Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1000720

Imao je u prva 2 mjeseca, surova dominacija, ovaj igra cijelu sezonu na ludackom nivou. Drugi je problem sto mora neko da trci za njega...
    Ма дајте нећемо да се лажемо, не може Керик никако у топ5 ове сезоне, маните се глупе статистике, гледате лигу више него ја.
    Фелаини, Мићу, Казорла итд. свако од њих појединачно оставио је генерално бољи утисак од Керика....који циркус.

Comment

• Kako Carrick da bude tu , kad pola navijaca Uniteda , i to ovdje , na vasoj temi stalno pljuje njega i govori da ne zna i slicne stvari , sta tek onda navijaci drugih timova misle ..

Smijesno sto je tu .
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Dale View Post
        Smijesno sto je tu .
        Једино објашњење је да је ту зато што је Енглез. Јер где да у лиги "колевке фудбала" нема ниједног играча баш из исте земље у номинацији за играча године. Не сме то, па они су мајстори фудбала, мора Енглез...какви комплексаши, одавно овако нешто нисам видео.

ЕДИТ: Дабодга им Монтенигерси дали 5 на Вемблију

Comment

• Ma ljudi za igru Junajteda ne smije da se desava da na sredini nema dva trkaca, Kerik to nije i kad ima igraca koji trci za njega on nema nikakav problem. Doktorski igra ove sezone, samo kad ne stavlja SAF pored njega Gigsa i Skolsa. Ja ga ne volim, ne volim sto mora neko da se zrtvuje za njega ali je i neki dan donio remi, protiv Reala bas razvalio. Covjek je zasluzeno tu, svrsavanje kad je Cavi imao 92 od 92, a sad puka statistika.
          sigpic

Comment

• Malo dublje kada se sve sagleda mislim da je sasvim realno da prvak ima 2 igrača u ovom užem izboru. Prekucali su ligu i to je činjenica, a Carrick je jedan od onih koji su bili konstantni sa dobrim igrama tokom cijele sezone. Mislim da pored njega i RvP-a iz Uniteda nije mogao niko da se nađe u ovom izboru. Ja prilično volim i cijenim takve igrače kao što je on, koji `tiho i neprimjetno` odrade onaj lavovski dio posla. Igraju dobro, jaki su u tom segmentu igre i ne vidim razloga da on ne bude tu jer ipak u odnosu na konkurenciju dosta je manje oscilacija u njegovim igrama.

Što se pobjednika tiče, mislim da ta titula ide u ruke Balea ili Suareza, a ko god da uzme biti će sasvim zasluženo. Za mladog igrača je također glavni favorit Bale, mislim da tu i nema pravu konkurenciju. Al` pitanje je da li može ponijeti obje titule, ako ne onda njemu ide za najboljeg mladog igrača dok bi Suarez bio najbolji igrač Premiershipa.
            Last edited by Merlin; 19-04-13, 14:03.
            sigpic
            Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
            don't support us when we win."

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Ma ljudi za igru Junajteda ne smije da se desava da na sredini nema dva trkaca, Kerik to nije i kad ima igraca koji trci za njega on nema nikakav problem. Doktorski igra ove sezone, samo kad ne stavlja SAF pored njega Gigsa i Skolsa. Ja ga ne volim, ne volim sto mora neko da se zrtvuje za njega ali je i neki dan donio remi, protiv Reala bas razvalio. Covjek je zasluzeno tu, svrsavanje kad je Cavi imao 92 od 92, a sad puka statistika.
              Ма ја се не одуешвљавам тим додавањима и то, осим ако није неки лудачки завршни пас (а овај ваш топ5 броји 4 асистенције ). У осталом у Барси бих и ја имао 80 посто прецизних (кад смо код Ћавија), то су углавном додавања на два метра, само се померају и праве троугао...мсм није то лако, треба опасно кретање, али они заправо само то вежбају у свом животу.

Originally posted by Merlin View Post
              Malo dublje kada se sve sagleda mislim da je sasvim realno da prvak ima 2 igrača u ovom užem izboru. Prekucali su ligu i to je činjenica, a Carrick je jedan od onih koji su bili konstantni sa dobrim igrama tokom cijele sezone. Mislim da pored njega i RvP-a iz Uniteda nije mogao niko da se nađe u ovom izboru. Ja prilično volim i cijenim takve igrače kao što je on, koji `tiho i neprimjetno` odrade onaj lavovski dio posla. Igraju dobro, jaki su u tom segmentu igre i ne vidim razloga da on ne bude tu jer ipak u odnosu na konkurenciju dosta je manje oscilacija u njegovim igrama.
              Ма не слажем се са твојом логиком да мора првак да има бар два номинована. Првак ће да добије своју награду зато што је прегазио лигу као тим, а овде се ради о индивидуалним наградама.
              Керик АУТ !

Comment

• Realno daj nekog igrača za koga ti misliš da bi trebao uletiti umjesto Carricka, da je imao konstantnost u igrama. Englezi jesu zatupljeni dosta i precjenjuju svoje igrače, ali i sada se isto tako traži `dlaka u jajetu` da bi ih se popljuvalo zbog toga. Ne kažem ni ja da moraju imati 2 igrača, ali da je sasvim realno i objektivno to budući da recimo pored ovih već postavljenih igrača niko nije explodirao ove sezone. Na mene je ostavio sasvim solidan utisak ove sezone sa svojim igrama, na tebe nije i to je to, tvoje mišljenje koje poštujem i uvažavam. Michu je također imao dobru sezonu iza sebe i o tome bi se dalo polemisati, ali ne mogu reći da je Carrick ovdje nezasluženo...
                sigpic
                Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                don't support us when we win."

