusan kada je on u pitanju,samo decko nema ucinak i to je to,kad pokaze suprotno ja cu reci da sam u krivu,igrac od 35 miliona mora da ima neki ucinak,njegov je bas skroman...Musa Dembele je premocan igrac,ja sam ovdje jednom Fresku i Wadi rekao da bi on bas popravio stanje Utd-a na sredini,ali oni su rekli da to nije pozicija za njega,a evo vidi sta covjek danas radi bas na toj poziciji
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ajmo sad polako...

Comment

• Odbrana ne postoji... gotovo...

Comment

• Nista Rafel nije odbranio po desnoj strani kako je poceo mec

#the return

Comment

• ovo ti je Skolsov gol, trckara covek dva na sat, sramota, vadi bre penzionera i daj brzeg igraca tu

Comment

• Kakva utakmica!

Comment

• Sta je ovo sunce mu jebem

Comment

• Popucali ventili, golovi pljuste.
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Rukomet

Ne dajte se Spursi !
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kao kroz sir...

Odlično se izvukao Kagava.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kakav pas Robina...
                          When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• Da se ne lazemo, penal... ali svejedno...

Comment

• Svedoci smo istorije. Dana 29.09.2012. na Old Trafordu, pri blagom kontaktu u kaznenom prostoru gostiju nije sviran penal za Mancester.
                              Cuj prvi maj

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                                Da se ne lazemo, penal... ali svejedno...
                                Budi ozbiljan

#the return

Comment

Working...
                                X