Apa, nas vlasnik je Stan Kroenke. Mozes li da nadjes nesto ovako i za nas?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostTottenham da je potpisao Moutinho-a bio bi meni najjaci kandidat za LS,ovako mi je Arsenal malo ispred njih,Liverpool u kategoriji sa Newcastle-om,slabi su s napadacima previse...
Ali ako bas mora da se prognozira u ovom trenutku, onda moram reci da su po meni Newcastle i Totenham ispred Liverpoola za 4. mjesto upravo iz razloga koji si naveo-napad. Nego ajde da sacekamo, pa da vidimo kako ce se situacija odvijati...Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Villa ima dobar napad. Benteke i Bent, ne deluje tako lose. I ovaj Benteke je premlad..Belgija samo stvara talente.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTottenham da je potpisao Moutinho-a bio bi meni najjaci kandidat za LS,ovako mi je Arsenal malo ispred njih,Liverpool u kategoriji sa Newcastle-om,slabi su s napadacima previse...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma za mene je City glavni,odmah nakon njih Utd...pa tek onda Chelsea,bice ovo ipak bolja ekipa nego sto je to izgledalo veceras...zatim dolaze Arsenal jer je to ipak najkompaktnija ekipa,mada ja i nemam nesto povjerenja u Giroud-a jos uvijek,oni su morali dovesti napadaca ...Liverpool, Newcastle i Tottenham za sada jednake sanse,s tim da je Tottenham ipak napravio dobar posao danasZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Reports are now emerging that Joao Moutinho is more likely to stay at Porto than move to Tottenham Hotspur. There are 10 minutes to the transfer deadline.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Hugh O'Connell @oconnellhugh
I count 17 senior players at #LFC. 17. Unbelievable.
Arsenal bar ima 30-ak...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Hulk has signed for Chelsea from Porto for £37mSpoilerNadam se da bi ovo mogao procitati u narednih 5 minuta , cena nije bitnaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ma Spursi bez zamene za Modrica, jednostavno tesko da mogu da ih smatram egal sa nama, Mutinjo je delovao kao done deal, ovako, ne znam, da su ga doveli, jaci bi bili, u to ne sumnjam. Da nisu doveli Dembelea tek bi onda bio haos. AVB im je trener, ne znam, oni su mi za sada enigma. A u nedelju cemo znati ko je kompaktnija ekipa, da li mi ili Arsenal..
Nema nista od bombi vcrs Apa, ovo je sve za veceras.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment