Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & Championship 2012/13 - Diskusija i komentarisanje utakmica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Freshman91 View Post
    Sveci i mi batice, i mi ga jurimo. A Sveci imaju dosta para, ako neko ne zna, njihov vlasnik neka kompanija iz Svajcarske, 3 milijarde teski...
    Teski su mnogo vise cak, nisam siguran ali su drama teski
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
      Freshko, spominjao sam samo ozbiljne ekipe.
      Dabogda vas Wigan dobio...

sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Steven Gerrard: Liverpool captain to have shoulder surgery
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
          Pripazi ti da ti taj sa slike sledece sezone ne bude u dresu mancestera ;)
          Pripazi ti da ti totenhem ne ispadne iz lige sljedece sezone jer ce im otici cijeli tim, treba to adekvatno zamjeniti, ali ipak kada ti cio tim ode onda bude problema ;)

Inace Freshkaro, jezik pregrizao
          sigpic

Comment

• Comment

• Ako Wigan izgubi veceras nema za njih spasa nazalost..
              sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                Ako Wigan izgubi veceras nema za njih spasa nazalost..
                Ne gube to oni, a i mi cemo debelo da se pomucimo narednog utorka. I prilicno sam ubedjen da nijedan od rivala za TOP 4 nece da uzme maksimalan broj bodova do kraja...
                "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Vigan dosta bolji od Svonsija , imaju 1:0 i ako pobede Njukasl ce biti ispod crte.
                  Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
                    Vigan dosta bolji od Svonsija , imaju 1:0 i ako pobede Njukasl ce biti ispod crte.
                    Pa ce da bi se izvukli da nas dobiju na Emiratesu.

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
                      Pa ce da bi se izvukli da nas dobiju na Emiratesu.
                      Pa ako dobiju na Loftus Roadu osigurace opstanak , sa 41 ce se ostati u ligi , samo ja imam osecaj da ce njih QPR sa smekom otresti. U svakom slucaju uvek Arsenal pre Totenhema
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Dobra akcija i dobra zavrnica

http://scsport.ba/vijest/54442
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
                          Pa ako dobiju na Loftus Roadu osigurace opstanak , sa 41 ce se ostati u ligi , samo ja imam osecaj da ce njih QPR sa smekom otresti. U svakom slucaju uvek Arsenal pre Totenhema
                          Neka Mikula, da oni to lepo potvrde na Emiratesu, cisto da bi nas zahebali.

Dakle, ti si portir!

Comment

• Ide Wigan masinerija za opstanak, McCarthy za 2-1...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Roberto Martinez najjaci manager na svetu , nista ne radi 33 kola i onda u zadnjih 5 nesto odigraju i posalju nekog umesto njih u CH

Comment

• I to je to kad imas idiota u odbrani! Lep gol Svonsija..
                                Originally posted by Vladan
                                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                                :vinjaksmajli:

Comment

Working...
                                X