Potpuno urnisan Tottenham u drugom... zbog dva glupa primljena gola u prvom poluvremenu je izgubljena utakmica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostMusa Dembele je premocan igrac,ja sam ovdje jednom Fresku i Wadi rekao da bi on bas popravio stanje Utd-a na sredini,ali oni su rekli da to nije pozicija za njega,a evo vidi sta covjek danas radi bas na toj poziciji
Za mene je on uvek bio ofanzivni veznjak ili poluspic, znao sam za njega jos od kada je u AZ-u igrao, odmah sam prepoznao potencijal kakav poseduje, ali uvek sam naglasavao njegovu nekonstantnonst na toj poziciji i inace na utakmicama. U Fulamu je "na momente" pokazao bolestan skill kakav retko ko ima u PL, ali kao sto rekoh na momente, vrlo retko. Onda ga je genije Jol premestio na centralnu poziciju, gde je njegovo umece doslo do potpunog izrazaja, gde moze iz daljine da baci pas kakav oces, kreativan, ne u tolikoj dozi a la Modric, ali sasvim dovoljna doza potrebna za jednog veznjaka, i moze da krene napred i da gazi kao bager, uz to je vrlo solidan defanzivac, kompletan vezista je postao, zahvaljujuci Jolu, fenomenalan igrac. Ali odmah da kazem da se slazem i sa Mumijem i da ce vreme pokazati koliko ce Modric nedostajati i koliko ce Dembele pokazati, rano je jos za dublju analizu.
Zanimljiva utakmica, volim da vidim AVB-a srecnog.Dobro se on uklopio u ekipu Spursa kao trener i igraci su ga prihvatili, i njega i njegov sistem koji funkcionise odlicno jer ima bas onakve igrace kakve nije imao u Celsiju pa se sve poklopilo za njega.
Utd ocajan, jos me cudi kako su uopste dobili 4 utakmice, pogotovo onu protiv nas, ali to je neka druga prica. Odbrana deluje vrlo mlitavo i slabo, Bejl je probijao kako je hteo, kao i Lenon, Dempsi je odigrao prilicno rezervisano i dao otpadak. Bolji je Tottenham bio kada se sagleda ceo mec.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Sve cestitke AVB-u, posle prve 3 utakmice ocekivao sam da ce se potpuno raspasti, ali uspeo je da preokrene sitauciju i sad igra Tottenhem odlicno, kako smo i znali da mogu... I konacno pobeda na Old Trafordu, posle 23 godine...
United u prvom poluvremenu katastrofa, nerealno je ocekivati da Scholes, Carrick i Giggs jos uvek nose igru tima, Tottenhem ih je nadjacao na sredini. Dembele objasnjava, Sandro bio odlican, Bale i Lennon standardno, Vertonghen me je odusevio... Ne znam, meni je ova ekipa Uniteda nista posebno, kad ih uporedim igrac vs igrac sa Tottenhemom, samo je ocigledna razlika izmedju van Persie-a i Defoe-a, naravno RVP je mnogo bolji spic. Sve ostalo je ili slicno ili na strani Tottenhema... pogotovo centralni vezisti... Taj Scholes-ov procenat uspesnosti pasa, pa to nije nista cudno, vecina njegovih pasova je do najblizeg igraca, pritom skoro niko ne igra presing na njega, ne znaci to puno Unitedu, pogotovo ne u ovakvim utakmica, treba im neki jaci igrac na toj poziciji, neko ko ce da dominira, tipa Yaya, Moussa, Diaby i sl. Nemaju oni takvog igraca, imaju dva prilicno pasivna veznjaka koji ne pokrivaju dovoljno teren, dobro kontrolisu loptu, ali nije to dovoljno...sigpic
Comment
-
Ocekivao sam da ce United danas eventualno zasjesti na prvu poziciju ukoliko Chelsea kiksa, a mi pobjedimo Totenhama, ali izgleda da sam previse pocjenio neke ekipe. Sada smo cak jos vise u minusu. Igra je bila sve u svemu ocaj, ne ponovilo se.sigpic
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostTaj Scholes-ov procenat uspesnosti pasa, pa to nije nista cudno, vecina njegovih pasova je do najblizeg igraca, pritom skoro niko ne igra presing na njega, ne znaci to puno Unitedu, pogotovo ne u ovakvim utakmica, treba im neki jaci igrac na toj poziciji, neko ko ce da dominira, tipa Yaya, Moussa, Diaby i sl. Nemaju oni takvog igraca, imaju dva prilicno pasivna veznjaka koji ne pokrivaju dovoljno teren, dobro kontrolisu loptu, ali nije to dovoljno...
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostJesi li ti gledao utakmicu? Kakve je samo duge lopte delio, svaka kao da je laserski navodjena!
EDIT: Fergie se zali sto je bila kratka nadoknada vremena...Last edited by Tony_G; 30-09-12, 09:33.sigpic
Comment
-
http://www.footytube.com/video/readi...635?ref=search
03:03
Kakav pas Tiotea, a kakva reakcija Dembe. Paklen igrac!
Naredno kolo: Newcastle - United. Bice luda utakmica.Last edited by bracala; 30-09-12, 12:13.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Villa i WBA odigrali 1:1. Dosta tvrda utakmica u 1. poluvremenu, dok je u nastavku dobila na ritmu. Villa imala 2-3 veoma dobre sanse, a onda je WBA nakon dobre kontre golom Longa dosao do 1:0. Kasnije ulazi Bent i postize izjednacujuci gol. To je ujedno bio Bentov 150. ligaski gol.
Bez obzira na ovaj remi i slabiju igru, WBA mora biti prezadovoljan trenutnom pozicijom, a to je 6. mjesto. O tome su vjerovatno sanjali prije pocetka sezone.
p.s. Lukaku je usao u 72. minuti.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostTaj Scholes-ov procenat uspesnosti pasa, pa to nije nista cudno, vecina njegovih pasova je do najblizeg igraca, pritom skoro niko ne igra presing na njega, ne znaci to puno Unitedu, pogotovo ne u ovakvim utakmica, treba im neki jaci igrac na toj poziciji, neko ko ce da dominira, tipa Yaya, Moussa, Diaby i sl. Nemaju oni takvog igraca, imaju dva prilicno pasivna veznjaka koji ne pokrivaju dovoljno teren, dobro kontrolisu loptu, ali nije to dovoljno...?
Jak je kao zivotinja.If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Comment
-
Comment
Comment