Po meni i Suarez i Bale zasluzuju nagradu, jer obojica citave sezone nose svoj tim "na ledjima". Kada bih ja odlucivao to bi bio Suarez.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Powerslave View PostTi stvarno mislis da bi oni dali nagradu Suarezu?TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Posteno bi bilo da je na Balea i Suareza kvota po 2 , na Matu 100 , na ostale po milion
Po meni je smijesno da ga stave za favorita u ovolikoj mjeri , jer Suarez sigurno nije puno manje pokazao ..
Comment
-
Ma Bale je favorit jednostavno zato sto se Spursi bore za LS, a LFC ne, toliko je jednostavno ne zato sto je Bale daleko bolji. Ne treba pomisljati da je sada Bale na nekom drugom nivou, jer Suarez igra cele sezone sjajno, dok Bale poceo da cepa tamo od Nove Godine.
Kakav start nad Artetom, za zatvor...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Kakav je pacenik Sidwell , tek se vratio , istekla mu suspenzija i onda ovakav start ..
Arsenal ovo mora da dobije , od pocetka su odlicno krenuli , ovaj crveni ce samo olaksati stvari
Comment
-
Stoper za stopera i 0-1 , sacuvat ce ovo Arsenal , trebao bi bar
Gledaj ti ovog Stokea , 10-1 za QPR u sutevima , 0-1 , tako tipicno za Stoke
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostEverton ne zna gde bije, Sunderland preporodjen...
Comment
Comment