Comment

• Originally posted by Merlin View Post
                  Realno daj nekog igrača za koga ti misliš da bi trebao uletiti umjesto Carricka, da je imao konstantnost u igrama. Englezi jesu zatupljeni dosta i precjenjuju svoje igrače, ali i sada se isto tako traži `dlaka u jajetu` da bi ih se popljuvalo zbog toga. Ne kažem ni ja da moraju imati 2 igrača, ali da je sasvim realno i objektivno to budući da recimo pored ovih već postavljenih igrača niko nije explodirao ove sezone. Na mene je ostavio sasvim solidan utisak ove sezone sa svojim igrama, na tebe nije i to je to, tvoje mišljenje koje poštujem i uvažavam. Michu je također imao dobru sezonu iza sebe i o tome bi se dalo polemisati, ali ne mogu reći da je Carrick ovdje nezasluženo...
                  Брате, па управо је то проблем, његове игре су солидне. Погледај ове око њега и упореди са играма Керика ?

Ево ја сам набројао три играча Мићу, Фелаини, Казорла, неко ће можда додати и Дембела, ја не, ова прва тројица ми први падају на памет.

Но ок, ти мислиш да треба, ја супротно, поштујем као што си сам рекао

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                    i Carrick da se nadje na listi pre npr. Michua??? Smesno...
                    Originally posted by Brajkula View Post
                    Хоће ли мени неко да објасни шта тражи на овој слици овва фаца између Бејла и РВП-а ?
                    Originally posted by Brajkula View Post
                    Ма дајте нећемо да се лажемо, не може Керик никако у топ5 ове сезоне
                    Originally posted by Dale View Post
                    Smijesno sto je tu .
                    The Professional Footballers' Association Players' Player of the Year (often called the PFA Players' Player of the Year, the Players' Player of the Year, or simply the Player of the Year) is an annual award given to the player who is adjudged to have been the best of the year in English football.[1] The award has been presented since the 1973–74 season and the winner is chosen by a vote amongst the members of the players' trade union, the Professional Footballers' Association (PFA).[2]

The award is regarded by the players themselves as extremely prestigious, with Teddy Sheringham describing it in 2001 as "the biggest personal award you can get in the game",[5] and John Terry stating in 2005 that he considered it "the ultimate accolade to be voted for by your fellow professionals whom you play against week-in and week-out".[6]
                    Izvinite Vase visosti mora da sam zaboravio period kada ste harali, zarili i palili Premijer ligom. Boze pa sta znaju igraci koji svake nedelje igraju sa njima/protiv njih.
                    sigpic

Comment

• Nisam siguran da igraci sastavljaju ovaj 'shortlist', vec da tek nakon sto je sastavljen oni glasaju...

EDIT: Izvinjavam se, ipak je ovaj shortlist napravljen na osnovu glasova igraca, mislio sam da tek na kraju glasaju, ali ocigledno ne...
                      Sto opet ne opravdava izostanak pojedinih igraca...
                      Last edited by Tony_G; 19-04-13, 16:34.
                      sigpic

Comment

• Za mene Michu ne bi trebao da se nadje na ovoj listi, jeste on dao toliko golova, ali nije to toliko specijalno za nominaciju i njegova all round igra nista specijalno, takodje slabo igra Swansea, i malo je nerealno ocekivati da igrac tog tima ima nominovanog igraca. Neko je pomenuo Fellainija i mozda je on trebao da udje u ovaj izbor, ali ne umesto Carricka, vec umesto Hazarda. Zasto ??? Hazard je na pocetku sezone igrao mnogo jako, ali je totalno pao kasnije, da bi se sada vratio koliko tolikom ali bas mi kroz maglu ide njegov ceo performans ove sezone, bas zbog te nekonstantnosti.

Zasto Carrick ??? Zato sto je najkonstantniji igrac ekipe koja je ubedljivo prva na tabeli, i zato sto igra najbolju sezonu u karijeri, evo dakle, ovo je rekao fan LFC. Ja sam jos odavno govorio da mi nije jasno to pljuvanje igraca koji je mozda najbolji u Utd-u ove sezone pored Van Persija. Na stranu to sto je Englez, on jeste zasluzio da se nadje u ovoj nominaciji. Pomenuh Fellainija, ali zbog njegovog pada forme za vreme NG, jedan drugi Belgijanac je trebao da upadne u nominaciju, a to je Moussa, medjutim mislim da je previse za ocekivati da on bude nominovan od strane igraca pored Balea, a i priznacete, dva igraca iz Spursa je malo previse.

Ovi mladi, mozda mi nije jasan izbor Wellbecka, ali oni nisu toliko bitni, to ce uzeti ili Hazard, ili Bale.
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Vjerujem da ce nagrada ili Bejlu ili Robinu.Ovaj prvi je jednostavno razvaljivao a ovaj drugi je dobrim dijelom razlog zasto ce Junajted osvojiti titulu.
                          Kerik je ove sezone bolji od svih PL veznjaka koliko god to nekome bilo smijesno.Osim njega,niko nije cijele sezone igrao na nivou.Bilo bi dobro da se i on okiti u inat dusmanima

Comment

• A od Felainija je generalno bolji Bejns ove godine. Valjalo bi ga pomenuti.
                            sigpic

Comment

• Fellaini je sam sebe ukopao sa raznim suspenzijama od po par utakmica , u vise navrata .. Da nije bilo toga , pretpostavljam da bi bio medju kandidatima , ali jbg ..

Da , Baines je fantastican cijelu sezonu ..
                              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kad vec pominjete leve bekove, ja bih zeleo od mladih napomenuti igraca Svetaca, Luke Shaw, mali rastura...
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X